به گزارش ایرنا از حج و زیارت، یکی از سختترین و طاقتفرساترین خدمات پشتیبانی در مدینه و مکه که اگر چه زحمات آنان در دید زائران نیست، اما محصول زحمات آنان توان و قوت در جسم زائرانی میشود که مشغول اقامه نماز و دعا در مسجدالنبی(ص) هستند و قصد طواف خانه خدا و انجام مناسک حج تمتع را دارند ۲۸ خادمی است که در دمای پرفراز و فرود این میدان مشغول کار هستند. از فضای گرم و پرحرارت بخش پخت و سرخ کردن مواد غذایی تا فضای سرد نگهداری سبزیجات و سردخانه گوشت، این خادمان مشغول کار هستند.
حجتالاسلام سیدحسین رکنالدینی، جانشین نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، به همراه جمعی از مسئولان و مدیران بعثه مقام معظم رهبری امروز با حضور در جبهه پشتیبانی پخت غذا، ضمن قدردانی از تلاشهای خادمان آشپزخانه، از فرآیند نگهداری مواد غذایی، طبخ غذا، تجهیزات و شستشوی ظرفها بازدید کرد.
این بازدید ابتدا از محل انبار مواد اولیه، میوهها و سبزیجات شروع شد. در این مرحله بررسی تاریخ مصرف، کیفیت و نحوه نگهداری محصولات مورد پرسش قرار گرفت. در ورودی آشپزخانه مأموران بهداشت از کشورمان با بررسی وضع سلامت افراد، بر روند استفاده از ماسک، پوشیدن کلاه بهداشتی و دستکش و ضدعفونی کفشها نظارت میکردند. با ورود به فضای مطبخ، اعضای کاروان بعثه مورد استقبال مدیر و آشپزها قرار گرفتند و یکی از آشپزها به مدیحهسرایی برای اهل بیت(ع) پرداخت.
جانشین نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در جلسه ای که با حضور دست اندرکاران آشپزخانه مدینه برگزار شد، گفت: تهیه دهها هزار پرس غذا از شروع عملیات حج برای زائران مدینه کار بزرگی است که به توان و انرژی کافی جسمی و معنوی نیاز دارد. باید مواظبت کرد تا خادمانی که عشق زیارت دارند، از آرزویشان محروم نشوند. اگرچه ثواب این کار از زیارت بیشتر است ولی خود زیارت هم موضوعیت دارد و باعث افزایش توان معنوی افراد میشود.
در پایان این بازدید، توافقات و تعهدات طرفین با مالک آشپزخانه مدینه بررسی شد و ضمن تأکید بر تشدید نظارت بر بهداشت، مقرر گردید تا تجهیزات لازم در زمان باقیمانده سریعتر تحویل شود.
نظر شما