به گزارش ايرنا، منصور اخلاقي پور روز چهارشنبه در حاشيه بازديد از سامان سراي متكديان بندرعباس افزود: سازمان هاي مردم نهاد بايستي حمايت هاي رواني و اجتماعي را پس از جمع آوري متكديان انجام دهند.
وي بيان داشت: فرمانداري بندرعباس، شهرداري، اداره كل بهزيستي، دانشگاه علوم پزشكي و نيروي انتظامي هر ماه تعدادي از متكديان را از سطح شهر جمع آوري مي كنند اما به علت نبود پشتيباني و حمايت، اين افراد پس از رهاشدن دوباره به تكدي گري مي پردازند.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري هرمزگان اظهاركرد: راهها و تدابير متعددي براي ساماندهي متكديان انديشيه شده و دستگاه قضايي براي افراد متكدي جريمه، تعهد و ضمانت نامه درنظرگرفت اما باز هم در كاهش تعداد متكديان نتيجه اي نداشته است.
اخلاقي پور گفت: با وجود محدوديت هاي اعتباري، دستگاه هاي حمايتي چون بهزيستي و كميته امداد در اين طرح پاي كار آمدند و افرادي كه شرايط لازم را داشته اند تحت پوشش گرفته اند اما اين چرخه همچنان معيوب است.
وي گفت: حمايت هاي مالي و رواني بايد در كنار هم باشد و افراد متكدي هم ضمن اينكه تحت پوشش و پيشتيباني مالي قرار مي گيرند به طور مداوم حمايت رواني و اجتماعي دريافت كنند تا به تكدي گري بازنگردند.
اين مسئول اظهاراميدواري كرد: با همكاري دستگاه هاي متولي و اضافه شدن سازمان هاي مردم نهاد مي توانيم در آينده اي نزديك شاهد كاهش متكديان در سطح شهر بندرعباس باشيم.
پيشتر مسئولان سياسي وامنيتي هرمزگان اعلام كرده بوند90 درصد متكديان فعال در بندرعباس غير بومي هستند.
براساس گزارش مديريت هماهنگي و نظارت بر خدمات شهري شهرداري بندرعباس، در 10 ماه سال 95، يكهزار و 640 معتاد و متكدي از سطح شهر جمع آوري شد كه به علت نبود همكاري و همراهي برخي دستگاه هاي متولي يكهزار و 279 نفر آنان رها شدند.
7195/6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده**انتشار دهنده: خليل تنيده
چرخه ساماندهي متكديان درهرمزگان با حمايت تشكل هاي مردمي تكميل مي شود
۲۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۱
کد خبر:
82595914
بندرعباس- ايرنا - مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري هرمزگان گفت: طرح ساماندهي متكديان ماهانه به همت دستگاه هاي متولي در استان اجرا مي شود اما تكميل اين چرخه نيازمند حمايت تشكل هاي غيردولتي و سازمان هاي مردم نهاد است.