ایلخان نوری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع 168 هزار و 248 متخصص نجات غریق، حدود 59 هزار نفر زن و بیش از 109 هزار نفر نیز مرد هستند. همچنین 29 هزار و 946 متخصص نجات غریق زیر 12 سال در كشور وجود دارد.
وی افزود: شمار متخصصان نجات غریق درجه یك 10هزار و 655 نفر، درجه دو 80 هزار و 726 نفر و بین المللی هزار و 493 نفر است. همچنین 6 هزار و 855 متخصص آب درمانی، دو هزار و 414 مدرس نجات غریق، 210 مدرس آب درمانی، 526 داور نجات غریق و 246مربی در كشور فعال هستند و 14 هزار و 709 نفر در كنار 441 نفر در حوزه غواصی و تدریس این رشته حضور دارند.
رئیس فدراسیون نجات غریق به تشریح برنامه های چهار سال آینده فدراسیون پرداخت و گفت: در حوزه آموزش نجات غریق و غواصی، افزایش تعامل بین فدراسیون نجات غریق با وزارت ورزش و جوانان و ساماندهی هیات های استانی برنامه ریزی هایی صورت گرفته است كه در چهار سال آینده آن را دنبال خواهیم كرد.
نوری به تعامل با فدراسیون جهانی این رشته نیز اشاره كرد و گفت: ایران در حال حاضر چهار كرسی در فدراسیون جهانی نجات غریق و غواصی دارد و در نظر داریم با فعالیت های بیشتر شمار كرسی های بین المللی ایران در این رشته افزایش یابد.
مصطفی میرسلیم رئیس سابق فدراسیون نجات غریق و غواصی به عنوان حامی نجات غریق جهان در فدراسیون جهانی كرسی دارد. همچنین كرسی كمیسیون ورزش فدراسیون جهانی را در اختیار «ایلخان نوری» رئیس فدراسیون است. «مریم صاحب زمانی» عضو كمیسیون آموزش فدراسیون جهانی و «بهروز اسفندیاری» نیز مسئول توسعه نجات غریق در خاورمیانه است.
رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی با اشاره به برنامه های این فدراسیون برای تعامل با سایر نهادها در توسعه این رشته در كشور گفت: نشست هایی با وزارت آموزش و پرورش خواهیم داشت تا بتوانیم دانش آموزان را با فنون آموزش مقدماتی نجات غریق آشنا كنیم.
وی به اعزام ورزشكاران به رقابت های بین المللی این رشته اشاره كرد و گفت: مسابقات جهانی این رشته هر دو سال یك بار برگزار می شود و نمایندگان ایران تاكنون 27 مدال از رقابت های جهانی و 40 مدال از رقابت های آسیایی كسب كردند. تیم نجات غریق زنان ایران در مسابقات آسیایی در سال 2011 چین مقام اول را كسب كرده است و در رقابت های جهانی سال 2012 در استرالیا نیز یك نشان برنز بدست آورد.
نوری افزود: تیم قدرتمندی در دو بخش مردان و زنان به رقابت های جهانی 2018 استرالیا اعزام می شود. این رقابت ها آبان سال 97 برگزار می شود.
ورزشی**9250**1545
خبرنگار:گلی سفیدزاده
تهران - ایرنا - رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی روز سه شنبه گفت: بیش از 168 هزار نفر متخصص نجات غریق در كشور وجود دارد كه در بخش های متخصصان نجات غریق زیر 12 و 16 سال، درجه یك، دو و بین المللی، داوران و مدرسان نجات غرق، متخصصان آب درمانی، مربی و غواصی فعال هستند.