۱۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۵
کد خبر: 82587543
T T
۰ نفر
مهمترین اخبار پنجمین روز از جشنواره فیلم كودك و نوجوان

اصفهان- ایرنا- تمدید سی امین جشنواره فیلم كودك و نوجوان، ركاب زنی مسئولان و دست اندركاران، اهالی رسانه و شركت كنندگان در سی امین جشنواره بین المللی فیلم های كودكان و نوجوانان درچهار باغ اصفهان، اكران فیلم های داخلی و خارجی، معرفی فیلم های اكران شده توسط هنرمندان با حضور عوامل سازنده همان فیلم، مراسم بزرگداشت رسول صدرعاملی، برگزاری مراسم «عصرهای پروانه ای چهارباغ»، نشست خبری فیلم «كله آهنی» و اعلام اسامی نامزدهای بخش مسابقه تبلیغات سینما، از مهمترین اخبار پنجمین روز از سی امین جشنواره فیلم كودك و نوجوان است.

*** به دنبال استقبال چشمگیر مخاطبان، شهروندان و كودكان و نوجوانان اصفهانی از فیلم های سی امین جشنواره بین المللی فیلم های كودكان و نوجوانان، نمایش این آثار تا جمعه ۱۶ تیرماه سالجاری تمدید شد.
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی سی امین جشنواره بین المللی فیلم كودك و نوجوان اصفهان، از تمدید نمایش های این رویداد سینمایی تا یك روز دیگر خبر داد.
عزت الله علیزاده ضمن اعلام این خبر گفت: امسال با استقبال زیادی از طرف مخاطبان جشنواره رو به رو بودیم و تقریبا ظرفیت تمامی سالن های سینماهای نمایش دهنده تكمیل و برای برخی از فیلم ها نیز سانس فوق العاده در چند نوبت در نظر گرفته شده است.

*** مسئولان و دست اندركاران، اهالی رسانه و شركت كنندگان در سی امین جشنواره بین المللی فیلم های كودكان و نوجوانان، در گذر فرهنگی چهار باغ اصفهان را ركاب زدند.
همزمان با سه شنبه های بدون خودرو، هنرمندان و دست اندركاران جشنواره فیلم كودك و نوجوان، اهالی رسانه و شركت كنندگان در این رویداد، از ساعت 17 در گذر فرهنگی چهارباغ اصفهان دوچرخه سواری كردند.
این برنامه از هتل كوثر آغاز و از مسیرهای پل فردوسی، كمال اسماعیل، خیابان پاسداران و خیابان آمادگاه گذشته و به چهارباغ عباسی ختم شد.
این اقدام كه با شعار «هوای اصفهان را داریم» برگزار شد.در این دوچرخه سواری دسته جمعی، مهدی جمالی نژاد شهردار اصفهان، علیرضا رضاداد دبیر جشنواره و جمعی از مدیران و هنرمندان این رویداد سینمایی حضور داشتند.

*** شهردار اصفهان گفت: امسال كار نو آورانه ای در جشنواره شكل گرفته است و آن هم برپایی مراسم های نكوداشت شخصیت های هنری در سی امین جشنواره بین المللی فیلم های كودك ونوجوان است.
وی بیان داشت: این دست مراسم ها جوانان و هنرمندان را تشویق و ترغیب می كنند تا فعالیت هایشان را با انرژی و انگیزه ادامه دهند.

*** دبیر سی امین جشنواره بین المللی فیلم های كودكان و نوجوانان در مراسم «عصرهای پروانه ای چهارباغ»، گفت: تعداد مخاطبان جشنواره امسال، ما را به این نتیجه رساند كه همه با هم می توانیم به سینمای كودك و نوجوان كمك كنیم.
علیرضا رضاداد دبیر سی امین جشنواره بین المللی فیلم های كودكان و نوجوانان اصفهان در «عصرهای پروانه ای چهارباغ» گه بعد از دوچرخه سواری شركت كنندگان در جشنواره برگزار شد، ضمن تشكر از حاضران در این اقدام زیست محیطی گفت: امیدوارم حركت دسته جمعی دوچرخه سواری در سراسر كشور رونق یابد.
وی افزود: باید از همه كسانی كه به استقبال این موضوع رفتند و ما را همراهی كردند تا برای یك روز هم از خودرو استفاده نكنیم، تشكر كنم.
دبیر جشنواره فیلم كودك و نوجوان اضافه كرد: اتفاق خوب جشنواره سی ام، حضور پر رنگ كودكان و نوجوانان به همراه خانواده هایشان است كه امیدوارم نهادینه شود.

