۷ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۸
کد خبر: 82745419
T T
۰ نفر
بازیكن تیم ملی كبدی بانوان:تیم ملی نیازبه تغییرات اساسی دارد

شیراز- ایرنا - سعیده جعفری بازیكن فسایی تیم ملی كبدی بانوان ایران گفت:در مسابقات قهرمانی آسیا كه درگرگان برگزار شد، ناهماهنگی هایی وجود داشت از این رو این تیم كه نایب قهرمان آسیاست نیاز به تغییرات اساسی در تمام های رده های سنی دارد.

تیم ملی كبدی بانوان ایران در مسابقات آسیایی كه پنجم آذر96 درگرگان برگزار شد به صورت مشترك با سریلانكا سوم شد، هندوستان اول شد و تیم كره جنوبی هم عنوان دوم را كسب كرد.
سعیده جعفری سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان كرد: اینكه مقام نایب قهرمانی آسیا را از دست می دهیم و سوم می شویم حتما یك جای كار اشكال دارد كه نزول كرده ایم.
وی اضافه كرد: به نظر من اگر در دیدار برابر كره جنوبی دست به تغییردر تركیب تیم نزده بودیم و تركیب تیم برنده را حفظ می كردیم می توانستنیم به راحتی كره را شكست دهیم و به فینال راه یابیم كه اینگونه نشد.
جعفری كه سابقه هشت سال حضور مستمر در تیم ملی را در كارنامه دارد بیان كرد : بازیكنان تیم ملی چند سال است كه دركنار هم بازی می كنند و این یك نقط قوت برای تیم ملی محسوب می شود اما اگر برابركره اشتباه نمی كردیم به نفع تیم تمام می شد.
او با بیان اینكه باید تكلیف تیم های پایه مشخص شود افزود: هر رده سنی تیم ملی باید سرمربیان جدا گانه داشته باشد و نمی شود كه هم مربی تیم بزرگسالان و هم مربی تیم ملی جوانان بود.
وی افزود: تا زمان بازیهای آسیایی 2018 جاكارتا فرصت زیادی نداریم و نباید تیم ملی را به امان خدا رها كرد بلكه باید با برگزاری اردوی های مختلف و بازی های تداركاتی خارجی با تیم های مطرح خارجی و با قدرت روانه مهمترین رویداد ورزشی آسیایی شویم و ازعنوان نایب قهرمانی خود دفاع كنیم و حتی گام به سوی قهرمانی آسیا هم برداریم.
جعفری كه اهل شهرستان فسا از توابع استان فارس است گفت : برای رفتن به گرگان خودم به دنبال بلیت هواپیما بودم و با مشكل توانستم این كار را انجام دهم در صورتی كه بازیكن تیم ملی نباید دغدغه ایاب و ذهاب و دیگر مسائل جزیی داشته باشد.
بازیكن تیم ملی بیان كرد:وظیفه فدراسیون است كه تیم ملی را به مسابقات آسیایی اعزام كند تا بازیكنان بدون دغدغه روانه مسابقات دراین سطح مهم شوند.
وی گفت: جوانگرایی در تیم ملی كار بسیار خوبی است و من از آنها چیزهای زیادی یاد گرفتم اما نباید در شب بازی حساسی آن هم برابر كره جنوبی دست به جوانگرایی زد. جوانگرایی برنامه و زمان خاص و معینی دارد و یك شبه به دست نمی آید.
این بازیكن ملی پوش درمورد وضعیت كبدی فارس هم گفت : سال های گذشته در پارك ها و حاشیه های خیابان های شیراز تمرین می كردیم اما اینك سالن اختصاصی در اختیار داریم و این امر توانسته این رشته را متحول كند تا جایی كه از این استان چهار بازیكن به تیم ملی بانوان دعوت شدند.
وی گفت: فارس با وجود استعداد های فراوانی كه در این رشته دارد ، نباید تنها به سعیده جعفری اكتفا كند و باید به سمتی برویم كه از فارس در تركیب ثابت تیم ملی حداقل سه و یا چهاربازیكن وجود داشته باشد.
جعفری افزود: در فارس از نظر فنی در این رشته مشكلی نداریم اما با كمبود شدید مالی مواجه هستیم و انتظار داریم كه این مشكل حل شود.
او ادامه داد: در بازیهای آسیایی 2014 اینچئون من تنها بازیكن از استان فارس بودم كه مدال گرفت و این یك ضعف بزرگ است و امیدوارم در سال 2018 تعداد مدال های ورزشكاران استان فارس در این رویداد مهم افزایش یاید.
رشته كبدی یا 'زو 'یك بازی تفریحی كودكانه بوده كه در ایران و هند و پاكستان در گذشته های دور رواج داشته اما در سال 1381 برای نخستین بار این رشته در مسابقات قهرمانی مردان آسیا حضوری رسمی یافت.
در این رشته مهاجمان هر دو تیم موظف هستند در حالی كه به‌ طور مرتب كلمه «كبدی كبدی» به كار می برند با انجام حركات حمله و دفاع و جابه جایی سعی ‌كنند حریف خود را لمس كنند و در صورتی كه بازیكن حریف به زمین بخورد امتیاز محسوب می شود.
مصاحبه كننده:‌حمیدرضا خلیقی ** انتشاردهنده:‌غلامرضا مالك زاده
7368 /1876