رسول راشكي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: خانه هلال روستايي با هدف بهره مندي از مشاركت افتخاري و داوطلبانه تمام متقاضيان فعاليت در جمعيت هلال احمر راه اندازي شده است.
وي ادامه داد: شناسايي، جذب، ساماندهي اعضا، داوطلبان و خيران و ترويج فرهنگ صلح و نوعدوستي و ارائه خدمات به نيازمندان و ارائه آموزش هاي خود امدادي از ديگر اهداف راه اندازي خانه هاي هلال روستايي در سيستان و بلوچستان است.
وي با اشاره به اقدامات چند ساله اخير جمعيت هلال احمر سيستان و بلوچستان گفت: تحقق شعار هر خانواده يك امدادگر در اين استان و انجام آن به صورت پايلوت در شهرستان سيب و سوران و هيرمند براي نخستين بار در كشور، پوشش امدادي حوادث طبيعي و غير طبيعي، افزايش تيم هاي امدادي از 29 تيم به 50 تيم و افزايش تيمهاي امداد و نجات روستايي از 97 تيم به 207 تيم بر اساس برنامه سه ساله از جمله اقدامات اين نهاد در چند سال اخير است.
مديرعامل جمعيت هلال احمر سيستان و بلوچستان تبديل پايگاههاي كانكسي هلال احمر به ساختمان، اجراي طرح تيم هاي امداد و نجات ادارات در قالب 50 تيم آماده و يك گردان تجهيز شده، تشكيل تيم هاي توانا متشكل از بانوان نجاتگر تخصصي، استفاده از ظرفيت حداكثر يك خير در انجام امور مختلف داوطلبان، تشكيل 11 تيم درمان اضطراري در شهرستانهاي اين استان در قالب تيمهاي BHCU و راه اندازي مجتمع سينمايي فرهنگي هلال با ظرفيت 600 نفر در زاهدان را از ديگر اقدامات چند سال اخير اين نهاد برشمرد.
راشكي ساخت پايگاه امداد و نجات 100 درصد خيري در شهرستان سيب و سوران و اجراي يازدهمين مرحله از طرح ملي خادم و آموزش خانه به خانه توسط تسهيل گران جمعيت هلال احمر در سيستان و بلوچستان از ديگر اقدامات اين مدت است.
به گزارش ايرنا سيستان و بلوچستان با افزون بر 2 ميليون و 775 هزار و 14 نفر جمعيت و 187 هزار و 502 كيلومتر مربع وسعت پهناورترين استان كشور شناخته مي شود كه امكان دارد همزمان چندين پديده از جمله توفان، بارندگي، سيل، خشكسالي و مواج شدن دريا را تجربه كند.
7316**3213 خبرنگار: عصمت جهاني **انتشاردهنده: اكبر نوري
زاهدان - ايرنا - مدير عامل جمعيت هلال احمر سيستان و بلوچستان گفت: 85 خانه هلال روستايي در چند سال اخير در اين استان راه اندازي شده است.