حميده ماحوزي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين جشنواره با حضور آثار هنرمندان چهار استان بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سيستان و بلوچستان برگزار مي شود.
وي بيان كرد: هدف اين جشنواره تشويق دانش آموختگان طراحي لباس به خلق ايده هاي جذاب و جديد با بهره گيري از سنت هاي پوششي منطقه در قالب عفاف و حجاب و اقتصاد مقاومتي است.
ماحوزي افزود: شناسايي و معرفي استعدادهاي نو، در حوزه طراحي، دوخت و تزئين لباس، قراردادن جوانان در مسير فرهنگ و هنر دانش بنيان در كارگروهي، معرفي طرح هاي ابداعي به توليد كنندگان، تحقق اقتصاد مقاومتي و ايجاد فرصت اشتغال از ديگر هدف هاي برگزاري اين جشنواره منطقه اي است.
وي گفت: طراحي ، دوخت و تزئين لباس مانتوهاي اجتماع، مجلسي و پيراهن مردانه از محورهاي سومين جشنواره منطقه اي مد و لباس ايراني اسلامي خليج فارس است.
ماحوزي يادآور شد: استفاده خلاقانه و روز آمد از نمادها، اسطوره ها، سنت هاي پوششي و سبك زندگي اسلامي، ملي و منطقه اي، زيبايي، راحتي، وقار در عين پوشيدگي كامل، قابليت توليد انبوه متناسب با قدرت خريد مردم در بخش لباس اجتماع از امتيازهاي ويژه براي شركتت كنندگان اين جشنواره محسوب مي شود.
وي گفت: بخش طراحي و دوخت لباس بصورت گروهي و در 2 مرحله برگزار مي شود كه اعضاي هر گروه متشكل از طراح، الگو ساز و دوزنده است.
ماحوزي ادامه داد: خلاقيت در طراحي، مانكن سازي، رنگ آميزي در قالب طرح با دقت پي دي آي 300 و انتقال آن روي لوح فشرده و مقوا مناسب آ 3 و توضيحاتي كوتاه مربوط به ايده طراحي و نحوه برش (حداكثر در يك كاغذ آ4 )بايدهمراه طرح فرستاده شود.
وي گفت: تهيه الگوي دقيق و اصلولي وظيفه الگو ساز است و دوخت و آماده سازي لباس نيز بصورت عملي در 2 روز با حضور دوزنده برگزار مي شود.
ماحوزي افزود: طراحي و بافت پارچه و چاپ روي پارچه با موضوع خليج فارس نيز 2 بخش ديگر جشنواره است كه ارائه پيشينه، ايده ها، و الهامات طرح، تكنيك هاي چاپ و انواع رنگ هاي بكار رفته در در سه صفحه آ4 و چاپ آن روي شال، روسري، لباس از جمله شرايط شركت در اين 2 بخش است.
وي يادآور شد: در بخش علمي( پژوهش، مقاله و كتاب) نيز از استادان و دانشجويان و پژوهشگران عرصه طراحي مد و لباس در خواست مي شود براي شركت در بخش علمي جشنواره پژوهش هاي خود را در موضوع المان هاي بومي خليج فارس با پيشينيه، اصالت، نوآوري و خلاقيت، ايده از معماري هاي استان هاي جنوبي، ايده از لباس اقوام جنوب و ايده از فرهنگ عامه جنوب به دبيرخانه جشنواره ارائه دهند.
ماحوزي تاكيد كرد: پژوهش و يا مقاله مدنظر بايد تاكنون در هيچ جشنواره اي شركت نكرده و شيوه نگارش مقاله نيز بايد بصورت كاملا علمي و كمتر از 10 صفحه و بيشتر از 30 صفحه نباشد.
وي افزود: مهلت ارسال آثار به اين جشنواره نيز 30 دي ماه سال جاري است و داوطلبان شركت در نمايشگاه مي توانند آثار خود را به دبيرخانه اين جشنواره در اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان بوشهر ارسال كنند.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهرياري** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
فراخوان سومين جشنواره منطقه اي مد و لباس ايراني اسلامي خليج فارس
۲۰ آبان ۱۳۹۶، ۹:۴۱
کد خبر:
82725885
بوشهر-ايرنا- مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان بوشهر گفت: فراخوان سومين جشنواره منطقه اي مد و لباس ايراني اسلامي خليج فارس ( زيرمجموعه نمايشگاه ملي مد و لباس ايراني اسلامي فجر) اعلام شد.