سیدحمیدرضا جوادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا این اقدام را با توجه به روند افزایشی قیمت مرغ گرم، با هدف تامین نیاز مردم دانست و بیان كرد: علاوه بر این، برای كنترل بازار توزیع و عرضه مرغ منجمد به وفور با قیمت هر كیلوگرم 57 هزار ریال انجام می شود.
وی میزان مصرف گوشت مرغ در خراسان رضوی در اوج سفرهای تابستانی و نوروزی را 400 تن در روز عنوان كرد و افزود: افزایش قیمت مرغ گرم ناشی از مسائل كشوری و عوامل مختلفی است كه یكی از آن ها بالا رفتن غیرمنطقی قیمت جوجه یك روزه توسط دلالان است.
وی با بیان اینكه 20 درصد نیاز جوجه یك روزه استان در داخل تامین و 80 درصد از خارج استان وارد می شود، گفت: بنابر مصوبه ستاد تنظیم بازار كشور قیمت جوجه یك روزه 18 هزار ریال اعلام شده اما در واقع جوجه یك روزه توسط واحدهای واسطه به قیمت 25 تا 26 هزار ریال به مرغدار عرضه می شود.
جوادی با بیان اینكه با همكاری معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با واحدهای واسطه گر برخورد شده تا قیمت جوجه یك روزه به قیمت مصوب برسد، افزود: با توجه به اینكه این برخورد تنها در خراسان رضوی صورت گرفته و با عرضه جوجه یك روزه به قیمت مصوب، عرضه گوشت مرغ نیز باید بر همین اساس كاهش یابد؛ بنابراین بسیاری از واحدهای تولیدی استقبالی از جوجه ریزی نشان ندادند كه در نتیجه با كاهش جوجه، مرغ زنده و در نهایت گوشت مرغ مواجه شدیم.
وی اظهار كرد: همین مساله موجب افزایش قیمت مرغ گرم در بازار شده كه شاهد عرضه آن به قیمت بالای 80 هزار ریال هستیم .
وی تاكید كرد: با تزریق مرغ یخی و تامین نیاز بازار با مرغ داخلی امید می رود به زودی شاهد كاهش بهای مرغ گرم در بازار باشیم.
هم اكنون هزار و 399 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت 23 میلیون و 793 هزار قطعه در هر دوره و هفت واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 576 هزار و 500 قطعه در هر دوره در این استان فعالیت دارند.
7496/5132
خبرنگار: آرزو جاودانی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
مشهد- ایرنا- مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد كشاورزی خراسان رضوی گفت: روزانه 300 تا 350 تن مرغ در این استان مصرف می شود، كه 30 درصد آن از دیگر استانها وارد می شود.