*** مراسم بزرگداشت رسول صدرعاملی نویسنده و كارگردان باسابقه سینمای كودك و نوجوان در سینما فلسطین شهر اصفهان و در جریان جشنواره بین‌المللی فیلم كودك و نوجوان برگزار شد.
این مراسم اجرای آن بر عهده امیرشهاب رضویان بود و در ابتدای آن گفت‌وگوی تصویری با صدرعاملی ( كه مجید توكلی ساخت آن‌ را بر عهده داشت) پخش شد.
در پایان این مراسم هدایایی از طرف شهردار اصفهان به رسول صدر عاملی اهدا شد.
همچنین هنرمندان حاضر در مراسم از جمله علیرضا داود نژاد، پگاه آهنگرانی، سیروس الوند، فرشته طائرپور و كیومرث پور احمد پوستر نكوداشت رسول صدر عاملی را امضا كردند.

*** نشست خبری فیلم «كله آهنی» با حضور غلامرضا ملااحمدی نویسنده و كارگردان، عرفان لولاكی تهیه كننده و رضا درستكار مجری كارشناس برگزار شد.
در ابتدای این نشست عرفان لولاكی تهیه كننده این انیمیشن، اظهار كرد: ما بدون هیچ بودجه مالی كارمان را شروع كردیم و به موفقیتی رسیدیم كه برایمان شگفت انگیز بود. این اولین كار بلند ما بوده و پیش از آن كار كوتاه ساخته ام.
این تهیه كننده درباره وضعیت انیمیشن گفت: امروز تعداد انیمیشن هایی كه ساخته می شود نسبت به قبل خیلی بهتر شده، 8 انیمیشن در جشنواره كودك امسال حضور دارد و در جشنواره فجر هم انیمیشن هایی حضور داشت بخاطر این است كه جرات بچه هایی كه انیمیشن كار می كنند نسبت به قبل بیشتر شده تا با این شرایط و كمی حمایت ها به سمت آن رفتند و وارد این عرصه شدند.
لولاكی در پاسخ به اینكه چقدر برای این انیمیشن هزینه شده است، تصریح كرد: هزینه فیلم 1 میلیارد و 160 میلیون تومان بوده و سه سال طول كشید.
تمام سخن من این است كه مردم و اهالی رسانه از انیمیشن حمایت كنند چراكه این نوع كار اصلا آسان نیست و با حمایت مردم و اهالی رسانه می توان روی پا ایستاد. اگر انیمیشن مورد حمایت قرار بگیرد قطعا تا 5 سال دیگر شاهد ارتقای انیمیشن خواهیم بود.
این تهیه كننده درباره مستقل شدن بخش انیمیشن در این جشنواره اظهار كرد: انیمیشن واقعا به این نیاز داشت كه یك بخش مستقل داشته باشد، انیمیشن صنعتی است كه دیگر نمی شود در ایران آن را نادیده گرفت، در دنیا كه دارد تبدیل به صنعت یك دنیا می شود در ایران هم كمی به آن دارند كم محلی می كنند ولی امروز می بینیم آینده سینما در انیمیشن است.

