۹ آبان ۱۳۹۶، ۸:۲۵
کد خبر: 82714064
T T
۰ نفر
حسين فهميده، دانش آموز نخبه اي كه شهادت را برگزيد

كرج - ايرنا- خواهر شهيد فهميده كه مديريت آموزش و پرورش ناحيه 2 كرج را نيز بر عهده دارد، گفت: شهيد فهميده يك دانش آموز نابغه بود كه اين مهم در كارنامه هاي تحصيلي اش مشخص است.

فرشته فهميده روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: شهيد محمد حسين فهميده در شانزدهم ارديبهشت 1346 در روستاي سراجه قم زاده شد و در سال 52 به دبستان روحاني قم رفت و از مهرماه سال 56 تحصيلاتش را در مدرسه راهنمايي حافظ در شهر قم ادامه داد.
وي افزود: پس از مهاجرت به كرج محمد حسين از مهرماه 58 در مدرسه خياباني مشغول به تحصيل شد.
خواهر شهيد فهميده اظهار كرد: شهيد محمد حسين از بچگي اخلاق خاصي داشت به پدر و مادرم بسيار احترام مي گذاشت و به درس خواندن اهميت ويژه اي مي داد.
وي گفت: او عاشق امام خميني (ره) بود و در تمام حرف هايش از ايشان سخن مي گفت و تا لحظه آخر به درس خواندن خود ادامه داد و همچنين با شركت در تمام فعاليت هاي سياسي به اعتقادات خود پايبند بود.
وي خاطر نشان كرد:پخش اعلاميه‌هاي سيد روح‌الله خميني در سال‌هاي 56 و 57 در سن حدود 10 تا 11 سالگي ، شركت در تظاهرات انقلاب اسلامي زمستان 57 و شركت در درگيري‌هاي خوزستان از جمله اقدامات اوست.
وي با اشاره به اينكه شهيد فهميده زودتر از همه شيپور جنگ را شنيد يادآور شد: وي يك هفته پيش از اعلام رسمي آغاز جنگ همراه نيروي مقاومت بسيج به جبههٔ خرمشهر اعزام شد.
خواهر شهيد فهميده بيان كرد: محمد حسين سخنراني هاي امام خميني (ره) را در زمان انقلاب در كرج توزيع مي كرد ولي در روز ورود امام نتوانست به ديدار ايشان برود زيرا تصادف كرده و در بيمارستان بستري بود.
وي تصريح كرد: محمد حسين اوايل مهر ماه 59 براي دومين بار به جبهه رفت و مي گفت امام هرجا كه بگويد مي روم.
فهميده ادامه داد: خبر شهادت محمد حسين را از راديو شنيديم اما در روز 8 آبان ما پيكر نيمه سوخته حسين را در بهشت زهرا تحويل گرفتيم و برادرم داود نيز سه سال بعد در سال 61 در اثر اصابت تركش در عملياتي در منطقه حاج عمران به شهادت رسيد.
فهميده تصريح كرد:به مناسبت سالگشت شهادت محمدحسين فهميده ، 8 آبان ماه به عنوان روز بسيج دانش آموزي ناميده شده است.
وي اضافه كرد: بسيج دانش آموزي نهادي است در جهت تحقق منويات بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران مبني بر تشكيل ارتش بيست ميليوني . اين نهاد ، در جهت زنده نگهداشتن انديشه بسيجي و همچنين ترويج روح ايثارگري آنان در ميان دانش آموزان تلاش مي كند. وي تاكيد كرد: رسالت مهم دانش آموزان در شرايط كنوني پاسداشت از ارزش ها ، پيروي از ولايت و تلاش در عرصه علمي با هدف رشد و بالندگي كشور است.
2819/1535خبرنگار: مهين مالمير**انتشار دهنده:داريوش غفاري
۰ نفر