علي زندي فر روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين سامانه سومين تجهيزات هوشمند توزين حين حركت نصب شده در استان مركزي است و 2 سامانه ديگر در جاده هاي اراك - تهران و اراك - توره نصب شده است.
وي اظهاركرد: براي راه اندازي سامانه هوشمند توزين در حين حركت دليجان حدود 6 ميليارد ريال اعتبار تخصيص شده است و اين سامانه تا 2 ماه ديگر به بهره برداي مي رسد.
مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان مركزي اظهاركرد: اين سامانه قابليت اندازه گيري وزن وسايل نقليه را بدون نياز به توقف آن ها دارد و با راه اندازي آن در نزديكي پليسراهها ميتوان اطلاعات مفيدي از ترافيك جاده به دست آورد.
زندي فرگفت: سيستم توزين خودرو با حسگرهاي قوي به گونه اي عمل مي كند كه با عبور خودرو در جاده، بدون نياز به توقف و رفتن بر روي باسكول مي توان حجم بار و اضافه بار را تخمين زد.
مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان مركزي، تشخيص و ثبت سرعت غير مجاز به صورت خودكار را از ديگر مزيت هاي اين سامانه هوشمند دانست و خاطرنشان كرد: نمايش اطلاعات وسايل نقليه عبوري، هشدار صوتي در صورت عبور وسيله نقليه با تخلف اضافه بار يا اضافه سرعت، ذخيره عكس و اطلاعات تمامي خودروهاي عبوري در بانك اطلاعاتي و انجام فرآيند پلاك خواني خودكار از ويژگي هاي اين تجهيزات كنترلي هوشمند است.
زندي فر افزود: ظرفيت خودروهاي سنگين موجب مستهلك شدن ناوگان حمل و نقل، بروز سوانح رانندگي و از بين رفتن زيرساخت هاي جاده اي مي شود.
دليجان با 51 هزار نفر جمعيت از توابع استان مركزي است كه در مسير راه اصلي استان هاي جنوبي و شرقي با استان هاي شمالي و مركزي واقع شده است.
7277/6013/ خبرنگار: افسانه آروند***انتشاردهنده:مژگان حيدري
خمين - ايرنا - مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان مركزي گفت: نصب نخستين سامانه هوشمند توزين در هنگام حركت (WIM) در مسير غربي جاده دليجان - اصفهان آغاز شد.