به گزارش ايرنا، سليمان رنجبري روز سه شنبه در حاشيه بازديد از مركز فني و حرفه اي قشم و در جمع خبرنگاران افزود: اين آموزش ها در 9 مركز ثابت و سيار در شهرها و روستاهاي شهرستان و نيز سه آموزشگاه تحت نظر سازمان منطقه آزاد قشم ارائه شد.
وي ادامه داد: در اين مدت 210 بانو در روستاهاي شهرستان در رشته هاي خياطي، گلدوزي و صنايع دستي و سنتي قشم آموزش داده شدند.
رنجبري تصريح كرد: هم اكنون 105 نيروي مستمري بگير بيمه بيكاري نيز با هدف جذب در بازار كار از برنامه آموزش فني و حرفه اي برخوردار شده اند.
وي افزود: اين افراد در رشته هاي برق ساختمان، برق صنعتي، مكانيك ماشين هاي سبك، لوازم سرد كننده و لوله كشي ساختمان مشغول كسب مهارت هستند.
به گفته مدير تعاون، كار و رفاه اجتماعي سازمان منطقه آزاد قشم، مستمري بگيران بيمه بيكاري با اخذ گواهينامه كسب مهارت در هر يك از رشته هاي ياد شده و با معرفي اداره تعاون، كار و رفاه سازمان منطقه آزاد قشم به صندوق كار آفريني مي توانند از وام هاي 100 تا 500 ميليون ريالي خوداشتغالي با كارمزد 4 درصد استفاده كنند.
وي افزود: در راستاي سياست جايگزيني نيروهاي فني ايراني به جاي نيروهاي خارجي در شركت هاي صنعتي قشم 30 نيروي كار وابسته به يك واحد صنعتي حوزه چوب در حال گذراندن دوره هاي استاد كاري هستند و پس از كسب مهارت به جاي نيروهاي استاد كار خارجي مشغول به كار مي شوند.
رنجبري اظهار كرد: همچنين 300 نفر نيروي علاقمند به دوره هاي آموزش فني و حرفه اي در 2 نوبت صبح و بعد از ظهر اين مركز در 6 كارگاه آموزشي مشغول كسب مهارت هستند.
9 مراكز فني و حرفه اي و سه آموزشگاه جوار كارگاه زير نظر سازمان منطقه آزاد قشم در اين شهرستان فعاليت مي كنند.
هم اكنون 170 نفر مستمري بگير بيمه بيكاري تحت پوشش اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعي سازمان منطقه آزاد قشم قرار دارند.
شهرستان قشم شامل جزيره هاي قشم، هرمز، هنگام و لارك با حدود 150 هزار نفر جمعيت در جنوب استان هرمزگان واقع است.
7500/7408
خبرنگار: حسين آزاد منجيري * انتشار: محمد جهانگيريان
قشم - ايرنا - مدير تعاون، كار و رفاه اجتماعي سازمان منطقه آزاد قشم گفت: از ابتداي امسال تاكنون 600 نفر در واحدهاي وابسته به اين اداره در شهرستان قشم آموزش هاي لازم فني و حرفه اي را فرا گرفتند.