به گزارش روز دوشنبه ایرنا، آیتالله محمد حسن اختری در اجلاس بینالمللی مجازی «نقش ملتها در رویارویی با عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی به طور نمونه بحرین» با تلاوت آیاتی از قرآن مجید درخصوص نهی شدن مومنین از سازش و دوستی با دشمنانی که ظلم روا داشتهاند، گفت: اکنون جنایت بزرگ، ننگین و مصیبت بزرگی را جهان اسلام شاهد است که همان عادیسازی روابط با رژیم غاصب، اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی است.
به گفته مدیرعامل بنیاد بینالمللی عاشورا، وظیفه همه ما به عنوان مسلمان و غیرمسلمان آن است که در برابر این حرکت شیطانی و خیانت بزرگ ایستادگی کرده و این توطئه را خنثی سازیم. باید در مقابل کسانی که به اسلام و امت رسول الله(ص) قیامت کردهاند، بایستیم.
وی ادامه داد: از شرکتکنندگان در این اجلاس درخواست میکنم که راهکارها و شیوههای مقاومت و رویارویی که به وسیله آن ملتها و دولتها اتخاذ کنند تا بتوانند با مسئله روند خائنانه عادیسازی رویارویی کنند، را بررسی کنند و پیشنهاد بدهند.
اختری با تاکید بر اینکه موضوع فلسطین و اشغالگری رژیم صهیونیستی منحصر به دین و مذهب و کشور و حزب خاصی نیست، اظهار داشت: این آرمان متعلق به همه ملتها، ادیان، گروهها و احزاب است زیرا قضیه دین، شرف، کرامت و عزّت در میان است و نباید این قضیه را نادیده یا ناچیز بشماریم.
وی با بیان اینکه موضوع اشغال فلسطین و سرزمینهای اسلامی ۶۰ سال پیش توسط استکبار، انگلیس و صهیونیستهای متجاوز پدید آمد، تصریح کرد: در آن دوران امّت اسلامی ضعیف بود و برخی از حکام و پادشاهان و سیاستمداران خائن و مرتجع با این اشغالگری موافقت یا سکوت کردند که پس از این اشغالگری ویرانی، کشتار و بیرون راندن مردم فلسطین از سرزمینهای خود آغاز شد و برای اجرای این توطئه صدها هزار نفر از زنان، مردان و کودکان به شهادت رسیدند.
رییس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین با بیان اینکه اکنون شرایط تغییر کرده است، خاطرنشان کرد: امّت اسلامی به برکت مقاومت اسلامی و جمهوری اسلامی ایران قوی و مستحکم در برابر این توطئه ایستادگی و مقاومت خواهند کرد، مشروط بر اینکه اقدامات عملی و کارساز در برابر این توطئه اتخاذ کنند.
اختری افزود: از جمله این راهکارها، تحریم کالاهای آمریکایی و انگلیسی، افشای جنایات آلسعود، آلنهیان و رژیم دیکتاتوری بحرین است و لازم است کشورهای عربی و اسلامی روابط خود را با رژیم اشغالگر فلسطین برقرار نماید، قطع کند.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی همواره در دفاع از مسئله فلسطین و همیاری ملتهای مظلوم از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد، ابراز داشت: امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ۶۰ سال پیش خطر اسرائیل را گوشزد کرد و به حکام و دولتها هشدار داد که این غده سرطانی باید از ریشه خشکانده شود. پس از پیروزی انقلاب، امام خمینی از مردم فلسطین و مظلومیت آنها دفاع کرده و با تبدیل سفارت اسرائیل به سفارت فلسطین اعلام کرد که این رژیم جعلی و دست نشانده هیچ مشروعیتی ندارد.
به گفته مدیرعامل بنیاد بینالمللی عاشورا، رهبر انقلاب نیز همواره در بیانات و سخنان خود بر ضروررت آزادی همه سرزمینهای اشغال شده از نهر تا بحر تاکید کرده و حمایت بیقید و شرط خود را از ملت مظلوم و مقاوم فلسطین و رزمندگان اعلام کرده است و دولت جمهوری اسلامی در این مسیر و راه ایستاده و ادامه خواهد داد.
اختری اضافه کرد: ما آمادهایم در برابر روند خائنانه عادیسازی روابط با همه کشورهای عربی و اسلامی، مردم احزاب و مسئولین همکاری کرده تا با وحدت کلمه و تحکیم صفوف خود بتوانیم این مسئولیتهای شرعی و تاریخی خود در قبال عادیسازی روابط و رژیم اشغالگر جامه عمل بپوشانیم.
ساختار نظامهای عربی، سازشکار است
حجتالاسلام و المسلمین یوسف الناصری، نماینده سازمان تجمع عربی و اسلامی حمایت از مقاومت فلسطین در عراق و رییس شورای علمای عراق نیز در این اجلاس بیان کرد: روند عادیسازی، یک اقدام نامشروع از بعد دینی، ملی، میهنی و در عین حال غیر انسانی است.
وی با بیان اینکه مسئله فلسطین محور برقراری صلح در میان جامعه انسانی است، یادآور شد: سازمان ملل متحد باید به این مسئله اهتمام ویژهای داشته باشد زیرا محور تحقق صلح جهانی است، امروزه رژیم اشغالگر اسرائیل که از سوی صهیونیست بینالمللی و از سوی شیطان بزرگ آمریکا و کشورهای اروپایی و دیگران مورد حمایت قرار گرفته است تلاش دارد تا جهان را آشفته کند تا خود در حاشیه امن قرار گیرد.
