۱۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۴
کد خبر: 82684736
T T
۰ نفر
فقر شيوع اختلالات روانپزشكي را 1.5 برابر مي‌كند

تهران- ايرنا- رئيس انجمن علمي روانپزشكان ايران با اشاره به تأثير آسيب‌هاي اجتماعي بر سلامت روان گفت: فقر شيوع اختلالات روانپزشكي را 1.5 برابر و بيكاري شيوع اعتياد و اختلالات روانپزشكي را 2 تا 4 برابر مي‌كند.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمي ايرنا از روابط عمومي انجمن علمي روانپزشكان ايران، دكتر مريم رسوليان در آستانه برگزاري سي و چهارمين همايش ساليانه انجمن علمي روانپزشكان ايران اظهار كرد: از ويژگي هاي همايش امسال اين است كه رويكرد اجتماعي به سلامت روان به صورت برجسته در اين همايش مطرح و بحث و گفت‌وگو مي شود.
وي افزود: سمپوزيومي با موضوع مطالبات سلامت روان از دولتمردان و يك پنل تحت عنوان خشم در سي و چهارمين همايش ساليانه انجمن علمي روانپزشكان ايران خواهيم داشت.
رئيس انجمن علمي روانپزشكان ايران ادامه داد: نقش عوامل اجتماعي مؤثر در سلامت و سلامت روان قابل ترديد نيست و براي پيشگيري از بروز مشكلات در حوزه سلامت روان توجه ويژه به عوامل اجتماعي مؤثر در سلامت روان حائز اهميت است.
وي تصريح كرد: بر اساس شواهد موجود بيكاري، شيوع اعتياد و اختلالات روانپزشكي را 2 تا 4 برابر كرده و اين يافته نشان مي دهد اختلالات روانپزشكي ارتباط مستقيم با فقر و بيكاري دارد.
رئيس انجمن علمي روانپزشكان ايران خاطرنشان كرد: روانپزشكان در كاهش بيكاري و فقر نقشي ندارند؛ ولي وظيفه اجتماعي ما حكم مي‌كند بر اين موضوع تاكيد كنيم كه براي داشتن جامعه‌اي سالم و پويا بايد برنامه‌ريزي‌ها و سرمايه‌گذاري‌ها به سوي پيشگيري و كاهش آسيب‌هاي اجتماعي باشد و در اين صورت اختلالات روانپزشكي كاهش مي‌يابد.
رسوليان گفت: دستگاه‌هاي زيادي مستقيم و غيرمستقيم در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي و اختلالات روانپزشكي ناشي از آن نقش دارند كه با اقدام منسجم و برنامه ريزي مدون مي‌توان براي كاهش اين مشكل گام‌هاي بلندي برداشت.
سي و چهارمين كنگره سالانه انجمن علمي روانپزشكان ايران 25 تا 28 مهر در سالن شهيد غرضي بيمارستان ميلاد برگزار مي شود.
علاقمندان براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 88223292 تماس بگيرند.
علمي**9157**1440
تنظيم: منصوره شوشتري** انتشار: گلشن
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me
۰ نفر