عابدین عابدی مقدم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینكه خود دستگاهها تامین كننده بار مالی ماده 51 قانون جامع هستند، این ماده قانونی با وجود فقدان آیین نامه اجرایی در همه دستگاههای دولتی استان اجرا می شود و آغاز كننده اجرای آن نیز استانداری خراسان رضوی بوده است.
وی افزود: بنیاد شهید كار تدوین آن بخش از آیین نامه اجرایی را كه مربوط به این اداره است انجام داده اما ما از تكمیل بخشهای دیگر توسط سایر نهادها بی اطلاعیم.
عابدی مقدم خاطر نشان كرد: معمولا وقتی ایثارگران جمعیت زیادی را در یك دستگاه تشكیل می دهند برای اجرای این قانون به بنیاد مراجعه می كنند و سپس ما از اجرا و یا عدم اجرای قانون مطلع می شویم.
او با تاكید بر اینكه ماده 51 قانون جامع برای شاغلان ایثارگر بنیاد اعمال می شود، اظهار داشت: اما ماده 39 كه در حقیقت همان شكل تكامل یافته تبصره 6 قانون حالت اشتغال جانبازان (مصوب سال 72) است به دلیل فقدان آیین نامه اجرایی در هیچ یك از دستگاههای استان اجرا نمی شود كه البته در برخی موارد خود شاغلان تمایل چندانی به دریافت حقوق بر این اساس ندارند.
مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی همچنین گفت: بیش از 40 درصد از سهمیه حج تمتع جانبازان كشور در سال جاری به جانبازان این استان اختصاص یافته است.
عابدی مقدم افزود: در این راستا تاكنون حضور دست كم 100 تن از جانبازان این استان در 2 كاروان كه ظرفیت 225 نفر دارند، قطعی شده است.
وی اظهار كرد: در این كاروان ها هر جانباز با یك نفر همراه اعزام می شود و اگر جانبازی نیاز به پرستار نیز داشته باشد نسبت به تامین این نیرو اقدام خواهد شد.
وی گفت: اعضای كاروان ویژه جانبازان این استان مروج فرهنگ غنی استان به ویژه فرهنگ رضوی هستند.
فریده كرمانی نژاد، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره كل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خراسان رضوی نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران از جمله ماده 51 در این اداره اجرایی می شود.
همچنین مدیركل راه آهن خراسان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: قانون حالت اشتغال جانبازان و ماده 51 قانون جامع خدمات ایثارگری به صورت متمركز از تهران در این اداره اعمال می شود.
محمدهادی ضیایی مهر افزود: حقوق و مزایای ماده 51 این قانون از یكم فروردین سال 93 برای جانبازان و از تاریخ 18 آذر 95 برای فرزندان شهید شاغل در این مجموعه پرداخت شده است.
324 هزار نفر شامل خانواده و افراد تحت تكفل شهدا، جانبازان و آزادگان در خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارند. این استان 17 هزار شهید، 48 هزار جانباز و سه هزار و 300 آزاده تقدیم انقلاب اسلامی كرده است.
قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران با پنج سال توقف و بررسی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، سال 1391 به مدت چهار سال به طور آزمایشی لازم الاجرا شد.
این قانون كه در قالب لایحه به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد، پس از موافقت سال 1385 مجلس با اجرای آزمایشی آن به مدت چهار سال، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده بود.
خبرنگار: ناصر اسدزاده هروی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
3221/5132
مشهد- ایرنا- مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: ماده 51 قانون جامع خدمات ایثارگران در دستگاههای دولتی استان برای شاغلان شاهد و ایثارگر اعمال می شود.