دكتر فرهاد ارجمندي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 70درصد مراجعه ها به اين داروخانه مربوط به تهيه داروي بيماران خاص و صعب العلاج بوده است.
وي، بدهي دانشگاه علوم پزشكي و بيمه ها را يكي از مهم ترين چالش ها در تامين داروي مورد نياز بيماران ذكر كرد و گفت: تاكنون تامين دارو به خوبي در اين داروخانه مديريت شده و مشكل خاصي نداشته ايم اما در صورت تداوم اين موضوع به طور قطع با بحران كمبود نقدينگي و مشكل در خريد داروي بيماران مواجه خواهيم شد.
ارجمند ادامه داد: هم اكنون حدود 10 ماه است كه بيمه ها بدهي خود به هلال احمر را پرداخت نكرده اند و همين موضوع موجب شده تا شركت هاي عرضه كننده دارو نيز داروي مورد نياز ما را به طور نقدي و يا به ازاي دريافت پول در كوتاه مدت عرضه كنند.
وي اضافه كرد: 150قلم داروي بيماران خاص در استان عرضه مي شود كه 50قلم آن تنها در داروخانه جمعيت هلال احمر و 100قلم ديگر نيز به طور مشترك در داروخانه هلال احمر و داروخانه سلامت دانشگاه علوم پزشكي عرضه مي شوند.
ارجمندي خاطرنشان كرد: گرانترين داروها نيز مربوط به همين 50 قلم دارويي هستند كه در داروخانه هلال احمر استان عرضه مي شوند.
اين مسئول ادامه داد: در درمانگاه جمعيت هلال احمر استان قزوين نيز در نيمه نخست سال جاري يك هزار و 116بيمار از ويزيت عمومي،يك هزار و 916نفر از خدمات عمومي، تزريقات و پاسمان، 392 بيمار نيز از خدمات دندانپزشكي، 276بيمار از خدمات مشاوره روان شناسي و 27 تن از خدمات مامايي بهره مند شدند.
ارجمندي همچنين از انجام واكسيناسيون براي يك هزار و 197 تن از حجاج بيت الله الحرام در اين مدت خبر داد.
وي در پايان گفت: در بخش فيزيوتراپي نيز براي 956 بيمار، 9 هزار و 437 جلسه خدمات فيزيوتراپي ارايه شده است.
7388*3013
خبرنگار: پريسا نوروزي**انتشاردهنده: رضااولادي
در نيمه نخست امسال،
مراجعه 49 هزار و 786 بيمار به داروخانه جمعيت هلال احمر قزوين
۱ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۲۱
کد خبر:
82705526
قزوين-ايرنا-معاون بهداشت درمان و توانبخشي جمعيت هلال احمر قزوين از مراجعه 49 هزار و 786 بيمار به داروخانه اين جمعيت در نيمه اول سال جاري خبر داد.