رییس شورای علمای عراق ادامه داد: همه میدانند که این رژیم غاصب و دستنشانده که سرزمینهای مشروع مردم فلسطین را اشغال کرده است باید این غده سرطانی از میان برداشته شود، لذا امت اسلامی و عربی و جامعه انسانی باید از آرمان فلسطین حمایت کنند زیرا این حمایت موجب برقراری صلح و آرامش در جهان میشود.
الناصری با تاکید بر اینکه امروزه راهی جز مقاومت با تمامی ابعاد آن پیش رو نداریم، عنوان کرد: مقاومت فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ولی در نهایت مقاومت نظامی و امنیتی باید سرلوحه مبارزات باشد زیرا این دشمن زبانی جز مقاومت و مبارزه نمیشناسد.
وی با اشاره به اینکه باید اذعان کرد که ساختار نظامهای عربی، متاسفانه سازشکار است، گفت: این ساختار در مقابل سلطهگری رژیم صهیونیستی و جنایات آن سکوت و سازش کرده و حاکمیت خود را در درازمدت به مخاطره انداختهاند.
نماینده سازمان تجمع عربی و اسلامی حمایت از مقاومت فلسطین در عراق افزود: اتحادیه کشورهای عربی (که باید گفت عبری) نتوانسته است هیچ اقدام و حمایت از آرمان فلسطین انجام دهد لذا تاکنون شش کشور عربی حاضر نشدهاند ریاست این اتحادیه در حال فروپاشی را برعهده بگیرند زیرا برای آنان یک افتضاح سیاسی بزرگ است و متاسفانه بسیاری از این کشورهای مرتجع، با سازش خود ماهیت پلید خود را نشان میدهند و باید این رژیمهای سازشکار که مهره و عامل دستنشانده رژیم صهیونیستی هستند، سرنگون شوند.
در روز اول این اجلاس آیتالله محمد حسن اختری مدیرعامل بنیاد بینالمللی عاشورا، بعجی ابوالفضل دبیرکل حزب جبهه آزادیبخش ملی، شیخ ماهر حمود دبیرکل اتحادیه علمای مقاومت، استاد کمال شاتیلا رییس کنگره ملی لبنان، اسقف عطاالله حنا سر اسقف رم ارتدوکس در قدس شریف، الصادق الصدیق المهدی رییس حزب ملی الامه و نخستوزیر اسبق سودان، خالد البطش رییس شورای عالی ملی بازگشت به میهن و شکسته شدن محاصره فلسطین، استاد زهیر حمدی دبیرکل جریان ملی تونس، دکتر علی بوطواله دیبرکل حزب دموکراتیک سوسیالیست الطیعه مراکش، دیتم اندرسون هماهنگکننده تجمع عربی اسلامی مقاومت در استرالیا، حجتالسلام و المسلمین السید فادی السید رییس مرکز امت واحده، بول لارودی هماهنگکننده تجمع عربی اسلامی مقاومت در آمریکا، دکتر عبدالحمید دشتی نماینده اسبق پارلمان کویت، دکتر جمال زهران رییس جمعیت عربی علوم سیاسی، دکتر علیاکبر براتی از ایران هماهنگکننده تجمع عربی اسلامی مقاومت، محمد ولد فال رییس حزب رفاه موریتانی سخنرانی کردند.
در روز دوم این اجلاس دکتر یوسف ناصری نماینده سازمان تجمع عربی و اسلامی حمایت از مقاومت فلسطین در عراق و رییس شورای علمای عراق، محمد صالح النعیمی عضو شورای عالی سیاسی یمن، محمد محمود رفعت، دکتر نضال عمار نماینده مجلس ملی سوریه، حجتالسلام و المسلمین شفقت شیرازی مسئول روابط خارجی حزب وحدت مسلمین در پاکستان، علی فیصل مسئول جبهه دموکراتیک آزادیبخش فلسطین، دکتر فرناندو بوین اباد فیلسوف و روزنامهنگار از مکزیک، دکتر باولا کلاشکو استاد دانشگاه آرژانتین، علی بن مسعود المعشنی هماهنگکننده مجمع عربی - اسلامی حمایت از مقاومت عمان، فرا هیوز روزنامهنگار و فعال سیاسی از ایرلند، دکتر عزمی منصور رییس جمعیت مبارزه با صهیونیزم و نژادپرستی اردن، العمید خالد السعدی رییس جمعیت آوارگان فلسطینی در سوئد، آرنولد اوجست روزنامهنگار و عضو آکادمی سیاست خارجی کانادا، سوزان خلیل المحامی عمار خبابه عضو سازمان ابتکار ملی الجزایر سخنرانی کردند.
در روز سوم این اجلاس نیز دکتر ادریس هانی هماهنگکننده مجمع عربی اسلامی مقاومت در مغرب، محفوظ شعیب سعدان رییس کمیته اجرائی اجلاس ملی جوانان عرب الجزایر، ابوکفاح غازی مسئول جبهه خلق برای آزادی فلسطین (فرماندهی کل) لبنان، دکتر وائل عواد نویسنده و روزنامهنگار و عضو باشگاه فرهنگیان عرب، فلورنس لاگوس، صالح الجرموزی فعال سیاسی و رسانهای قطر، تیمسار محمد علی السباهی فرمانده نظامی در ارتش عراق ورییس شورای نجات ملی، احسان عطایا مسئول جنبش جهاد اسلامی لبنان سخنرانی کردند.
نظر شما