به گزارش خبرنگار ايرنا، پرويز محبي چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تاثيرات سوء صيد غيرمجاز بر ذخاير آبزيان ،اظهار داشت: اكنون بيش از پنج هزار فروند شناور غير مجاز در نوار ساحلي هرمزگان صيد ميكنند ، در حالي كه تعداد قايقهاي صيادي استان 4 هزار و 300 فروند است.
محبي سهولت دسترسي به ادوات غيرمجازصيد ، تهيه شناورهاي غيرمجاز و زمينه فروش آسان صيدهاي غيرمجاز در بازار و كمبود نيروهاي يگان حفاظت از منابع آبزيان را از عوامل افزايش صيد غيرمجاز در هرمزگان عنوان كرد.
وي با اشاره به در خطر بودن گونه هايي مانند ميگو، اظهار كرد: ممنوعيت صيد آبزيان، رهاسازي لارو ميگو و اجراي طرحهاي بازسازي ذخاير از جمله اقدامات در دست اجرا براي كاهش اثرات صيد غيرمجاز در استان هرمزگان است.
مديركل شيلات هرمزگان خاطرنشان كرد: اكنون 45 نيروي يگان حفاظت از منابع آبزيان در نوار ساحلي استان فعاليت ميكنند كه براي رسيدن به استانداردها بايد اين تعداد سه برابر شود.
در هرمزگان 28 هزار و 300 صياد با استفاده از چهار هزار و 300 فروند شناور صيادي و با پشتيباني 22 بندر صيادي در بيش ازيكهزار و 400 كيلومتر نوار ساحلي استان مشغول به فعاليت هستندكه اين مهم بيانگر نقش مهم شيلات در معيشت مردم استان جداي از اشتغال ايجاد شده درحوزه آبزي پروري و صنايع است.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسيني انتشاردهنده: خليل تنيده
بندرعباس- ايرنا- مديركل شيلات هرمزگان گفت: از ابتداي امسال تاكنون 14 هزار تن انواع آبزيان در نوار ساحلي استان به صورت غيرمجاز صيد شده اند كه در مقايسه با مدت مشابه پارسال 15 درصد بيشتر است.