به گزارش ایرنا احمد سلامی عصر یكشنبه در نشست خبری در انجمن كانگ فوتوآ 21 رفسنجان افزود: روستاهای رفسنجان پایلوت گسترش این ورزش است و دانشگاه علمی كاربردی شهربابك در رشته كانگ فوتوآ 21 دانشجو می پذیرد.
وی با بیان اینكه تاكنون بیش از 24 هزار نفر در دانشگاه علمی كاربردی كانگ فوتوآ شهربابك دانش آموخته شده اند تصریح كرد: از این تعداد سه هزار نفر در مقطع كاردانی و 21 هزار نفر هم در تك پودمانی (دوره 6ماهه) حائز مدرك شدند.
وی با اشاره به اینكه شماره 21 در نامگذاری این رشته به قرن بیست و یكم برمی گردد بیان كرد: در قرن حاضر استفاده از ابزار فضای مجازی و كامپیوتر به وفور دیده می شود و از طرفی بی تحركی و ورزش موجب بروز بیماریها و ناهنجاریها در ستون فقرات می شود كه این ورزش به طور معجزه آسایی می تواند این مشكلات و بیماریهای قلبی و عروقی؛ دیابتی و غیره جلوگیری و این بیماری ها را درمان كند.
سلامی ادامه داد: بالغ بر 300 سبك رزمی در ایران وجود دارد كه حدود 40 سبك بومی و بنیان گذاران آن ایرانی هستند.
بنیان گذار سبك رزمی ایرانی اسلامی كانگ فوتوآ 21 گفت: استقبال از این ورزش در رفسنجان بسیار بی نظیر بود و چنین جمعیتی تا به حال در كشور برای تماشای این نمایش رزمی دیده نشده بود.
احمد سلامی گفت: كانگ به معنای دانایی، فو به معنای طریقت و راه و توآ از كلمه قرآنی تعالو به معنای دعوت به وحدت و 21 به معنی 21 خط تكنیكی در قرن 21 است.
رئیس انجمن كشوری كانگ فوتوآ 21 در ادامه افزود: هر ساله برای گسترش علم و دانایی مربیان و ورزشكاران، كنگره ملی برگزار می شود كه پنجاه و چهارمین مورد این كنگره در روزهای هشتم تا دهم شهریور در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان برگزار شد و استقبال مردم از این ورزش بی نظیر بود به طوری كه بیش از پنج هزار نفر در این كنگره از سراسر كشور حضور یافتند.
وی افزود: تفاهم نامه اولیه انعقاد تشكیل شعبه این رشته با دانشگاه تامپلر كشور فنلاند و تركیه آماده شده است كه این رشته با مربیگری اساتید ایرانی در این دانشگاهها تدریس خواهد شد و مدرك علمی این ورزش زیر نظر انجمن ایران به دانش آموختگان اعطا خواهد شد.
سلامی به مهمان نوازی رفسنجانی ها اشاره كرد و گفت: رفسنجان زادگاه بزرگ مردمی همچون آیت الله هاشمی رفسنجانی است و در خود خانه هایی دارد كه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دوران قبل از انقلاب در آنها برای تبلیغ دین اسلام و انقلاب حضور داشتند.
دكترای فیزیولوژی حركات بیومكانیكی با اشاره به اینكه این ورزش در هر مكانی قابل اجراست بیان كرد: با انجام پژوهشهای علمی تاثیر حركات بیومكانیكی كانگ فو تو آ 21 بر بیماریها اثبات شده است.
وی با بیان اینكه برخی افراد معتاد به مخدرهای صنعتی با انجام این ورزش اعتیاد را ترك كرده اند تصریح كرد: می توان این ورزش را در كمپ های ترك اعتیاد برای بالا بردن روحیه افراد معتاد و ترك اعتیاد گسترش داد.
وی گفت: برای كاهش عوارض جانبی این ورزش رزمی، كمیسیون های پزشكی برگزار می شود تا مشكلات جسمی برای ورزشكاران به وجود نیاید.
وی از حمایت های مسئولان شهرستان رفسنجان در راستای برگزاری این همایش تقدیر كرد و گفت: پنجاه و چهارمین كنگره ملی كانگ فو تو آ 21 با حمایت های شركت ملی مس سرچشمه، دانشگاه ولیعصر (عج)، شهرداری، شورای شهر، هلال احمر، سپاه، فرمانداری و سایر ادارات و نهادها برگزار شد و كنگره بعدی به صورت ملی در زنجان یا آذربایجان غربی برگزار خواهد شد.
نماینده این رشته در دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان نیز گفت: این رشته زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و انجمن كانگ فوتوآ 21 در كشور توانسته برای گسترش فرهنگ ورزشی مجوز فصلنامه اختصاصی خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت كند و تاكنون هفت شماره از این فصلنامه و سه جلد كتاب ویژه انجمن به چاپ رسیده است.
محمد خان زاده ادامه داد: این ورزش ملی در زندانهای عراق هم توسط اسرای ایرانی انجام می شد برای اینكه به آنها بالندگی، شور و هیجان می داد.
وی گفت: یكی از ویژگیهای این ورزش این است كه از خردسال پنج ساله تا كهنسال 68 ساله می توانند این ورزش رزمی را انجام دهند.
خانزاده افزود: كانگ فو تو آ 21 آمادگی جسمانی را در فرد تقویت می كند و موجب جلوگیری از ناهنجاریهای اجتماعی از قبیل گوشه گیری، انزوا، بی بند و باری، اعتیاد، خودكشی و غیره می شود.
دبیر كنگره ملی و مسئول كانگ فوتو آ 21 رفسنجان نیز اظهار كرد: انجمن كانگ فوتوآ 21 رفسنجان از سال 86 راه اندازی شد و در حال حاضر بیش از 500 هنرجو در انجمن شهرستان رفسنجان تحت آموزش این ورزش رزمی هستند.
حسین محمودی با اشاره به اینكه حدود 30 هزار نفر عضو انجمن كانگ فوتوآ 21 ایران هستند تصریح كرد: در این ورزش انسان به سجایای خود پی می برد و این ورزش نجات دهنده روح و جسم و دوست داشتنی است و انسان را به صفا و دوستی هدایت می كند.
پنجاه و چهارمین كنگره ملی كانگ فوتوآ 21 در روزهای هشتم تا دهم شهریور در رفسنجان با حضور بیش از پنج هزار نفر از علاقمندان از بیش از 15 استان كشور برگزار شد.
خبرنگار: مریم رضایی
7433/3029
كرمان - ایرنا - بنیانگذار ورزش ملی و ایرانی كانگ فوتوآ 21 با بیان اینكه این ورزش ملی و اسلامی در 21 روستای رفسنجان آموزش داده می شود گفت: آموزش كانگ فو تو آ 21 در تمام روستاهای كشور پیش بینی شده است.