*** ' یوری سولودوف ' كارگردان روس، در حاشیه این جشنواره، گفت: تاكنون موفق شده‌ام سه فیلم ایرانی ببینم كه تأثیر زیادی بر من گذاشته‌اند و الان برای دیدن آثار دیگر سینمای ایران كنجكاو هستم.
یوری سولودوف كارگردان روس در جشنواره فیلم كودك و نوجوان در اصفهان درباره علت حضورش در این جشنواره عنوان كرد: حقیقتا ایده فیلمی در مورد كودكان به شكل تصادفی سراغم آمد.
سولودوف تاكید كرد: تلاش بسیاری كردم تا بتوانم اتفاقات واقعی را به فیلمنامه تبدیل كنم و بسیار از نتیجه نهایی راضی هستم و باور دارم كه دوستم نیز از دیدن فیلم شگفت زده و خوشحال خواهد شد.
سولودوف درباره شناخت خود از سینمای ایران گفت: من فقط سه فیلم ایرانی دیده ام ؛ فروشنده و جدایی نادر از سیمین به كارگردانی اصغر فرهادی و فیلم اژدها وارد می شود به كارگردانی مانی حقیقی كه تاثیر بسیاری بر من گذاشتند و باعث شدند برای دیدن آثار دیگر سینمای ایران كنجكاوتر بشوم.

*** یوسف كرمی قهرمان تیم ملی تكواندو، گفت: 'حمایت از تولید ملی' موضوعی نیست كه تنها به شعار دادن آن اكتفا كنیم بلكه باید در عمل همه سعی كنند تا در رابطه با تحقق آن قدم بردارند و به نظر بنده این فیلم 'قهرمانان كوچك' در راستای این موضوع پیش قدم شده است.
روابط عمومی این جشنواره به نقل از قهرمان تیم ملی تكواندو، بیان داشت: در حقیقت یك الگوسازی و فرهنگ‌سازی برای نونهالان و نوجوانان است تا مفهوم 'حمایت از تولید ملی' را درك كنند.
كرمی در پایان در رابطه با شباهت و تفاوت‌های دنیای بازیگری و ورزش گفت: ورزش رزمی و بازیگری هر دو هنر هستند و در هر دو استفاده مناسب از توانایی‌های جسمی بسیار مهم است اما بحث این است كه سینما و تلویزیون آدم‌های بسیار صبوری را می‌طلبد به طوری كه در همین پروژه 'قهرمانان كوچك' گاهی یك سكانس 5 ثانیه‌ای 2 تا 3 ساعت زمان می‌برد و این واقعا كار سختی است.

*** اسامی نامزدهای بخش مسابقه تبلیغات سینما سی امین جشنواره بین المللی فیلم های كودكان و نوجوانان اصفهان توسط هیات انتخاب و داوری بخش مسابقه تبلیغات سینما (عكس، پوستر،آنونس) اعلام شد.
**نامزدهای بهترین عكس** مریم تخت كشیان (فیلم شكاف)، علی حمیدنژاد (فیلم لاك قـــرمـــز)، احمدرضا شجاعـی (فیلم یحیی سكوت نكرد)، امید صالحی ( فیلم بدون مرز)، سیما محمدی (فیلم پدر آن دیگري)
**نامزدهای بهترین پوستر**
علی باقری (فیلم نفس)، مجید برزگر(فیلم والـدراما)، پدرام حربی (فیلم یحیی سكوت نكرد)، امید صالحی (فیلم بدون مرز)، محمدحسین هوشمندی (فیلم لاك قـــرمـــز)
**نامزدهای بهترین آنونس و تیزر** كاوه ابــراهیم پور (فیلم یحیی سكوت نكرد)، سجاد پهلوان زاده ( فیلم بدون مـرز)، سجاد پهلوان زاده (فیلم نفس)، امیرشیبان خاقانی ( فیلم مبارك)، محمد واحد (فیلم لاك قـرمز)
حمیدرضا بیدقی، امیر عابدی، امیرحسین علم الهدی، شهرام مكری و میثم مولایی اعضای هیات انتخاب و داوران این بخش هستند.

