۹ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۰۴
کد خبر: 82616477
T T
۰ نفر
95 صندوق خرد روستايي در كرمان راه اندازي مي شود

كرمان - ايرنا - مديركل صندوق كارآفريني اميد استان كرمان از راه اندازي 95 صندوق خرد روستايي براي زنان ساكن روستاها در اين استان طي سال جاري خبر داد.

به گزارش ايرنا فرهاد حكيم نيا روز دوشنبه در نشست مشترك ستاد مثلث توسعه اقتصادي، فرماندهي اقتصاد مقاومتي و طرح احياگران آبادي در فرمانداري رفسنجان افزود: زنان روستايي مي توانند براي ايجاد اشتغال با مراجعه به اين صندوق ها تسهيلات كم بهره تا سقف 30 ميليون ريال دريافت كنند.
وي تصريح كرد: اعضاي صندوق كارآفريني اميد مي توانند به صورت زنجيره اي ضامن يكديگر شوند.
حكيم نيا با اشاره به اينكه سقف تسهيلات صندوق توسعه ملي نيز افزايش يافته است بيان كرد: اين تسهيلات از يك ميليارد ريال به سه ميليارد ريال افزايش يافته و اعتباري از محل صندوق توسعه ملي معادل 15 ميليارد دلار به اشتغال روستايي در آينده نزديك اختصاص پيدا مي كند.
وي با بيان اينكه جامعه هدف ما روستاها است و به دنبال انجام رسالتمان در اين مكانها خواهان شكوفايي رونق اقتصادي در روستاها هستيم ادامه داد: طرح احياگران آبادي كاري بزرگ است.
حكيم نيا خاطرنشان كرد: طرح احياگران آبادي موجب مي شود مهاجرت معكوس از شهر به روستاها صورت گيرد.
سرپرست دفتر جذب و حمايت از سرمايه گذاران استانداري كرمان نيز گفت: طرح احياگران آبادي در رفسنجان قابليت ملي شدن دارد.
وحيد ميرزايي افزود: سال گذشته نتوانستيم منابع خوبي براي اشتغالزايي جذب كنيم امسال رديف اعتباري خوبي در استان كرمان در نظر گرفتيم و قصد داريم يارانه تسهيلات به سيستم بانكي تزريق كنيم كه با اين يارانه نرخ دريافت تسهيلات پايين مي آيد و ما به دنبال نرخ 10 درصد هستيم.
وي ادامه داد: براي كميته امداد رفسنجان 30 ميليارد ريال و براي بهزيستي 10 ميليارد ريال در نظر گرفته شده و نرخ آن چهار درصد است.
ميرزايي خاطرنشان كرد: از طريق وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعي 340 ميليارد ريال به استان كرمان ابلاغ و سهم هر شهرستان مشخص شده و تا سقف 10 ميليون تومان تسهيلات در بخش مشاغل خانگي پرداخت مي شود.
** 200 طرح اقتصاد مقاومتي در روستاهاي رفسنجان شناسايي شد
فرماندار رفسنجان نيز گفت: در قالب اجراي طرح احياگران آبادي در اين شهرستان از ابتداي امسال تاكنون 200 طرح اقتصاد مقاومتي كه قابليت اجرايي شدن در روستاها را دارد شناسايي شدند.
حميد ملانوري افزود: زيرساختهاي جاده، گاز، برق، آب و مخابرات در روستاها فراهم است اما به دليل نبود اشتغال در روستاييان به شهرها مهاجرت مي كنند.
وي بيان كرد: همه دستگاه هاي اجرايي آمادگي اين را دارند تا با اجراي طرح احياگران آبادي در روستاها هم رونق اقتصادي هم اشتغالزايي پايدار ايجادو از مهاجرت جلوگيري شود.
ملانوري تصريح كرد: از سال گذشته تاكنون طرح هاي مختلفي از جمله توليد گياهان دارويي، زعفران كاري و غيره در تعدادي از روستاها اجرا و موجب اشتغالزايي شده است.
وي تاكيد كرد: طرح احياگران آبادي سه هدف تجليل از احياگران آبادي، اجراي طرح هاي اقتصادي قابل اجرا در روستاها و توسعه فرهنگ بازيهاي بومي و محلي در روستاها را در در دست اجرا دارد.
وي با اشاره به اينكه بازارچه فروش محصولات در روستاها را پيش بيني شده است اظهار كرد: 150 روستا در رفسنجان وجود دارد كه بخشداران موظف به معرفي حداقل يك طرح در هر روستا هستند و از ابتداي امسال تاكنون 200 طرح كه قابليت اجرايي شدن در روستاها را دارند شناسايي و معرفي شده است.
ملانوري بيان كرد: در طول 4 سال گذشته 50 هزار ميليارد ريال تفاهمنامه اقتصادي در اين شهرستان امضا و از اين ميزان 15 هزار ميليارد ريال اجرا شده است.
وي ادامه داد: نيروگاه خورشيدي كه توسط اتريشي ها در رفسنجان اجرا شده آماده بهره برداري است و كارخانه فروكروم نيز با شركاي ايراني و چيني در منطقه ويژه اقتصادي اجرا شده كه در مهرماه امسال بهره برداري مي شود.
رفسنجان با جمعيت 311 هزار نفري در 110 كيلومتري كرمان قرار دارد.
خبرنگار: مريم رضايي ** انتشار دهنده: نجمه حسني
7433/3029