۲۰ شهریور ۱۳۹۶، ۸:۰۳
کد خبر: 82660816
T T
۰ نفر
31 شهريور آخرين مهلت ارسال اثر به سي وپنجمين دوره جايزه كتاب سال

تهران - ايرنا - آخرين مهلت ارسال آثار به سي وپنجمين دوره جايزه كتاب سال جمهوري اسلامي ايران تا پايان شهريور ماه اعلام شد.

به گزارش روز دوشنبه گروه فرهنگي ايرنا از خانه كتاب، دبيرخانه جايزه كتاب سال جمهوري اسلامي ايران از پديدآورندگان، مترجمان، مصححان و ناشران دعوت مي ‌كند با ثبت‌نام در تارنماي اينترنتي www.ketabsal.ir كتاب يا كتاب‌ هاي پيشنهادي خود را تا پايان شهريور ماه به دبيرخانه اين جايزه معرفي كنند.
بر اساس اين گزارش، آثار ارسالي بايد براي نخستين بار در سال 1395 منتشر شده باشند و جزو كتاب‌هاي كمك درسي و افست نباشد.
علاوه بر اين، كتاب بايد داراي برگه اعلام وصول باشد، تنها آثاري در اين جايزه مورد داوري و ارزيابي قرار مي‌گيرند كه پديدآورنده يا ناشر كتاب، كاربرگ ثبت نام را در تارنماي جايزه تكميل و به همراه دو نسخه از كتاب ارسال كند.
همچنين، ارسال لوح فشرده متن اصلي آثار ترجمه شده الزامي است و آثار دريافت شده بازگردانده نخواهد شد.
كتاب هاي داستان بزرگسال، تاريخ و نقد ادبي(تاليف)، مستندنگاري، شعر بزرگسال و كودك و نوجوان به دليل هم پوشاني با جايزه جلال آل احمد و جايزه شعر فجر در كتاب سال بررسي نمي شوند.
جايزه كتاب سال با هدف حمايت و تشويق مولفان، مترجمان، مصححان و ناشران و حفظ استقلال و هويت فرهنگي هر ساله در بهمن ماه برگزار مي­‌شود.
علاقه‌مندان براي كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند به سايتwww.ketabsal.ir مراجعه
يا با شماره تلفن 66966219 تماس بگيرند.

** كتاب «شرح مثنوي معنوي» نقد مي شود
نقد و بررسي كتاب «شرح مثنوي معنوي؛ با نگاهي تطبيقي به مباني عرفان نظري» روز دوشنبه 20 شهريور ساعت 17 در سراي اهل قلم خانه كتاب با حضور غلامعلي حداد عادل، غلامرضا انصاري و ناهيد عبقري برگزار مي شود.
«شرح مثنوي معنوي» نوشته ناهيد عبقري، نويسنده و مولوي‌پژوه با نگاهي تطبيقي به مباني عرفان نظري در ۶ دفتر از سوي انتشارات بانگ ني منتشر شده است.
اين پژوهش كه در ابتدا ۶ هزار صفحه بوده و بنا به دلايل متعدد به حدود چهار هزار صفحه تقليل داده شد، حاصل ۳۰ سال مطالعه، تفكر و نگارش در موضوعات عرفاني به خصوص مثنوي، ديوان كبير و ديگر آثار مرتبط با مولانا و برخي آثار برجسته محي‌الدين ابن عربي است.
رويكرد اين پژوهش بزرگ كه مجموعه‌اي ۶ جلدي با عنوان «شرح مثنوي معنوي با نگاهي تطبيقي به مفاهيم عرفان نظري» است، تحقيق‌ محوري با ارجاع به آثار برجا مانده در ارتباط با مولانا از جمله «مكتوبات»، «مجالس سبعه»، «غزليات»، «مناقب العارفين» و «فيه‌مافيه» است و چون در سازوكار اين شرح تحقيقي، عرفان عملي، با نگاهي تطبيقي به مفاهيم عرفان نظري بررسي مي‌شود از اين رو تحقيق در برخي از آثار ابن ‌عربي از جمله «فتوحات مكيه» نيز از عمده بخش‌هاي اين شرح بوده است.
فراهنگ ** 1880 ** خبرنگار: پروين اروجي * انتشار: اميد غياثوند