*** آخرین جلسه كارگاه تخصصی فیلم‌سازی با حضور شهرام مكری كارگردان سینمای ایران در كتابخانه مركزی اصفهان برگزار شد.
این كارگاه با عنوان «انواع میزانسن(صحنه آرایی) در سینما» در سالن اصلی كتابخانه مركزی در جریان بود.
مكری مدرس این كارگاه به بیان اختلاف بین سبك های مختلف فیلم‌سازی پرداخت. او خلق یك اثر هنری در سینما را حركتی درونی دانسته و بیان كرد: سینما یك حركت هنری است. آنچه از درون شما سرچشمه می گیرد، سبب خلق اثر می شود. تحصیل علم سینما و روش های ساخت فیلم مهم و اجباری است. اما در فیلمسازی، آنچه شیوه فیلم را مشخص می كند، از درون و به اصطلاح آن هنری شما سرچشمه می گیرد.
در ادامه این كارگاه شهرام مكری به همراه حاضران در كارگاه به دیدن نمایشگاه پوسترهای فیلم در كتابخانه مركزی رفته و ادامه كارگاه در آنجا پیگیری شد.

*** تهیه كننده فیلم سینمایی 'عشق نیكان' در حاشیه این جشنواره، گفت: مفهوم رفاقت در كنار رقابت را به كودك امروز یادآور شویم و آنها را با كرامت اخلاقی پیوند دهیم و یكی از راه‌های این آموزش سینما است.
' حسن داها '، تهیه كننده فیلم سینمایی عشق نیكان در جشنواره فیلم كودك و نوجوان اصفهان گفت: امید به زندگی و رقابت سالم در كنار رفاقت هدف اصلی تولید عشق نیكان است.
وی درباره هدفش از تولید این فیلم اظهار كرد: موضوع فیلم عشق نیكان گذشت و ایثار است و یك رقابت در كنار رفاقت را نمایش می‌دهد.
این تهیه كننده درباره جشنواره فیلم كودك گفت: برنامه ریزی مناسبی در برگزاری جشنواره فیلم كودك امسال دیده شد كه به نظر حاصل تجربه مسوولان برگزاری آن است.

*** آزیتا حاجیان گفت: هرچقدر در جوانان فیلمساز ظرفیت شنیدن نقد و نظرات مخالف بیشتر باشد، آثار بعدی آنها موفق‌تر ساخته می‌شود.
روابط عمومی این جشنوراه به نقل از وی، درباره برگزاری جشنواره فیلم كودك و نوجوان، اظهار كرد: باید در نظر داشته باشیم نمایش آثار صرفا به ذات اصلی جشنواره كمك نمی‌كند. بیش از نمایش آثار باید به برپایی جلسات هم اندیشی و كارگاه‌ها توجه نشان داد.
باید كارگردانها و سایر عوامل فیلمها گرد هم جمع شوند و درباره فیلمها با یكدیگر حرف بزنند.
وی ادامه داد: این نوع تعاملات هدف اصلی برگزاری یك جشنواره هنری‌ست كه به نظر می رسد در این جشنواره رعایت شده است.
عضو هیات انتخاب بخش مسابقه آثار سینمای ایران گفت: من نسل جوان را دوست دارم، به نسل جوان اعتماد دارم و فكر میكنم آینده جامعه در دست این نسل است. بنابراین اگر خود فیلمسازان جوان طالب باشند كه نكاتی را درباره اثرشان بشنوند، چیزی را از آنها دریغ نمی كنم.

*** روابط عمومی سی امین جشنواره فیلم كودك و نوجوان به نقل از ' جیوانی پومپلی ' كارگردان ایتالیایی'، گفت: اصغر فرهادی روندی است كه شروع شده و همچنان تداوم دارد و این تداوم روی سینمای جهان تاثیر ایجاد كرده است.

*** فیلم های 'پسر بزرگ' و 'دوست من رافی' در سانس نخست سینمای بین الملل سی امین جشنواره بین المللی فیلم های كودكان و نوجوانان، اكران شد.
در سانس نخست مسابقه آثار بلند سینمای ایران امروز از ساعت 18 فیلم آكو به كارگردانی نبی قلی زاده در سالن چهلستون پردیس سینمایی چهارباغ اكران شد.
این فیلم با سرمایه شخصی تولید شده است.

