۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۳
کد خبر: 82635178
T T
۰ نفر

هنوزهم آزاده و براي دفاع آماده ام

۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۳
کد خبر: 82635178
هنوزهم آزاده و براي دفاع آماده ام

آستارا - ايرنا - پشنگ دلاوري آزاده سرفراز آستارايي مي گويد: بندهاي اسارت هرگز روح فرزندان اين مرز و بوم اسير خود نكرد و اگر امروز هم تماميت ارضي كشورم به خطر بيفتد، براي دفاع جانانه آماده ام و به همراه همرزمانم جانفشاني خواهم كرد.

اين آزادمرد و مسئول دايره حقوقي اداره كل گمرك آستارا روز جمعه به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان سرفراز، در مصاحبه با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: وقتي فردي براي دفاع از شرف، ناموس و كيان كشورش قيام مي كند و اسير مي شود، اگرچه لحظه هاي اسارت تلخ و مشقت بار است، اما در خود احساس عزت مي كند و من از اين منظر، تفاوتي بين اسارت و شهادت نمي بينم.
وي ادامه داد: به عنوان سرباز ارتش جمهوري اسلامي عضو دسته شناسايي مناطق جنگي بودم و در سال 63 در منطقه فكه در حين شناسايي منطقه به اسارت دشمن بعثي درآمدم و چهار سال را در اردوگاه هاي الاماره، بغداد، تكريت، موصل و رمادي عراق گذراندم و اكنون هم به مقاومت در برابر دشمن اعتقاد دارم و اگر سر به سر تن به كشتن دهيم ، از آن به كه كشور به دشمن دهيم.
وي بيان كرد: گاهي با دقت به مسائل اجتماعي كشور به فضاي صميمي و با اخلاص بچه ها در دوران اسارت غبطه و حسرت مي خورم؛ همرزمانم يكرنگ و صميمي بودند و روحيه بالايي داشتند و همه با هم همدل و همزبان بودند و بعضي موقع ها آرزو مي كنم اي كاش يك روز با آن رزمندگان دلاور گرد هم بيائيم و خاطرات دفاع مقدس را مرور كنيم.
دلاوري گفت: بر خلاف بسياري از اردوگاه هاي اسرا كه محوطه آنها از فنس و سيم خاردار پوشيده مي شود، اردوگاه ما در موصل ديوار بلندي داشت و از داخل آن فقط آسمان ديده مي شد و شرايط زندگي سخت و يكنواخت بود و هر سال نيروهاي صليب سرخ جهاني مي آمدند و از ما عكس و نامه مي گرفتند و نامه هاي خانواده هاي ما را تحويل مي دادند.
اين آزاده سرفراز افزود: نامه هاي خانواده هاي ما توسط ماموران استخبارات بغداد باز، كنترل و سپس به ما تحويل داده مي شد و از اين طريق، خانواده ها از سلامت اسرا مطلع مي شدند.
او ادامه داد: بعثي ها بارها اعلام كرده بودند كه اسرا آزاد مي شوند و بچه ها اين ترفند تكراري را باور نمي كردند اما صدام حسين كه همواره از اروندرود با نام شط العرب نام مي برد، بعد از پذيرش قطعنامه 598 در تلويزيون ظاهر شد و براي نخستين بار نام اروندرود و مالكيت ايران بر آن را بر زبان آورد و من و بچه ها به خبر آزادي خود باور پيدا كرديم و در اردوگاه، به عشق ايران بلند شديم و به همديگر احترام نظامي گذاشتيم و ماموران عراقي سرشان را از شرمندگي پايين انداختند.
دلاوري اظهار كرد: انسان با اميد زنده است و دوران اسارت را به اميد آزادي تحمل كرديم و اكنون دكتري زبان و ادبيات فارسي دارم و در اداره كل گمرك آستارا مشغول كار هستم و به كارهاي هنري علاقمندم و چند نمايشنامه نوشته و شش سال تئاتر كار كرده ام و به خاطر علاقه زياد به زبان و ادب فارسي، 2 كتاب با نام هاي ايران وطن من و الف عشق را به ترتيب در موضوعات دفاع مقدس و عرفان تاليف و منتشر كرده ام.
شهرستان مرزي بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعيت در غرب استان گيلان و همسايگي جمهوري آذربايجان قرار دارد و 166 شهيد، 71 آزاده و 615 جانباز را به ميهن اسلامي تقديم كرده است.
خبرنگار: عيسي پاشاپور ** انتشاردهنده: كبيري
7124/2007