۷ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۵۲
کد خبر: 82778245
T T
۰ نفر
يك مسئول: تاثير پذيري جامعه از دنياي مجازي بيشتر از دنياي واقعي است

سنندج - ايرنا - معاون پرورشي و فرهنگي آموزش و پرورش كردستان گفت: بخش عظيمي از زندگي انسان ها تحت تاثير فضاي مجازي قرار گرفته و تاثير پذيري آحاد جامعه از دنياي مجازي بيشتر از دنياي واقعي شده است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، حجت الله نريماني روز پنجشنبه در پنجمين كارگروه تخصصي روساي ادارات قرآن، عترت و نماز استان هاي غربي كشور در سنندج اظهار كرد: وجود فضاي مجازي و فراگير شدن آن در جامعه امري اجتناب ناپذير است و مواجهه شدن با چنين پديده اي و استفاده نادرست از آن آسيب هايي را بدنبال خواهد داشت.
وي افزود: شبكه هاي اجتماعي و فضاي مجازي مي تواند در حوزه اخلاقي و رفتاري كارايي و تاثير گذاري منفي داشته باشد اما اگر به درستي از آن استفاده شود مي تواند در بسياري از زمينه ها تاثير مثبت داشته باشد.
معاون پرورشي و فرهنگي آموزش و پرورش كردستان گفت: استفاده از فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي زماني تهديد است كه رها شود و زماني فرصت است كه به معناي واقعي و صحيح براي رسيدن به اهداف مورد نظر از آن استفاده شود.
وي آموزش مفاهيم قرآني با بهره گيري از شبكه هاي اجتماعي را از راه هاي موثر گرايش دانش آموزان به شركت در مسابقات قرآني اعلام كرد و افزود: در مسابقات دانش آموزي قرآن، عترت و نماز بايد متناسب با سلايق و نيازهاي دانش آموزان به جاي روش هاي سنتي از امكانات روز استفاده شود.
نريماني گفت: امروزه مي توان با استفاده از دنياي مجازي بسياري از نكات اخلاقي و تربيتي را به دانش آموزان آموزش داد و از فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي به عنوان يك فرصت استفاده كرد.
وي تاكيد كرد: همچنين مي توان آموزش هاي نماز، قرآن و اذان را در فضاي مجازي بدون محدوديت زمان و مكان در اختيار دانش آموزان قرار داد.
پنجمين كارگروه تخصصي روساي ادارات قرآن، عترت و نماز استان هاي اردبيل، آذربايجان غربي، آذربايجان شرقي، زنجان، همدان و كردستان با موضوع كاركرد فضاي مجازي در فعاليت هاي قرآن، نماز و عترت در سالن جلسات باشگاه فرهنگيان سنندج برگزار شد.
در سال تحصيلي جاري 285 هزار دانش آموز كردستاني در سه هزار و 700 مدرسه شهري و روستايي با 12 هزار كلاس درس مشغول به تحصيل در مقاطع مختلف تحصيلي هستند.
خبرنگار: افسانه گلباغي**انتشار: مجيد سليماني
7348/9102