سيد رضا اميري زاده روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: فصل كشت گوجه فرنگي خارج از فصل در هرمزگان از پايان مهر تا پايان آبان و برداشت آن از پايان آذر تا ارديبهشت سال آينده است.
وي پيش بيني كرد: امسال بيش از 490 هزار تن محصول توليد شود كه اين ميزان به علت نشا مرغوب و تغذيه مناسب پنج درصد بيشتر از سال گذشته است
مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان اظهار كرد: محصول برداشت شده علاوه بر مصرف استان به شهرهاي قم ، اصفهان و تهران نيز فرستاده مي شود و پنج درصد نيز به كشورهاي حاشيه خليج فارس و عراق صادر مي شود.
اميري زاده ادامه داد: شهرستان هاي رودان، بندرعباس، ميناب، پارسيان و بندرخمير از مناطق مهم توليد گوجه فرنگي خارج از فصل در هرمزگان است.
استان هرمزگان بعد از بوشهر رتبه دوم توليد گوجه فرنگي خارج از فصل در كشور را دارد.
گوجه فرنگي سرشار از ويتامين آ ، ث ، كا ، ب6، پتاسيم ، منيزيم ، نياسين ، مس و فسفر است.
اين محصول كلسترول، چربي اشباع شده، سديم و كالري بسيار پائين دارد.
وسعت زمين هاي كشاورزي هرمزگان 160هزار هكتار با توليد سالانه 2ميليون و 300هزارتن محصول باغي و زراعي اعلام شده است.
7195/ 6048
خبرنگار: رقيه غلامي زاده ** انتشار : خليل تنيده
* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
بندرعباس - ايرنا - مدير زراعت سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان گفت: كشت نشاء گوجه فرنگي خارج از فصل در 12 هزار هكتار از زمين هاي كشاورزي استان آغاز شد.