۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۱۱
کد خبر: 82663624
T T
۰ نفر

حضور طلاب بيش از 50 كشور دنيا در جامعه الزهرا(س)

۲۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۱۱
کد خبر: 82663624
حضور طلاب بيش از 50 كشور دنيا در جامعه الزهرا(س)

قم- ايرنا- مدير جامعه الزهرا(س) با اشاره به تحصيل 50 هزار بانوي طلبه در طول بيش از سه دهه در اين نهاد حوزوي گفت: هم اكنون بانوان طلبه بيش از 50 كشور دنيا در جامعه الزهرا(س) مشغول به تحصيل هستند.

به گزارش ايرنا، حجت الاسلام سيد محمود مدني روز چهارشنبه در آيين آغاز سال تحصيلي 97-96 جامعه‌ الزهرا(س) و حوزه هاي علميه خواهران سراسر كشور در تالار بيداري اسلامي جامعه الزهرا(س)، افزود: تعداد بانوان طلبه در اين نهاد حوزوي در سطح 2 مقطع كارشناسي 35 درصد، سطح سه مقطع كارشناسي ارشد 80 درصد و در سطح چهار مقطع دكتري 70 درصد رشد داشته است.
وي با بيان اين كه 450 تن از بانوان طلبه جامعه الزهرا(س) در بخش تبليغ امور دين مشغول به فعاليت هستند گفت: امروز برخي از فارغ التحصيلان بين المللي جامعه ‌الزهرا(س) در برخي مناطق دنيا با امكانات بسيار محدود اقدام به تبيلغ دين اسلام و آموزه هاي آن كرده اند.
وي افزود: بانوان مبلغ اقدام به ترجمه و انتشار كتاب هاي مختلفي در بحث علوم دين كردند و از ظرفيت آنان در همه حوزه ها استفاده مي شود.
مدير جامعه الزهرا(س) خاطرنشان كرد: اولين همايش مبلغان با حضور 700 تن از مبلغان جامعه ‌الزهرا(س) 23 شهريورماه جاري در اين نهاد حوزوي برگزار مي شود تا از ظرفيت آنها براي ايام محرم بتوان استفاده كرد.
وي با اشاره به اين كه تبليغ دين اسلام از مهمترين وظيفه هاي بانوان طلبه است گفت: دنياي امروز دنياي تبليغ و جنگ نرم است و سهم زنان در تبليغ دين موثر مي باشد تا از اين طريق جايگاه زن در اسلام را تبيين كنند.
مدني ادامه داد: در دنياي غرب از زن به عنوان ابزار تجارت و سياست بهره برداري مي كنند، اين در حالي است كه جايگاه زن از منظر قرآن و دين اسلام به عنوان همسر و مادر با عظمت است.
وي خاطر نشان كرد: اگر از اين توانايي و ظرفيت بانوان طلبه غفلت كنيم شاهد آسيب هاي فرهنگي و اجتماعي در جامعه خواهيم بود.
مدني با بيان اين كه در گذشته بانوان رسالت تبليغ را بر دوش مي كشيدند گفت: در ميان اسناد حديث غدير، تعداد قابل توجهي از صحابه و زنان تابعه را مي بينيم كه راوي غدير هستند.
وي گفت: امروز نيز زنان طلبه بايد در ترويج فرهنگ غدير و ساير مناسبت هاي فرهنگ اقدام كنند، اين در حالي است كه تعدادي از بانوان فارغ التحصيل جامعه الزهرا(س) در كشورهاي مختلف مدارس علميه را تاسيس كرده و در حال فعاليت هستند.
وي از توسعه آموزش عالي فقه در جامعه الزهرا(س) خبر داد و گفت: تعداد محدودي از طلاب برجسته را در اين دوره تربيت كرديم كه اين بانوان پس از طي هشت سال مي توانند بر اساس استانداردهاي فقه سنتي صاحب نظر شوند.
مدير جامعه الزهرا(س) بيان داشت: همچنين دوره هاي مختلف تربيت مدرس، مشاور، مبلغ و تربيت محقق در حال اجراست كه در اين دوره بانوان حداقل به مدت سه ترم در دوره هاي آموزشي مهارتي مي توانند شركت كنند.
آيت الله جعفر سبحاني از مراجع تقليد و حجت الاسلام والمسلمين محمود رضا جمشيدي مدير حوزه هاي علميه خواهران از ديگر سخنران اين آيين بودند.
/8138/ 1175 خبرنگار: فرزانه پيري ** انتشار: رضا عليمحمدي