۱ آبان ۱۳۹۶، ۲۰:۳۴
کد خبر: 82706067
T T
۰ نفر
بيش از 90 درصد افراد شاغل در فولاد زرند نيروي بومي هستند

كرمان - ايرنا - مديرعامل شركت فولاد زرند ايرانيان با تاكيد بر اهميت استخدام نيروهاي زرندي در اين شركت گفت: بيش از 90 درصد افراد شاغل در حوزه بهره برداري كارخانجات فولاد زرند اهل شهرستان زرند هستند.

به گزارش ايرنا ماشاالله سهراب نژاد دوشنبه در نشست خبري در شهرستان زرند افزود: امروز تمامي كارخانجات شركت فولاد زرند ايرانيان بدست جوانان زرندي اداره مي شود و تكنولوژي اين كارخانه ها بسيار مدرن و تخصصي است.
وي با بيان اينكه با به اتمام رسيدن پروژه هاي فولاد زرند ايرانيان حدود پنج هزار نفر نيروي كار مستقيم به عنوان بهره بردار خواهيم داشت اظهار كرد: هم اكنون مجموعه فولاد زرند حدود 2 هزار نفر بهره بردار و 2 هزار نفر پيمانكار دارد و در تمامي مجموعه شركت فولاد زرند ايرانيان پنج نفر نيروي غير بومي استان كرمان وجود دارد.
مديرعامل شركت فولاد زرند ايرانيان گفت: به ازاي هر يك نفر در مجتمع فولاد زرند 20 نفر غيرمستقيم در صنايع پايين دستي، حمل و نقل و بازار مشغول به كار مي شوند.
وي افزود: در پي آرامشي هستيم كه در آينده نزديك نصيب خانوارهاي زرندي شود و اگر اشتغال نباشد آرامش نيست و بزرگترين مزيت و دستاورد كارخانجات فولاد زرند ايرانيان اشتغال است.
سهراب نژاد عنوان كرد: در سال 94 تعداد 65 نفر و در سال 95 تعداد 81 نفر از شاغلان شركت فولاد زرند ايرانيان ازدواج كردند و اشتغال بزرگترين دستاورد افتخارآميز فولاد زرند است.
وي گفت: بخشي از هزينه روگذر جاده زرند را شركت فولاد زرند پرداخت كرده است و محصولات فولاد زرند با خطوط ريلي منتقل مي شود و در حال اتصال به راه آهن كشور است.
مديرعامل شركت فولاد زرند ايرانيان با بيان اينكه بيش از استاندارد كارخانه ها در كارخانه فولادسازي زرند فضاي سبز ايجاد شده افزود: 158 هكتار فضاي سبز در كارخانجات فولاد زرند ايرانيان ايجاد شده است و 600 هكتار ديگر مجوزهاي آن گرفته شده و در مرحله واگذاري منطقه است.
وي ادامه داد: تا پايان سال جاري فضاي سبز كارخانجات فولاد زرند ايرانيان به بيش از 300 هكتار مي رسد.
سهراب نژاد با بيان اينكه عمده كارخانجات فولاد زرند ايرانيان با همكاري كارخانه چيني و قسمتي ايراني اروپايي است تصريح كرد: چين به عنوان بزرگترين توليد كننده فولاد نيمي از فولاد دنيا را توليد مي كند و از سيستم كوره بلند استفاده مي كند و اين سيستم در فولاد زرند ايرانيان نيز استفاده مي شود.
وي گفت: 76 درصد مواد مورد نياز اين شركت از استان كرمان تامين مي شود و 90 درصد ساخت قطعات در كرمان انجام مي شود.
مديرعامل شركت فولاد زرند ايرانيان با تاكيد بر اينكه پروژه زيست محيطي يكي از فعاليت هاي افتخارآميز ميدكو و مجموعه فولاد زرند ايرانيان است افزود: كك توليد شده با برج خاموش كننده خنك مي شود و براي جلوگيري از آلودگي هوا پروژه CBQ با اعتبار 130 ميليارد تومان با 50 درصد پيشرفت فيزيك به اسم خاموش كننده كك با حالت خشك راه اندازي شده است لذا محيط زيست را آلوده نمي كند.
