۴۰۰ نیروگاه خورشیدی خانگی در قم احداث می‌شود

قم -ایرنا- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق قم از امضای تفاهم‌نامه‌ای با کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خبر داد و گفت: این تفاهم‌ نامه شامل احداث ۴۰۰ نیروگاه خانگی است که ۱۶۰ پنل آن در مرحله نصب می‌باشد.

یوسف صادقی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:‌ برنامه‌ریزی‌های لازم برای تولید ۴۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در قم صورت گرفته و امید می‌رود به زودی ۸۰ مگاوات از این ظرفیت به مرحله بهره‌برداری برسد.

وی اظهار داشت: همچنین تاکنون با نصب پنل ۳۶۰ کیلووات انرژی خورشیدی در دستگاه‌های دولتی قم تولید شده‌است و بر اساس مصوبه ملی باید ۲۰ درصد برق این استان توسط انرژی‌های تجدیدپذیر تامین شود، همچنین به زودی در ۱۱ دستگاه اجرایی پنل‌های خورشیدی با اعتباری معادل ۳۰ میلیارد تومان نصب خواهد شد.

به گفته وی، در حال حاضر ۱۸ مگاوات انرژی خورشیدی در قم تولید می‌شود این در حالی است که نیروگاه سیکل ترکیبی استان قم با ظرفیت ۶۰۰ مگاوات برق، نقش کلیدی در تامین انرژی استان دارد.

صادقی افزود: با توجه به اینکه در فصل تابستان پیک مصرف برق در قم به یک‌هزار و ۲۰۰ مگاوات می‌رسد، نیاز استان تقریباً ۲برابر ظرفیت تولید فعلی نیروگاه سیکل ترکیبی است.

وی همچنین، متوسط مصرف برق قم در تابستان را بیش از ۹۰۰ مگاوات ذکر کرد و گفت: این امر منجر به ناترازی ۳۰۰ مگاواتی می‌شود.

وی در ادامه گفت: با توجه به اینکه حدود ۲۴۰ مگاوات از برق قم در بخش صنعتی مصرف می‌شود در راستای مدیریت مصرف، خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده‌ای در بخش صنعت اعمال می‌شود، اما در بخش خانگی شاهد کاهش محسوس خاموشی‌ها هستیم.

صادقی تأکید کرد که توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و مدیریت بهینه مصرف برق، محور اصلی برنامه‌های این شرکت برای پاسخگویی به نیازهای آینده‌است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha