به گزارش ايرنا، فريدون همتي شامگاه شنبه در نشست كارگروه تخصصي اشتغال هرمزگان اظهار داشت: امسال در مجموع 9 هزار ميليارد ريال تسهيلات ارزان قيمت از منابع مختلف به هرمزگان تخصيص يافته كه اولويت آن با طرح هاي روستايي است.
وي با تاكيد بر لزوم همكاري دستگاه هاي اجرايي هرمزگان براي ايجاد اشتغال در استان، افزود: هرمزگان از ظرفيت هاي ويژه اي در بخش هاي مختلف از جمله كشاورزي، شيلات، گردشگري و صنايع برخوردار است كه بايد از اين ظرفيت ها در جهت اشتغالزايي بهره برد.
همتي در بخش ديگري از صحبت هاي خود بر توسعه اشتغالزايي شركت هاي دانش بنيان در هرمزگان تاكيد و گفت: از پارك علم و فناوري هرمزگان انتظار داريم، در زمينه توليد و علم و فناوري، تمامي استعدادهاي استان را به سمت شكوفايي و تحقق اقتصاد دانش بنيان هدايت كند.
استاندار هرمزگان در اين نشست با اشاره به سهميه جذب سه هزار و 900 نفر دانش آموخته دانشگاهي بيكار استان در طرح كارورزي، بيان داشت: طرح كارورزي منجر به ايجاد اشتغال مناسبي براي جوانان تحصيل كرده جوياي كار در استان ميشود.
همتي ادامه داد: در صورت جذب كارورزان توسط بنگاههاي اقتصادي و توليدي استان، تا شش ماه حقوق آنها توسط دولت پرداخت ميشود و تا دو سال نيز حق بيمه اين افراد را دولت پرداخت ميكند.
نماينده عالي دولت در هرمزگان اظهار كرد: از بنگاههاي اقتصادي و توليدي خواستاريم تا اين افراد را با توجه به امتيازاتي كه دولت در نظر گرفته، جذب كنند.
هرمزگان كه از آن به عنوان دروازه طلايي اقتصادي كشور ياد مي شود، داراي ظرفيت هاي بسيار خوبي در بخش هاي صنعتي، كشاورزي، شيلات، تجاري، گردشگري و خدمات است كه مي توان با جذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي از اين ظرفيت ها براي اشتغال و سرمايه گذاري استفاده و زمينه كار دانش آموختگان بيكار دانشگاهي را نيز فراهم كرد.
وجود 14 جزيره اقتصادي و سواحل، بويژه ساحل مكران در جاسك، دسترسي به شبكه هاي چهارگانه حمل ونقل (هوايي، زميني، ريلي و دريايي)، دسترسي به آب هاي آزاد و دور، داشتن مناطق ويژه اقتصادي و بندرهاي آزاد، پالايشگاه هاي نفت وميعانات گازي، كارخانه هاي سيمان، آلومينيوم، فولاد، وجود بندر شهيدرجايي و شهيد باهنر، گمرك ها و بيش از 900 كيلومتر نوار ساحلي از ظرفيت هاي طلايي هرمزگان است كه مي توان با استفاده از آنها گامي مهم در تحول اقتصادي و توسعه اشتغال در استان و كشور برداشت.
وجود 22 بندر صيادي و ظرفيت پرورش آبزيان، صيد سالانه 240 هزار تن انواع آبزي، 163 هزار هكتار زمين هاي كشاورزي قابل كشت، 13 شهرك، 7 ناحيه و 445 واحد صنعتي، داشتن 315 معدن فعال، يكهزار و 680 اثر تاريخي، طبيعي و ظرفيت هاي گردشگري و وجود بيش از 13 منطقه حفاظت شده محيط زيست از ديگر ظرفيت هاي مهم اين استان است كه مي توان از آن براي تحقق اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال بهره جست.
سهميه اشتغال امسال در هرمزگان ايجاد 32 هزار فرصت شغلي است كه كارشناسان اشتغال و كاريابي استان مي توانند با استفاده از ظرفيت هاي ياد شده وبا استفاده مناسب از طرح هاي دولت در زمينه اشتغال، اين ميزان شغل وحتي بيشتر از آن را با ايجاد مشاغل خانگي، كسب و كارهاي كوچك و خوداشتغالي در بخش هاي صنايع و معادن، ساختمان سازي، كشاورزي، شيلات، خدمات و صنايع دستي فراهم كنند.
7198/ 6048
خبرنگار: فاطمه حسيني **انتشاردهنده: خليل تنيده
* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com
بندرعباس- ايرنا- استاندار هرمزگان از ايجاد 15 هزار و 800 شغل در استان از ابتداي امسال تاكنون خبر داد و گفت: با ايجاد اين تعداد شغل، 57 درصد از تعهد اشتغال استان در سالجاري تحقق يافته است.