طرح كارآمد با محوریت معلمان و مدیران دوره ابتدایی درسال تحصیلی جاری اجرا می شود

سنندج - ایرنا - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش با تاكید بر توانمندسازی نیروی انسانی گفت: در سال تحصیلی جاری طرح كارآمد با محوریت معلمان و مدیران دوره ابتدایی اجرا می شود.

به گزارش ایرنا، رضوان حكیم زاده روز یكشنبه در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش كردستان اظهار كرد: در این طرح به جای تمركز بر نیازسنجی از مركز، نیازسنجی با محوریت معلمان و مدیران و مبتنی بر فعالیت های درس پژوهی و همیاری آنان انجام می شود.
وی افزود: توانمندسازی نیروی انسانی جزء لاینفك نظام آموزشی بالنده و با كیفیت است و معلمان باید ارتقا داشته و متناسب با پیشرفت های صورت گرفته به روز و كارآمد باشند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اولین و مهمترین ارزش محوری را اعتماد و احترام به معلمان اعلام كرد و یادآور شد: معلمان كارگزاران اصلی نظام تعلیم و تربیت هستند و برای ایجاد تحول در آموزش و پرورش باید نگاه به معلم تغییر كند و نباید به ایبن قشر به عنوان كارمند نگاه شود.
وی با اشاره به آسیب های نخبه پروری و جداسازی مدارس بر اساس مولفه های مختلف بر اطلاع رسانی و آگاه سازی معلمان، خانواده ها و اولیای دانش آموزان تاكید كرد و گفت: این كار موجب می شود دانش آموزان كمتر با چالش های این موضوع روبرو شوند.
حكیم زاده با اشاره به فعالیت های درون مدرسه ای و ضرورت ایجاد فرصت های یاد دهی و یادگیری برای تمامی دانش آموزان و امكان ابراز وجود برای آنان افزود: دادن فرصت برابر، عدالت در محبت و توجه به تمامی دانش آموزان و استعدادها برای ساختن محیط تربیتی و فراگیر شدن آن و توجه به دانش آموزان با نیازهای ویژه ضروری است.
مدیركل آموزش و پرورش كردستان نیز در این نشست با اشاره به اهمیت دوره ابتدایی و حساسیت این حوزه، ابتدایی را مقطع شكل گیری شخصیت دانش آموزان دانست و بر توجه به تمامی بخش های این حوزه از جمله جذب نیروی انسانی كارآمد تاكید كرد.
رشید قربانی با بیان اینكه در سال های اخیر در حوزه ابتدایی اقدامات خوبی انجام شده است، ارتقای پوشش پیش دبستانی را عامل رشد پوشش دوره ابتدایی دانست و با بیان اینكه ایجاد و تقویت راهبران آموزشی اتفاق خوبی در دوره ابتدایی بود، خواستار توجه به نظارت و راهنمایی در مدارس دوره های مختلف تحصیلی شد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش كردستان نیز گفت: در سال تحصیلی 97 - 96 پنج راهبرد با 30 برنامه عملیاتی در سه حوزه پیش دبستان، ابتدایی و گروه های آموزشی با مجموعه فعالیت هایی به منظور كیفیت بخشی به برنامه ها پیش بینی شده است.
صدیقه عبداللهی افزود: در این راستا تفاهم نامه همكاری بین استان و شهرستان ها و مناطق و تهیه و تدوین برنامه عملیاتی در حوزه های سه گانه منعقد شده است.
به گزارش ایرنا، سال تحصیلی جدید (97 - 96) در استان كردستان در سه هزار و 700 مدرسه شهری و روستایی با 12 هزار كلاس درس و حضور 285 هزار دانش آموز در سه مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم با 26 هزار پرسنل آموزشی، پرورشی و خدماتی آغاز شده است.
خبرنگار: افسانه گلباغی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7348/9102
۰ نفر