۳ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۷
کد خبر: 82576101
T T
۰ نفر
نسخه الكترونيك كتاب 'درآمدي بر گردشگري خلاق شهر اصفهان' منتشر شد

اصفهان- ايرنا- نسخه الكترونيك كتاب 'درآمدي بر گردشگري خلاق شهر اصفهان' از سوي جهاد دانشگاهي واحد اصفهان و شهرداري اصفهان منتشر شده است.

به گزارش ايرنا، روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد اصفهان، روز شنبه اعلام كرد: اين نسخه الكترونيك در انتشارات سازمان فرهنگي تفريحي شهرداري اصفهان و به همت گروه پژوهشي مطالعات گردشگري شهر وابسته به جهاد دانشگاهي واحد اصفهان و مركز خلاقيت و نوآوري شهرداري اصفهان منتشر شده است.
كتاب 'درآمدي بر گردشگري خلاق شهر اصفهان' نخستين كتاب در زمينه گردشگري خلاق است كه به صورت مورد مطالعاتي روي شهر اصفهان تدوين شده و اين مفهوم را در ايران بومي‌ سازي كرده است.
معاون پژوهشي جهاد دانشگاهي واحد اصفهان در اين باره گفت: اين كتاب برآمده و خلاصه‌اي از طرح پژوهشي با عنوان 'زمينه يابي گردشگري خلاق' به كارفرمايي مركز خلاقيت و نوآوري شهرداري اصفهان و اجراي گروه پژوهشي مطالعات گردشگري شهر وابسته به جهاد دانشگاهي واحد اصفهان است.
مهدي ژيان‌پور اضافه كرد: درادامه طرح ثبت شهر اصفهان درشبكه شهرهاي خلاق يونسكو كه به سفارش شهرداري اصفهان و به همت گروه پژوهشي مطالعات گردشگري شهر وابسته به جهاد دانشگاهي واحد اصفهان در سال 1394 انجام گرفت، مطالعاتي به صورت تخصصي بر روي مفهوم شهر خلاق و گردشگري خلاق در جهاد دانشگاهي واحد اصفهان انجام شد.
وي اظهار كرد: اين كتاب به صورت الكترونيكي مجوز نشر دريافت كرده است و پس از اتمام طرح پژوهشي 'زمينه يابي گردشگري خلاق' تكميل شده و به صورت مكتوب منتشر خواهد شد.
كتاب 'درآمدي بر گردشگري خلاق شهر اصفهان' به تاليف مهدي ژيانپور، سحر موحدي، مهري شاهزيدي و نفيسه باقري در خرداد ماه سال 1396 توسط انتشارات سازمان فرهنگي تفريحي شهرداري اصفهان در 190 صفحه به صورت الكترونيكي به چاپ رسيده و در سامانه اينترنتي جهاد دانشگاهي واحد اصفهان قابل دريافت است.
اين كتاب داراي هفت بخش شامل شناخت وضعيت موجود و سير تاريخي شهر، زيرساخت هاي گردشگري، منابع انساني، شناخت بازارهاي هدف گردشگري، گردشگري خلاق و شاخصه هاي آن، مطالعه تجارب و نمونه هاي مشابه داخلي و زمينه يابي حوزه هاي مرتبط با گردشگري خلاق از طريق مصاحبه با كارشناسان است.
استان اصفهان با بيش از 22 هزار بنا و اثر تاريخي كه يكهزار و 850 مورد آن به ثبت ملي و چهار اثر آن به نام هاي ميدان نقش جهان، كاخ چهلستون، باغ فين كاشان و مسجد جامع به ثبت جهاني رسيده، كانون توجه گردشگران داخلي و خارجي است.
در سال هاي اخير توسعه زيرساخت هاي صنعت گردشگري در استان اصفهان مورد توجه جدي قرار گرفته و 283 طرح گردشگري در اين استان درحال اجراست.
در دولت يازدهم بويژه پس از اجرايي شدن سند برجام ميزان ورود گردشگران خارجي به اصفهان، پنج برابر شده است.
ت/3011 / 6022 خبرنگار: آسيه معيني - انتشار دهنده : عمادي