وي بيان كرد: مجتمع فولادسازي زرند ازجمله بزرگترين مجتمع هاي كشور است و 1.7 ميليون تن در سال در صورت تكميل پروژه توليدات خواهد داشت و سال آينده به بهره برداري خواهد رسيد.
سهراب نژاد گفت: مجتمع فولادسازي زرند آخرين حلقه زنجيره فولاد زرند ايرانيان است و توليد اين شركت از معدن تا شمش را پوشش مي دهد.
وي افزود: 10 كارخانه اصلي و 17 كارخانه در مجموعه فولاد زرند ايرانيان وجود دارد و سهام ذغالشويي پابدانا مربوط به اين شركت است.
مديرعامل شركت فولاد زرند ايرانيان با بيان اينكه به جز CBQ و مجتمع فولادسازي مابقي پروژه هاي اين شركت به توليد رسيده است گفت: پيشرفت فيزيكي مجتمع فولادسازي 80 درصد بوده و تا پايان سال جاري نصب آن به اتمام مي رسد و در سال 97 به بهره برداري مي رسد و هم اكنون سي بي كيو 50 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي افزود: مردم زرند و مسئولان استاني و شهرستان همكاري خوبي با فولاد زرند ايرانيان دارند و با حمايت خود صنعت را در استان كرمان حمايت كردند.
سهراب نژاد اضافه كرد: شركت فولاد زرند به هفت هزار ميليارد تومان سرمايه گذاري براي ساخت پروژه هاي خود نياز دارد و 6 هزار و 300 ميليارد تا كنون محقق شده است و بيش از 50 درصد سرمايه گذاري از طريق فاينانس خارجي است.
وي گفت: فولاد زرند روزانه 20 هزار تن سنگ آهن را پذيرش مي كند و اما بزرگترين رقيب اين شركت صادرات سنگ آهن خام است و صادرات زماني توجيه دارد كه در داخل كشور نياز سنگ وجود نداشته باشد.
مديرعامل شركت فولاد زرند ايرانيان با بيان اينكه با تصفيه فاضلاب شهري آب مصرفي فولاد زدند ايرانيان با سرعت 400 ليتر بر ثانيه از فاضلاب شهر كرمان تامين مي شود افزود: كرمان تا 1100 ليتر در ثانيه مي تواند فاضلاب خود را سرعت دهد و كمبود آب در آينده از شهرهاي اطراف تامين مي شود و مقدمات آن انجام شده است.
وي با اشاره به برق مصرفي شركت فولاد ايرانيان زرند خاطرنشان كرد: 60 مگاوات در كنستانتره و گندله و 14 مگاولت در مجموعه كك سازي و اينجا 130 مگاوات مصرف برق براي مجتمع نياز است لذا اين شركت با ساخت نيروگاه 130 مگاواتي بخش عمده برق مورد نياز خود را تامين مي كند و 40 مگاوات از برق كرمان و 80 مگاوات از موسسات ديگر خريداري كرده است.
سهراب نژاد گفت: شركت فولاد زرند ايرانيان (زيسكو) با سه مجتمع بزرگ اداره مي شود ازجمله گندله سازي كه شامل معدن سنگ آهن جلال آباد و در حال آماده سازي است، 2 كارخانه توليد كنستانتره به ظرفيت توليد چهار ميليون تن در سال و كارخانه گندله سازي ، كارخانه كنستانتره شماره يك با ظرفيت 400 هزار تن و شماره 2 با ظرفيت 800 هزار تن در سال در حال توليد هستند.
همچنين خبرنگاران از كارخانه فولاد زرند ايرانيان در اين شهرستان بازديد كردند و از نزديك با روند فعاليت اين كارخانه آشنا شدند.
شركت هولدينگ ميدكو، شركت مادر تخصصي معدني خاورميانه است و فولاد زرند ايرانيان بزرگترين شركت زيرمجموعه هولدينگ در استان كرمان است. و در مجموعه ميدكو استان كرمان شركت هاي فولاد زرند ايرانيان، فولاد سيرجان ايرانيان و فولاد بوتياي ايرانيان وجود دارد.
فولاد زرند ايرانيان از سال 87 فعاليت خود را آغاز كرده و امروز يكي از مجموعه هاي صنعتي بزرگ استان كرمان است.
خبرنگار: حامد سالاري **انتشار : بهنام احمدي *
7420/ 5054