به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني حج، حجت الاسلام والمسلمين سيد علي قاضي عسكر روز سه شنبه در بازديد از آشپزخانه ابوجدايل نخستين آشپزخانه اي بود كه نماينده ولي فقيه در جمع مديران و كاركنان ايراني آن حاضر شد و ضمن بازديد از روند آماده سازي مواد و پخت غذا از تلاش اين مجموعه تقدير به عمل آورد.
دراين بازديد كه شماري از مسئولان سازمان حج و زيارت و بعثه مقام معظم رهبري قاضي عسكر را همراهي مي كردند نماينده ولي فقيه با توجه به گرماي بالاي محيط طبخ غذا، خطاب به عوامل آشپزخانه ابوجدايل گفت: با توجه به اينكه امسال در شرايط دشواري در حال خدمت رساني به زائران هستيد، قطعا اجر بيشتري خواهيد داشت و اميدواريم خداوند شما را سلامت بدارد و همواره در خدمت حج و حاجيان كوشا باشيد.
سرپرست حجاج ايراني با اشاره به اينكه امسال بدليل شرايط ويژه ازجمله ديربه نتيجه رسيدن مذاكرات در اجاره آشپزخانه ها محدوديت هايي وجود داشت به مسئولان سازمان حج و زيارت گفت: تدابير مناسب براي سال آينده انديشيده شود تا گرماي موجود در فضاي فعاليت كاركنان آشپزخانه ها كاهش قابل ملاحظه اي داشته باشد.
دراين بازديد آقاي ايروانيان مسئول پخت برنج به نماينده ولي فقيه گفت: با وجودي كه شرايط دشوار است اما تمام توان خود را براي رفاه و رضايت زائر بكارگرفته ايم و حضور شما دراين جمع مايه دلگرمي ماست.
سرپرست حجاج ايراني در ادامه افزود: هرچند هوا گرم و طاقت فرساست ليكن اجر شما نزد خداوند بسيار زياد است
علي راستگو مدير ايراني آشپزخانه ابوجدايل نيز در اين بازديد با ارائه گزارشي از روند فعاليت اين مجموعه پخت غذا، گفت: در برخي قسمت هاي اين آشپزخانه دماي هوا حدود پنجاه درجه است ولي آشپزها بدون وقفه درتلاش اند تا غذاي حجاج را آماده كنند.
حجت الاسلام و المسلمين قاضي عسكردرجمع كاركنان ايراني آشپزخانه حلواني با اشاره به اينكه زحمات زيادي كشيده شده است تا شرايط كنوني براي پخت غذاي زائران ايراني فراهم شود، گفت: مطمئن هستيم كه لبخند زائران موجب رضايت خاطر شما مي شود.
وي افزود: شرمنده هستيم كه درشرايط سخت كارمي كنيد و اميدواريم سال بعد شرايط بهتري فراهم شود.
درآشپزخانه حلواني با تلاش 51 نيروي ايراني روزانه حدود 13 هزار پرس غذا براي زائران ايراني طبخ مي شود. ظرفيت نهايي اين مجموعه، طبخ روزانه 15 هزار پرس غذا است.
قحطاني آخرين آشپزخانه اي بود كه نماينده ولي فقيه امروز از آن بازديد كرد و در بدو ورود با عوامل ايراني اين مجموعه همراه شد كه مقدم ايشان را به جمع خود با سردادن صلوات خاصه امام رضا (ع) گرامي داشتند.
سرپرست حجاج ايراني دراين بازديد گفت: امسال با تلاش همه بخش ها حج به آرامي در حال برگزاري است، البته شرايط در برخي آشپزخانه ها سخت است و بايد براي سال آينده نقايص برطرف شود.
آشپزخانه قحطاني با 135 كادر ايراني از چهاردهم مرداد ماه فعاليت خود را آغاز كرده وظرفيت پخت روزانه 40 هزار پرس غذا را دارد. در اين مجموعه تاكنون بيش از 650 هزار پرس غذا تهيه و بين زائران ايراني توزيع شده است.
نماينده ولي فقيه دربازديد از اين سه آشپزخانه با مسئولان سازمان حج و زيات و بعثه مقام معظم رهبري كه وي را همراهي مي كردند به گفت وگو نشست و درسخناني خواستار توجه بيشتر به تنوع در برنامه ريزي ها در حوزه تغذيه شد.
وي تاكيد كرد: با استفاده از راهكارهاي نو بايد تلاش كرد تا مشكلات حل شود و زائر هم راحت باشد.
سرپرست حجاج يراني خطاب به حاضران گفت: با استفاده از كارشناسان با تجربه در اين حوزه ضمن بررسي ذائقه زائران، راهكار مناسب براي تهيه مواد غذايي و پخت غذاي مورد علاقه حجاج تهيه و عملياتي شود.
وي تاكيد كرد: بعد ازايام تشريق نشستي با حضوركارگزاران اجرايي حوزه تغذيه ومسئولان آشپزخانه هاي پخت غذا برگزار و راهكارهاي مختلف در خصوص نحوه ارائه خدمات بهتربه زائران بررسي شود.
اجتمام**1933*شبس*1488 *نظيم: بهروز سلطانيان*انتشاردهنده: بهمن بامداد**
سرپرست حجاج ايراني از آشپزخانه هاي مركزي در مكه مكرمه بازديد كرد
۳۱ مرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۱۲
کد خبر:
82640371
تهران - ايرنا -نماينده ولي فقيه درامور و زيارت و سرپرست حجاج ايراني از آشپزخانه هاي مركزي پخت غذا براي زائران ايراني درمكه مكرمه بازديد كرد و لزوم توجه هرچه بيشتر به تنوع غذايي،كيفيت آن و رعايت بهداشت در مراحل آماده سازي، طبخ و توزيع را ضروري دانست.