محمد سالاري روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: 70 درصد محصول انبه به صورت رسيده و 30 درصد به صورت سبز(كال) برداشت شده است.
وي بيان داشت: به علت بارندگي هاي متعدد در فصل گلدهي درختان انبه و شرايط نامناسب جوي ، توليد امسال نسبت به سال گذشته 10 درصد كاهش يافت.
مدير جهاد كشاورزي ميناب اظهار كرد: گلدهي درختان انبه از آخر ديماه آغاز و زمان برداشت انبه نارس از اول ارديبهشت ماه تا آخر خرداد ماه ادامه دارد.
سالاري ادامه داد: روستاهاي شهوار، تمبانو، دهو سطي، فخر آباد ، گلشوار و بازياري از مناطق مهم توليد انبه در ميناب هستند.
وي گفت: از محصول انبه فرآورده هاي مختلفي از جمله مربا ، كمپوت، عصاره و انواع مختلف چاشني ها و از ميوه هاي نارس و كوچك نيز در تهيه ترشي ، شوري، مربا ، لواشك ، سس و تازه خوري استفاده مي شود.
سبز انبه ، چارك ، كلك سرخ ، مشك ، هليلي و لانگرا ، سندي و آلفونسو از مهم ترين رقم هاي انبه در شهرستان ميناب است.
انبه ميوه گرمسيري و سرشار از ويتامين هاي C،A،B، كربوهيدرات ها، اسيدهاي چرب، پروتئين، اسيدهاي عالي و مواد معدني است.
هرمزگان رتبه نخست توليد و سطح زير كشت انبه در كشور را دارد .
ميناب به عنوان دومين شهرستان پرجمعيت هرمزگان در 90 كيلومتري شرق بندرعباس قرار دارد.
7195/ 6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده ** انتشار : خليل تنيده
بندرعباس- ايرنا - مدير جهاد كشاورزي ميناب گفت: امسال بيش از 12 هزار تن انبه از يكهزار و 678 هكتار از باغ هاي اين شهرستان برداشت شد.