*** با استقبال شهروندان اصفهانی از نمایش فیلم سینمایی 'بیست و یك روز بعد ' نمایش این فیلم را به سه سانس فوق‌العاده كشاند.
پیش از نمایش این فیلم مراسم معرفی عوامل با حضور سیدمحمدرضا خردمندان كارگردان، محمدرضا شفاه تهیه كننده، مهدی قربانی و راستین عزیزپور بازیگران این فیلم و مرضیه برومند، كارگردان مطرح سینما برگزار شد.
نشست خبری این فیلم در سی‌اُمین جشنواره فیلم‌های كودك و نوجوان اصفهان با حضور عوامل فیلم در هتل كوثر اصفهان برگزار شد.
'بیست و یك روز بعد' با بازی ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ، امیرحسین صدیق، مهدی قربانی و حسین شریفی ملودرامی اجتماعی از زندگی نوجوانی به نام مرتضی است كه در راه تحقق آرزوی ناكام پدرش با چالش بزرگی روبرو می شود.
این فیلم در بخش مسابقه سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر نیز حضور داشت و با استقبال علاقمندان سینما، نامزد دریافت سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران این جشنواره شد.

*** دو فیلم جنگلی از 'ایرانا فردریكا تارویدا' از اسلوونی و معجزه كوهستان از 'توبیاس فیمن' در سالن چهلستون پردیس سینمایی چهارباغ اكران شد.
غزل شاكری با معرفی این دو فیلم از استقبال خوب كودكان تشكر و از اینكه آنها با هنر دوبله آشنا بودند ابراز خرسندی كرد.
كارگردان اهل اسلوونی گفت فیلم‌های كودك باید اهداف روشنِ آموزشی داشته باشند، وجود این كاراكتر برای مخاطب جوان مغتنم است.
ایرانا فردریكا تارویدا بیان كرد: چنین جشنواره‌هایی فرصتی فراهم می‌آورد تا هنرمندان دور هم جمع شوند و در همین حین، كودكان، نوجوانان و سایر شركت‌كنندگان می‌توانند با تازه‌ترین آثار كارگردانان ایرانی و خارجی آشنا شوند.
همچنین در این سالن فیلم معجزه كوهستان اكران شد.

*** در پردیس سینمایی چهارباغ دو فیلم قهرمانان كوچك و خاطره اكران شد كه به دلیل استقبال زیاد این دوفیلم به سالن نقش جهان آورده شده بود.
فیلم كوتاه ' خاطره' نیز در این سانس اكران شد.

*** كارگردان عراقی در حاشیه این جشنواره، گفت: كشورهای منطقه در زمینه سینمای كودك دغدغه های مشتركی دارند و فرهنگ كشورهای عربی و ایران به یكدیگر بسیار نزدیك است.
مصطفی الشوكی گفت: در شرایط كنونی كه مسئولان و ارگان ها فرهنگی در عراق هیچ توجهی به سینما و كودك ندارند، چشم امید ما به فعلالیت های فردی است، كه همه ی بار روی دوش آن هاست، و همه ی تلاش ها برای زنده كردن فرهنگ و سینمای عراق است.

*** شركت كنندگان ورك شاپ (كارگاه) فیلمسازی شهرام مكری پس از برپایی این ورك شاپ از نمایشگاه مسابقه تبلیغات سینمایی بازدید كردند.
قرار است این اتفاق ادامه دار باشد و دیگر ورك شاپ ها نیز هنرجویان خود را به بازدید از این آثار ترغیب كنند و این اتفاق با حضور داوران بخش مسابقه تبلیغات سینمایی صورت بگیرد تا آنها نیز پاسخگوی سوالات شركت كنندگان در این كارگاه ها و نمایشگاه باشند.

*** فیلم 'خیال نقش' در سالن نقش جهان سینما چهار باغ با حضور كارگردان و بازیگر اول این فیلم اكران شد.
اكران این فیلم با اجرای رضا فیاضی برگزار شد.
مانی رحمانی در مراسم معرفی فیلمش این فیلم را به ' كودكان كار' تقدیم كرد.
فیلم خیال نقش با موضوع كودكان كار ساخته شده است و در این فیلم نوجوانی سعی دارد پس از فوت پدرش زندگی خوبی را برای مادر و خواهرش فراهم كند.

