۱۰ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۰۹
کد خبر: 82781347
T T
۰ نفر
نخستين خط توليد دستگاه تنفس مصنوعي به بهره‌برداري رسيد

تهران-ايرنا-خط توليد دستگاه تنفس مصنوعي مخصوص اتاق ICU كه براي نخستين بار توسط يكي از شركت‌هاي دانش‎‌بنيان فعال در حوزه پزشكي ايجاد شده است، با حضور معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري رونمايي و به بهره‌برداري رسيد.

به گزارش روز يكشنبه گروه علمي ايرنا از مركز ارتباطات و اطلاع‌رساني معاونت علمي و فناوري رئيس جمهوري، نخستين خط توليد «ونتيلاتور» ICU براي تنفس مصنوعي بيماران به بهره برداري رسيد.
خط توليد دستگاه تنفس مصنوعي براي نخستين بار در ايران توسط پويندگان راه سعادت يكي از شركت‌هاي دانش‎‌بنيان فعال در حوزه توليد تجهيزات پزشكي راه‌اندازي شده است.
براي راه‌اندازي خط توليد ونتيلاتور و آغاز فرآيند ساخت اين دستگاه در كشور، بالغ بر 88000 ساعت نفر-ساعت كار تخصصي و كارشناسي توسط متخصصان و فناوران داخلي انجام شد و همچنين بيش از 3 سال صرف فرآيند تحقيق و توسعه شده است.

**ونتيلاتور چيست؟
دستگاه تنفّس مصنوعي يا وِنتيلاتور (به انگليسي: Medical ventilator) دستگاهي است كه كار تنفس را براي بيماراني كه به‌طور موقت يا دائم دچار مشكلات تنفسي هستند انجام مي‌دهد. به عبارت ديگر در ريه مي‌دمد و درنگ مي‌كند و بازدم خودبخود انجام مي‌شود
نرسيدن اكسيژن به بافت قلب مهمترين منشأ مرگ و مير در اثر عارضه قلبي به شمار مي‌رود كه توليد اين دستگاه و ارائه به بيماران، مي‌تواند تا حدود زيادي آسيب‌هاي قلبي را كاهش دهد.
محصولات اين شركت تاكنون به بيش از 45 كشور از جمله آلمان، ايتاليا، كانادا، روسيه به طور مستقيم صادر و علاوه بر كسب تأييديه‌هاي داخلي، استانداردهاي بين‌المللي از جمله CE اروپا را دريافت كرده است.
اين شركت‌دانش‌بنيان علاوه بر كسب سهم قابل توجهي از بازارهاي داخلي و بين‌المللي در حوزه مانتيورهاي نشان‌دهنده علائم حياتي، دستگاه ونتيلاتور پرتابل، الكتروكارديوگراف، ماژول عمق‌سنج بيهوشي و ساكشن براي مراقبت از بيماران در شرايط و مكان‌هاي گوناگون توليد و به بازارهاي داخلي و بين‌المللي روانه كرده است.
در اين مراسم، عبدالرضا يعقوب زاده رئيس هيئت مديره شركت پويندگان راه سعادت، محمود شيخ زين‌الدين، علي مرتضي بيرنگ و روح الله استيري، مديران و معاونان معاونت علمي و فناوري ستاري را همراهي كردند.

لمي**1023**1440
تنظيم:ابوالقاسم تيموري** انتشار: گلشن
۰ نفر