به گزارش ایرنا، آیت الله علیرضا اعرافی روز شنبه در جمع اعضای شورای حوزه علمیه استان مركزی، در مجتمع حوزوی خاتم الانبیای اراك، افزود: بیش از 20 هزار نفر از این طلاب در حوزه های علمیه قم و مابقی در حوزه های علمیه نقاط مختلف كشور تحصیل می كنند.
وی با بیان اینكه حدود 500 نفر از طلاب غیر ایرانی در حوزه علمیه آشتیان تحصیل می كنند، بیان كرد: اقدامات لازم برای پذیرش طلاب غیر ایرانی در حوزه های علمیه شهرستان اراك نیز فراهم شده است.
مدیر حوزه های علمیه كشور بیان كرد: در سال تحصیلی جاری بیش از یكصد هزار طلبه مرد و بیش از 70 هزار طلبه زن در حوزه های نقاط مختلف كشور نام نویسی كرده اند كه از این تعداد 10 هزار نفر از طلبه های مرد و 10 هزار نفر از طلبه های بانوان، ورودی های جدید حوزه های علمیه محسوب می شوند.
آیت الله اعرافی اضافه كرد: برگزاری كرسی های نظریه پردازی سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، برگزاری كرسی های آزاد اندیشی، فقه معاصر، نیاز سنجی عمومی و تقویت ارتباط مباحث علوم اسلامی با علوم اجتماعی مهمترین برنامه های پژوهشی حوزه های علمیه كشور در سال تحصیلی جاری است.
وی در ادامه سخنان خود تعطیلی سه ماهه تابستان را یكی از مهمترین مشكلات توسعه مبانی فكری و سدی مقابل پیشرفت علمی طلاب دانست و گفت: بر همین اساس ساخت 10 مجتمع فرهنگی، تفریحی، علمی و پژوهشی در نقاط مختلف كشور هدفگذاری شده كه هم اكنون عملیات جانمایی انجام و به زودی عملیات اجرایی این مجتمع ها آغاز می شود.
مدیر حوزه های علمیه كشور بیان كرد: طلاب مدارس علمیه می توانند پس از آغاز تعطیلات حوزه های علمیه به نزدیكترین مجتمع فرهنگی، تفریحی، علمی و پژوهشی محل زندگی خود مراجعه و درسشان را در این مدارس ادامه دهند و اول مهر نیز به مدرسه خود بازگردد.
نماینده ولی فقیه در استان مركزی و امام جمعه اراك نیز گفت: پیش از سال 1390 كمتر از 600 طلبه مرد در حوزه های علمیه استان تحصیل می كردند اما امروزه یك هزار و 884 نفر در حوزه های علمیه استان مشغول تحصیل هستند و 600 نفر نیز در این 6 سال فارغ التحصیل شده اند.
آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی افزود: شمار بانوان طلاب نیز قبل از سال 1390 به 200 نفر هم نمی رسید اما هم اكنون سه هزار و 500 طلبه زن در حوزه های علمیه استان مركزی مشغول به تحصیل هستند كه از تعداد 900 نفر ورودی جدید حوزه های علمیه خواهران استان محسوب می شوند.
امام جمعه اراك اظهار كرد: جامعه روحانیت باید خودسازی، تزكیه نفس، قناعت و پرهیز از تجمل گرایی را در دستور كار خود قرار دهند، چرا كه تنها در این صورت می توانند جامعه را به مسیر معنویت و تقوا هدایت كنند.
بیش از سه هزار و 500 طلبه زن در 18 مدرسه و حدود 2 هزار طلبه مرد در 12 مدرسه در نقاط مختلف استان مركزی به تحصیلی علوم اسلامی اشتغال دارند.
3075 /3017/ خبرنگار: مصطفی مجللی*** انتشار دهنده: حسین مهدی زاد
بیش از 25 هزار طلبه غیرایرانی در حوزه های علمیه كشور تحصیل می كنند
۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۰۰
کد خبر:
82636366
اراك - ایرنا - مدیر حوزه های علمیه گفت: بیش از 25 هزار طلبه غیر ایرانی در حوزه های علمیه نقاط مختلف كشور مشغول تحصیل هستند.