۲۷ تیر ۱۳۹۶، ۲۳:۲۲
کد خبر: 82603060
T T
۰ نفر
معاون سياسي وزير كشور: خانه احزاب، پاتوقي امن براي احزاب است

اهواز - ايرنا - معاون سياسي وزير كشور گفت: خانه احزاب پاتوق و پناهگاهي براي همه احزاب داراي شناسنامه و مجوز است و امور صنفي آنها را حل و فصل مي كند.

به گزارش ايرنا علي اصغر احمدي عصر سه شنبه در نشست مشترك دبيران احزاب خوزستان در استانداري با تاكيد بر اين كه كاركرد احزاب صد در صد سياسي است اظهار كرد: خانه احزاب محلي براي ساماندهي امور صنفي احزاب است.
وي گفت: خانه احزاب نبايد اطلاعيه سياسي به طرفداري از حزبي صادر كند زيرا اين خانه متعلق به همه احزابي است كه عضويت در آن را پذيرفته اند بنابر اين تنها خود احزاب بايد كار سياسي انجام دهند.
وي با اشاره به تفاوت ميان احزاب و خانه احزاب اظهار كرد: خانه احزاب شامل مجموعه تشكل‌هاي سياسي است كه بر اساس مفاد قانون 10 احزاب داراي مرام نامه، اساس نامه و ساختار تشكيلاتي هستند.
معاون سياسي وزير كشور ادامه داد: احزاب داراي چارچوب، مسئوليت پذيري، پاسخ‌دهي و پاسخ گويي هستند.
وي يادآور شد: مردم و بزرگان ما تا قبل از پيروزي انقلاب ذهنيت خوبي از حزب نداشتند و پس از انقلاب نيز هر حزبي با هر قوتي كه تشكيل شد پس از مدتي كمرنگ مي شد به طوريكه خواسته يا ناخواسته از جايگاه اوليه اش تنزل پيدا كرد.
احمدي با اشاره به اينكه احزاب بايد بر اساس برنامه به شكل كيفي عمل كنند افزود: ما نبايد تنها به دنبال كثرت احزاب باشيم زيرا در حال حاضر 251 سياسي در كشور وجود دارد و بايد اين احزاب را از لحاظ كيفي تقويت نماييم.
وي با بيان اينكه احزاب بايد بتوانند دولت سايه تشكيل دهند و براي اداره كشور برنامه داشته باشند افزود: احزاب در مقابل افراط گرايي و تفريط گرايي بايستند و بهترين تريبون براي عرضه مطالب به مردم باشند.
معاون سياسي وزير كشور در ادامه افزود: قانون انتخابات اشكالاتي دارد كه مي‌توانند درباره آن اشكالات و رفع آن ها اظهار نظر كنند.
احمدي گفت: تحقق مردم سالاري ديني در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را بايد از طريق احزاب دنبال كنيم زيرا احزاب ابزار لازم براي تحقق اين امر را در اختيار دارند.
وي توضيح داد: احزاب بايد همواره در جهت وحدت ملي و هويت ايراني اسلامي و كارآمدي نظام گام بردارند و براي كرامت انساني و حقوق شهروندي و توسعه سياسي ابراز وجود كنند تا جامعه به نقطه اي مطلوب برسد.
احمدي ادامه داد: احزاب براي دفاع از آزادي سياسي و مشروع ملت ايران بايد مطالبه‌گر باشند و اعتماد مردم را جلب كنند و اجازه ندهند به مقوله اعتماد كه سرمايه بزرگ اجتماعي است خدشه وارد شود.
وي نقد منصفانه را براي جامعه ضروري دانست و گفت: احزاب نقد منصفانه را در دستور كار خود قرار دهند چرا كه مي‌تواند به اركان اجرايي كمك كند.
معاون سياسي وزير كشور درباره نقش حكومت در برابر احزاب هم اظهار كرد: حكومت بايد به دور از شعار راهكارهاي توسعه و تقويت احزاب را نيز دنبال كند.
وي گفت: دولت بايد حفظ و ارتقا منزلت اجتماعي احزاب را مد نظر قرار دهد و آن‌ها را گرامي بدارد و ساز و كار اجتماعات و حتي راهپيمايي هاي قانوني كه در قانون اساسي نيز تصويب شده است را براي احزاب فراهم آورد.
در ادامه اين برنامه خانه احزاب خوزستان گشايش يافت و دبيران احزاب مختلف فعال در استان طي انتخاباتي اعضاي شوراي اجرايي خانه احزاب خوزستان را انتخاب كردند.
استان خوزستان ششمين استان پس از استان هاي خراسان، گيلان، زنجان، سمنان، يزد است كه در آن خانه احزاب گشايش مي يابد.
7164/6002/6064
خبرنگار: عاطفه جوادي**انتشاردهنده : محسن بهاروند