به گزارش دریافتی ایرنا از روابط عمومی استانداری كرمان، محمدجواد فدایی عصر دوشنبه در كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان كرمان، افزود: باید نشست های رفع موانع تولید خروجی لازم را داشته باشند، تا موجبات تقویت سرمایه گذاری و فعال شدن بنگاههای تولیدی فراهم شود.
وی با انتقاد از اجرایی نشدن برخی از مصوبات، یادآورشد: یكی از مشكلات بزرگی كه در سیستم اداری ما وجود دارد، این است كه پیگیری لازم برای اجرای مصوبات انجام نمی شود.
سرپرست هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمان با بیان این مطلب كه كارگروه بهین یاب در بانك ها بسیار مهم است و موجب عملكرد مناسب تر آنها می شود، تصریح كرد: موسسات اعتباری موظف شده اند تا به منظور حفظ منافع سپردهگذاران و تخصیص بهینه منابع، نسبت به بررسی طرح توجیهی فنی، مالی و اقتصادی درخواست متقاضیان اقدام نمایند.
وی ادامه داد: درصورت كسب اطمینان از توجیهپذیری طرح و احراز اعتبارسنجی متقاضیان، نسبت به اعطای تسهیلات اقدام كنند و در صورت عدم موافقت باید دلایل مخالفت بهصورت مكتوب به واحد منعكس شود.
فدایی با بیان این مطلب كه تمامی بدهی بنگاه های تولیدی مطرح شده در این نشست با پیش پرداخت تقسیط شود و مجوزهای لازم در این خصوص اخذ شود، خاطرنشان كرد: تقسیم بندی شهرك ها در ابتدای طرح كلی شهرك مشخص شده است، بنابراین تقسیم بندی شهرك های صنعتی باید رعایت شده و هر واحد در قطعه خودش قرار گیرد.
سرپرست هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمان با تاكید براینكه از ورشكستگی بنگاه ها باید جلوگیری شود، گفت: واحدهای تولیدی باید فعال باشند و نیروهای آن بیكار نباشند، اما چگونگی حفظ فعال بودن آنها نیز مهم می باشد.
*** ورشكستگی بنگاه ها به نفع نظام و مردم نیست
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این نشست خطاب به مدیران و مسئولان اجرایی، افزود: ورشكستگی به نفع نظام و مردم نیست و برای نرفتن به این ورطه باید تلاش كنیم؛ ركود موجود باعث ورشكستگی سرمایه گذران و پیمانكاران شده است.
شهباز حسن پور یادآورشد: نشست های زیادی برای رفع موانع تولید در شهرستان سیرجان برگزار شده و تعامل سازنده ای با دستگاه های مربوطه در جهت حل و فصل مشكلات واحدهای تولیدی صورت گرفته است.
وی از وضعیت اشتغال خوب شهرك صنعتی سیرجان خبر داد و تصریح كرد: وجود 12 هزار و 600 نفر بیكار در شهرستان سیرجان، موجب شده كه نرخ بیكاری آن بالاتر از نرخ بیكاری استان باشد، و این در حالیست كه در مدت 5 سال گذشته، 55 هزار نفر به جمعیت سیرجان اضافه شده است.
پنجره واحد سرمایه گذاری، امكان گردش استعلام های تمامی دستگاههای مرتبط با فرآیند صدور مجوز سرمایه گذاری خارجی را به صورت الكترونیكی فراهم می كند.
در پنجره واحد سرمایه گذار با تسلیم درخواست خود از یك نقطه امكان پی گیری درخواستهای خود را داشته و از طرفی سازمان سرمایه گذاری نیز امكان گزارش گیری از وضعیت درخواستها و استعلام های مربوطه را خواهد داشت.
در این سامانه امكان ارتباط سیستمی درخواست سرمایه گذاران با بیش از 150 نقطه ملی و استانی دستگاههای مختلف فراهم شده كه با راه اندازی كامل آن در تمام استانها به ارتقای فضای كسب و كار كمك شایانی خواهد شد.
در پنجره واحد سرمایه گذاری و كارآفرینی كه با هدف كمك به توسعه اقتصادی، ایجاد اشتغال مولد و پایدار و اطلاع رسانی مناسب به سرمایه گذاران داخل و خارج و بررسی و رفع موانع و تسهیل امر سرمایه گذاری طراحی شده است، امور اجرایی مربوط به سرمایه گذاران بطور مستمر تا حصول نتیجه پیگیری می شود.
دریافت و انتشار : بهنام احمدی **5054
تاكید معاون استاندار كرمان براجرای مصوبات پنجره واحد سرمایه گذاری
۲۰ شهریور ۱۳۹۶، ۲۲:۵۲
کد خبر:
82661893
كرمان - ایرنا-سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری كرمان با تاكید براینكه هر مصوبه ای كه در پنجره واحد سرمایه گذاری تصویب می شود، لازم الاجراست، گفت: مصوبات قبل از تصویب، باید مورد ارزیابی و كارشناسی قرار گیرند.