ابراهيم كوچكي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت: امسال با راه اندازي 2 واحد توليدي افزون بر يك ميليون و 520 هزار قطعه مرغ بيشتر از تعهد واحدها، توليد و روانه بازار شده است.
وي در ادامه ظرفيت توليد سالانه مرغ گوشتي 209 واحد مرغداري فعال استان را 30 هزار تن در سال برآورد كرد و اظهار كرد: سال گذشته نيز 23 هزار تن گوشت مرغ در سطح استان توليد و روانه بازار مصرف شد.
وي توليد گوشت سفيد استان را بيشتر از سرانه مصرف دانست و توضيح داد: با آغاز سفر گردشگران به اين خطه، هيچ گونه محدوديتي در شبكه عرضه و تقاضا و يا نوسان قيمت نداشته ايم.
مدير طيور و زنبورعسل سازمان جهادكشاورزي استان با بيان اينكه مصرف روزانه گوشت سفيد اين استان به طور متوسط 50 تن در سال است، افزود: مازاد توليد به استانهاي همجوار ارسال مي شود.
كوچكي، از تامين بخش عمده اي از گوشت قرمز استان در توليد داخل منطقه يادآورشد و گفت: با استقرار عشاير كوچرو در مناطق ييلاقي، تعادل در قيمت گوشت قرمز برقرار است.
مدير امور طيور و زنبور عسل سازمان جهادكشاورزي چهارمحال وبختياري، سرانه مصرف گوشت مرغ در اين استان را سالانه 17.5 كيلوگرم اعلام كرد و گفت: سرانه مصرف تخم مرغ استان 8 كيلوگرم است.
استان چهارمحال و بختياري 900 هزار نفر جمعيت دارد كه بخش عمده ساكنان در مناطق روستايي و شهرهاي كوچك به كشاورزي و دامپروري مشغول هستند.
خبرنگار: مرتضي شاهوردي**انتشار: جهانبخش صفري
6199/6021
شهركرد- ايرنا - مدير طيور و زنبورعسل سازمان جهاد كشاوري چهارمحال و بختياري از توليد بيش از 3 ميليون و800 هزار قطعه مرغ در سه ماه نخست سال جاري در اين استان خبر داد.