۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۴۷
کد خبرنگار: 2203
کد خبر: 82721795
T T
۰ نفر

۵۷ پزشک متخصص برای خراسان جنوبی جذب شد

۱۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۴۷
کد خبر: 82721795
۵۷ پزشک متخصص برای خراسان جنوبی جذب شد

بیرجند - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند گفت: در مجموع ۵۷ سهمیه پزشک متخصص برای استان جذب شد که توزیع نیروها بین شهرستان ها از ۲ هفته گذشته آغاز و تاکنون حضور ۵۳ نفر قطعی شده است.

به گزارش ایرنا، محمد دهقانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: پزشکان مربوطه در حوزه های تخصصی پاتولوژی، اورتوپدی، نرولوژی، داخلی، قلب، بیهوشی، پزشکی هسته ای، جراحی عمومی، چشم، رادیولوژی، زنان، کودکان، طب اورژانس، روانپزشکی، جراحی مغز و اعصاب، ارولوژی، جراحی کلیه و مجاری ادرار، پوست و عفونی جذب شدند.
وی گفت: از پزشکان متخصص جذب شده، ۹ نفر به شهرستان بیرجند، ۹ نفر به قاین، هفت نفر فردوس، هفت نفر طبس، چهار نفر نهبندان، پنج نفر بشرویه، سه نفر سربیشه، چهار نفر سرایان و چهار نفر به شهرستان درمیان اختصاص یافت.
وی بیان کرد: تعدادی از این متخصصان جایگزین پزشکان طرحی که دوره آنها به اتمام رسیده، خواهند شد و بخشی نیز سهمیه جدید استان هستند.
به گزارش ایرنا دهقانی با اشاره به شاخص های توزیع نیروهای متخصص اظهار کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هر ساله بر اساس آمار جمعیتی، بعد مسافت و میزان بیمارپذیری نیروهای متخصص را در استان ها توزیع می کند.
وی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی هیچگونه تعهدی برای تامین نیروهای تخصصی بیمارستان های غیردانشگاهی مانند ارتش، تامین اجتماعی و میلاد ندارد.
وی ادامه داد: بیمارستان تازه تاسیس میلاد بیرجند با کمبود نیروی متخصص مواجه است در صورتیکه تامین نیروی این بیمارستان بر عهده دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیست، این در حالیست که برخی متخصصان دانشگاه در این بیمارستان مشغول به کار هستند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: در حال حاضر پزشکان متخصص زیادی به صورت آزاد در استان در حال فعالیت هستند که بیمارستان میلاد می تواند از توان آنها استفاده کند.
دهقانی گفت: از زمان اجرای طرح تحول سلامت بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت، پزشکان متخصص دانشگاه علوم پزشکی به جز بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه اجازه کار در سایر بیمارستان ها را ندارند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر با کمبود پزشک متخصص بیهوشی در استان مواجه هستیم که در مرکز اسان این مهم بیشتر حس می شود.
وی ادامه داد: همچنین در زمینه پزشک متخصص جراحی عمومی در استان با کمبود پزشک مواجه هستیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: در چند سال اخیر شاهد افزایش ساخت و ساز بیمارستان های زیادی در سطح کشور بودیم که یکی از نیازهای اساسی این بیمارستان ها تامین پزشک متخصص است.
دهقانی اضافه کرد: این عامل سبب شده در زمینه توزیع پزشک متخصص در سایر استان ها با مشکلاتی مواجه شویم و شرایط جذب سهمیه پزشک متخصص استان تا حدودی سخت شده است.
وی عنوان کرد: از سه سال قبل برنامه آموزشی رشته تخصصی اطفال از سه سال به چهار سال افزایش یافت لذا امسال با فارغ التحصیل نشدن متخصص اطفال مواجه شدیم، یکی از دغدغه های اصلی ما رایزنی برای تامین متخصص اطفال در شهرستان های استان بود.
دهقانی ادامه داد: در این زمینه تلاش شد تا از ظرفیت نیروهای متخصص اطفال مشغول به کار در سایر بخش ها یا تمدید قرارداد نیروهای طرحی استفاده شود تا کمبود پزشک متخصص در این حوزه تا حدودی جبران شود.
به گفته وی با تمهیداتی که اندیشیده شد در حال حاضر دغدغه نیروی تخصصی اطفال به حداقل کاهش یافت و به جز ۲ بیمارستان شهرستان های نهبندان و سرایان تا مهر سال آینده مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
وی ادامه داد: تعهد متخصصان اطفال بیمارستان نهبندان تا اسفندماه امسال و سرایان در ماه جاری تمام می شود البته دستیاران تخصصی سال آخر در هر دانشگاه موظفند بیمارستان های زیرمجموعه را سه تا ۶ ماه پوشش دهند که بخشی از دوره طرح تخصصی آنها کاسته خواهد شد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
۷۵۵۷*۶۰۵۴*خبرنگار - رقیه محمدی* انتشار- مریم پنجابی