*** روابط عمومی این جشنواره به نقل از انیماتور و كارگردان فیلم تهران ۱۵۰۰، اعلام كرد: هر سال حداقل باید ۸ انیمیشن برای كودكان ساخته شود و این مهم امری ضروری است.
بهرام عظیمی كارگردان انیمیشن، فیلمنامه نویس و كاریكاتوریست و عضو هیات داوران جشنواره گفت: جامعه مخاطبان، در حال حاضر در كشور به انیمیشن در مقایسه با آثار سینمایی اقبال كمتری دارند و با توجه به هزینه های تولید انیمیشن، كمتر به تولید انیمیشن برای كودكان پرداخت می شود.
این انیماتور افزود: امروز هنرمندان انیمیشن ساز به این رسیده اند كه اگر می خواهند كاری تولید كنند كه دیده شود و آثار آنان باید به كیفیت آثار خارجی نزدیك شود. فیلمسازان انیمیشن باید اثری بسازند كه كودك بتواند به همراه خانواده اش آن را ببیند . باید یك كاری كنیم كه فیلم های انیمیشنی كه برای بزرگسالان ساخته می شود متوقف شود و تمام كسانی كه انیمیشن می سازند به سمت ساخت انیمیشن كودك روی آورند.

*** ۱۰ فیلم كوتاه در بخش مسابقه آثار پویانمایی ایران و جهان در سالن چهارسوق پردیس سینمایی چهارباغ اكران شد.
فیلم های كوتاه پویانمایی «سایه ای كه نور شد» اثر نازنین سبحان سربندی ، «سیاه یا سفید» به كارگردانی محمدعلی سلیمان زاده، «سوزن بان» به كارگردانی مهدی خرمیان، «پسرك» به كارگردانی مونا عبدالله شادی، «درخت پرتقالی» به كارگردانی امیر هوشنگ معین، «پروانگی» به كارگردانی علی عزیزی، «الك دولك» به كارگردانی ابوالفضل رازانی، «سایه روشن» به كارگردانی زهرا بزرگ زاده و «كودكان» از هادی محمدیان طبقی فیلم هایی بودند كه در سالن چهارسوق پردیس سینمایی چهارباغ به روی پرده رفتند و معرفی شدند.
با توجه به اینكه در روزهای گذشته فیلم‌هایی از سینمای جهان در این بخش اكران شد، امروز تمام پویانمایی های اكران شده در این سالن از كشور ایران بود.

*** فیلم‌سازان ایرانی و فیلم‌سازان خارجی در پنجمین گفت و گوی شبانه جشنواره فیلم كودك و نوجوان به گفت و گو پیرامون سینمای كودك و نوجوان پرداختن.
موضوع محوری دیگر این گفت و گوی شبانه، تلاش های بخش خصوصی برای ایفای نقش موثر در ارتقای سینمای كودك و نوجوان ایران اختصاص یافت.
این نشست ها هر شب تا پایان جشنواره، از ساعت ۲۴ در سالن چشم انداز هتل كوثر اصفهان برگزار می شود.

*** فیلمساز نیوزلندی و عضو هیات داوران جشنواره بین المللی فیلم كودكان و نوجوانان اصفهان در حاشیه این جشنواره، گفت: فیلم ها باید برای كودكان ساخته شود و از ترویج خشونت در این آثار پرهیز شود.
'آرمان بالانتین' بیان كرد: از تماشای فیلم های ایرانی حسابی لذت می برم. تا كنون دو تا دیدم كه خیلی به دلم نشست و بخش بین المللِ جشنواره هم خیلی پربار است.

*** فیلمساز تایوانی میهمان جشنواره فیلم كودكان و نوجوانان اصفهان گفت: در ساخت آثار سینمای كودك خلاقیت یكی از مهمترین موضوعاتی است كه باید مورد توجه قرار گیرد.
'جونگ لین' افزود: تكنیك و داستان دو عنصر مهم فیلمسازی است اما علاوه بر این دو عنصر، برای من خلاقیت از همه عناصر مهمتر است.

