۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۲:۵۱
کد خبر: 82677262
T T
۰ نفر

ضرورت شفاف سازي عملكرد مالي شهرداري اراك

۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۲:۵۱
کد خبر: 82677262
ضرورت شفاف سازي عملكرد مالي شهرداري اراك

اراك - ايرنا - رئيس شوراي اسلامي كلانشهر اراك گفت: شفافيت عملكرد مالي شهرداري در دوره چهارم شوراي اسلامي امري ضروري است و به دستور معاون وزير كشور بايد يك حسابرس حرفه اي ويژه براي اين امر استخدام شود.

به گزارش ايرنا، كاوه فلك افلاكي عصر دوشنبه در نشست شوراي اسلامي كلانشهر اراك گفت: هفته گذشته نشستي در وزارت كشور با حضور معاون هماهنگي امور عمراني استانداري مركزي، مديركل دفتر امور شهري و شوراهاي استانداري مركزي و داود تاجران شهردار پيشنهادي شوراي اسلامي اراك برگزار و در اين نشست گزارشي از وضعيت شهرداري اراك ارائه شد.
رئيس شوراي اسلامي كلانشهر اراك ادامه داد: بنا به دستور معاون وزير كشور بايد حسابرسي هر چه سريعتر انجام و در اين خصوص فردي كه مورد نظر تمام اعضا باشد انتخاب مي شود.
فلك افلاكي در خصوص تاييد شهردار اراك گفت: تمام مصوبات شورا بايد به تاييد هيات تطبيق فرمانداري برسد و تنها انتخاب شهردار است كه بايد بر اساس ماده 90 قانون به تاييد وزارت كشور برسد.
وي بيان كرد: مطالبي در فضاي مجازي در خصوص تاييد نشدن داود تاجران به دليل بازنشسته بودن اين فرد منتشر شده بود كه قانون استثناهايي را براي خانواده هاي محترم شهدا و ايثارگران در نظر گرفته و شهردار منتخب دوره پنجم شوراي اسلامي كلانشهر اراك مدارك مورد نياز در اين خصوص را ارسال نكرده بود و نواقصي در پرونده وجود داشت.
رئيس شوراي اسلامي كلانشهر اراك افزود: اين مدارك تكميل و ارسال شده اما اين موضوع قطعي و به معناي تاييد كامل نيست و وضعيت شهردار منتخب تا چند روز آينده مشخص مي شود.
دبير شوراي اسلامي كلانشهر اراك در نطق پيش از دستور اين صحن گفت: هدف نهايي از خدمت رساني چه در سطح محلي و چه در سطح ملي تامين حقوق شهروندي، ايجاد نشاط اجتماعي و كاهش استرس شهروندان است.
فرزانه رحمتي افزود: به طور اساسي در كشورهاي پيشرفته صنعتي شهرهايي با مختصات شهر اراك داراي پيوندي ارگانيك با صنعت هستند و تحقق اين امر به عنوان موتور محرك اقتصاد شهر نقش آفريني مي كند.
دبير شوراي اسلامي كلانشهر اراك ادامه داد: اميد است در سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل، حركت ها و تصميم هاي منطقي، دور انديشانه و عاجل در خصوص تامين معيشت كارگران شهر گرفته شود.
رحمتي گفت: بلاتكليفي حدود 15 ساله ساكنان صبور طرح 55 متري كه بر اساس آن يك هزار و 800 پلاك در خط قرمز واقع شده و اين امر مشكلات گسترده براي مالكان ايجاد كرده است.
دبير شوراي اسلامي كلانشهر اراك اضافه كرد: اين طرح بايد هر چه سريعتر تعيين تكليف شود تا بيش از اين اسباب ناراحتي و استرس روحي و رواني ساكنان واقع در مسير و حريم اين طرح فراهم نشود.
رحمتي در بخش ديگري از سخنانش گفت: انحلال باشگاه فرهنگي ورزشي شهرداري اراگ اگر چه در دوره چهارم شوراي شهر صورت گرفته اما استرس فراواني را بر جامعه ورزشي، هواداران و جوانان اراكي تحميل كرده است.
وي تصريح كرد: واقعيت انحلال باشگاه به عنوان ارثي ناميمون كه از دوره قبل به شوراي پنجم رسيده نبايد سبب شود چراغ اميد جوانان خاموش شود.
سرپرست شهرداري اراك نيز در اين نشست گفت: بدهي هاي شهرداري اراك سنگين است و اين امر به دليل نابساماني و مديريت ناصحيح ايجاد شده است.
عليرضا بياتيان افزود: بحث نظام جامع پرداخت در شهرداري با جديت تمام در دستور كار قرار گرفته شده تا به واسطه آن از برخي دست درازي ها جلوگيري شود.
وي بيان كرد: حساب هاي موجود در شهرداري نابسامان است، چك هاي ابطال شده زيادي وجود دارد، تعدادي چك براي پيمانكاران صادر شده كه به امضاي شهردار وقت نرسيده و اسنادي نيز وجود دارد كه در پايان سال 95 وارد تفريغ بودجه شده است.
سرپرست شهرداري اراك ادامه داد: بودجه امسال شهرداري اراك، پنج هزار و 600 ميليارد ريال است اما در پنج ماه اول امسال تنها 900 ميليارد ريال درآمد در شهرداري وصول شده است.
بياتيان اظهار كرد: بر اساس بودجه در نظر گرفته شده شهرداري اراك بايد هر ماه 450 تا 470 ميليارد درآمد داشته باشد و در پنج ماه اول امسال در اين راستا درآمدهاي آن بايد به 2 هزار و 250 ميليارد ريال مي رسيد.
سرپرست شهرداري اراك اضافه كرد: بايد با يك نظم مالي شرايطي ايجاد شود تا شاهد اين نابساماني ها نباشيم.
كلانشهر اراك مركز استان مركزي است و در اين شهر 520 هزار نفر جمعيت زندگي مي كند.
3005/3075/خبرنگار: معصومه صفري *** انتشار دهنده: حسين مهدي زاده