به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، سیدمهدی طبایی روز چهارشنبه در مراسم افتتاحیه دومین كنگره بین المللی و چهارمین كنگره ملی زخم و ترمیم بافت افزود: از این تعداد حدود 12 هزار نفر در معرض قطع عضو هستند.
وی با اشاره به این كه زخم های مزمن از مهمترین موضوعات در حوزه علوم پزشكی است، افزود: در سال های اخیر به دلیل شیوع برخی بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی و عروقی، شاهد افزایش زخم های مزمن هستیم.
طبایی ادامه داد: زخم های مزمن عوارض متعدد و جبران ناپذیری روی بیمار داشته و هزینه های زیادی را بر نظام سلامت و خانواده ها تحمیل می كند.
وی اظهار كرد كه ارایه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی، تبادل نظر با محققان صاحب نام و ارایه ایده های جدید و خلاقانه از مهمترین اهداف این كنگره است.
دومین كنگره بین المللی و چهارمین كنگره ملی با حضور جمعی از محققان و پزشكان از 3 تا 5 ابان ماه در سالن همایش بیمارستان میلاد برگزار می شود.
علمی 1201
خبرنگار : عبدالكریم جبارپور* انتشار: محتشمی پور
تهران- ایرنا- رییس دومین كنگره ملی و چهارمین كنگره زخم و ترمیم، تعداد مبتلایان به زخم های مزمن در ایران را حدود 640 هزار نفر اعلام كرد و گفت: نزدیك به 50 هزار دیابتی در كشور هر سال در معرض زخم های مزمن قرار دارند.