*** 'فلورچه فون اسپاندوك' كارگردانی هلندی و مدیر جشنواره «سینه كید» در حاشیه این جشنوراه، گفت: با ساخت فیلم برای كودكان، كودك درونم را زنده نگه می دارم.
وی یادآور شد: این جشنواره ۳۰ سال قدمت دارد و در سطح بین المللی فعالیت می كند.
'فلورچه فون اسپاندوك' بیان كرد: در سینمای كودك اولویت همیشه با داستان است. اول داستان بعد بقیه چیزها. تكنیك البته خیلی مهم است.

*** روابط عمومی جشنواره به نقل از 'ناتالیا چرنیشوا' انیمیشن ساز اهل 'سوردلوسكِ روسیه' گفت:سازماندهیِ جشنواره فیلم كودك بسیار مطلوب است و در میان فیلم های نمایش داده شده بیشتر آثار ایرانی و آلمانی را پسندیدم.
وی درباره موضوعات مورد توجه كودكان در سینما گفت: فكر می كنم بهتر است موضوعاتی پیدا كنیم كه به اصطلاح به كار همه نوع مخاطبی بیاید؛ اگر هدف فقط مخاطب كودك است موضوعات باید متنوع باشد.

*** 'گرهارد كلین' تهیه كننده آلمانی، دبیر جشنواره بین المللی فیلم كودك بیست و چهار و از داوران خارجی جشنواره سی ام فیلم كودكان و نوجوانان، گفت: باید از سینما برای آماده سازی كودكان به عنوان بزرگسالان آینده استفاده بهینه كنیم.
وی بیان كرد: بیش از ۳۰ انیمیشن كوتاه تماشا كردم كه به نظرم بعضی از این آثار حرفه ای ساخته شده بود و برخی هم به رقم كیفیت خوب جای كار داشت.

***رضا درستكار منتقد و كارشناس سینما، فیلم های «دریایی ها»، «بیا با هم بخندیم» و «افسانه گل آباد» را در سینما فلسطین اصفهان معرفی كرد.
محمدرضا عباس نژاد كارگردان، سید مهدی میرفخرایی تهیه كننده، فلور نظری، مهشید میرفخرایی و امیركیوان معصومی بازیگران این فیلم سینمایی نیز در سینما فلسطین اصفهان حضور یافتند.

*** فیلم «دنیای كیف ها» در سینما سپاهان اكران شد.
اصغر آزادی فیلم بردار پیشكسوت اصفهانی این فیلم را معرفی كرد.
حمید نخعي نویسنده و كارگردان ، مهدیه چمن رسان دستیار كارگردان و نویسنده و تدوینگر و حسین شهدایی مدیر پروژه و تولید در این برنامه حضور داشتند.

*** انیمیشن بلند سینمایی «كلیله و دمنه» در سالن شیخ بهایی پردیس سینمایی چهارباغ اكران شد.
شبنم مقدمی بازیگر سینمای ایران كه با فیلم شكلاتی در این جشنواره حضور دارد این فیلم را معرفی كرد.
۴۰۰ دقیقه فیلم كوتاه پیش زمینه ساخت این انیمیشن است.
به گزارش ایرنا، سی امین جشنواره بین المللی فیلم های كودكان و نوجوانان روز جمعه گذشته با حضور 88 میهمان خارجی از 44 كشور با پخش فیلم ها و آثار سینمایی در اصفهان آغاز به كار كرد.
این جشنواره بین المللی تا 16 تیر جاری در كلانشهر اصفهان ادامه خواهد داشت و در این مدت 35 فیلم ایرانی و خارجی در دو بخش كودك و نوجوان به نمایش درخواهد آمد.
فیلم های این جشنواره در پنج سالن سینمایی شامل سالن‌های شماره ١، ٢ و ‏‏٣ پردیس سینمایی چهارباغ و ٢ سالن سینما فلسطین و سینما سپاهان اكران می‌ شود.
این جشنواره بر اساس توافقنامه منعقد شده میان سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری، شهرداری اصفهان و بنیاد سینمایی فارابی، در اصفهان برگزار می شود.
گ/ 7153 ** گردآوری : هُدا استكی** انتشار: سلطانمرادی