۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۲۷
کد خبر: 82808001
T T
۰ نفر
تسريع دراجراي طرح آبرساني به تفرش ضروري است

اراك - ايرنا - نماينده مردم تفرش، آشتيان و فراهان در مجلس شوراي اسلامي گفت: تسريع در عمليات اجرايي طرح آبرساني به شهرستان تفرش از چشمه هفتيان به عنوان نياز اولويت دار در اين شهرستان ضروري است.

به گزارش ايرنا، محمد حسيني روز پنجشنبه در نشست كارگروه اقتصاد مقاومتي استان مركزي با حضور استاندار در سالن جلسات فرمانداري شهرستان تفرش، افزود: انتظار است با حضور وزير نيرو در استان مركزي و مباحث و برنامه هاي مطرح شده، آب چشمه هفتيان حداكثر تا نيمه اول سال 97 به تفرش انتقال يابد.
وي بيان كرد: سرمايه گذاري در شهرستان تفرش نيازمند تامين منابع آب است و غفلت از اين مهم به مشكلات مردم و روند مهاجرت دامن مي زند.
نماينده مردم تفرش، آشتيان و فراهان در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: تفرش از نظر طرح هاي راه سازي نيز نيازمند حمايت جدي است و پيگيري طرح ها در اين بخش از ديگر مطالبات ساكنان تفرش است.
حسيني اظهار كرد: تفرش با ظرفيت هاي متعدد توان تبديل شدن به قطب گردشگري را دارد اما، يكي از پيش نيازهاي اساسي براي رونق گردشگري تقويت زيرساخت ها به ويژه وضعيت راه ها است.
وي گفت: نواقص فني زيادي در جوزه جاده هاي شهرستان تفرش وجود دارد كه بايد در اسرع وقت برطرف شود و با وجود برگزاري مناقصه هاي مختلف، پيمانكاران به دليل شرايط اوراق اسناد خزانه و اوراق مشاركتي در اين امر شركت نكرده است.
نماينده مردم تفرش، آشتيان و فراهان در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: اين مهم بايد مديريت شود و به گونه اي باشد كه پيمانكاران تشويق شوند و اميد است در تجديد مناقصه اين مهم زودتر عملياتي شود.
حسيني عنوان كرد: عملياتي شدن تصميمات و مصوبات در سال هاي قبل در تفرش روند كندي را داشته و نياز است كه با سرعت بخشي اقدامات توسط مسئولان زيرساخت ها و نيازهاي تفرش در بازه زماني مطلوبي تقويت و پاسخگويي شود.
وي اظهار كرد:اعتبارات شهرستان تفرش حدود 70 درصد افزايش داشته است و در تخصيص ها با وجود مشكلات شرايط مناسب است.
نماينده مردم تفرش، آشتيان و فراهان در خانه ملت خاطرنشان كرد: وجود سه دانشگاه در شهرستان تفرش، ظرفيت دانشجويي مطلوبي را از سنوات گذشته ايجاد كرده كه بايد از اين مزيت به درستي استفاده شود.
حسيني افزود: آسيب شناسي كاهش جمعيت دانشجويي از نيازهاي پژوهشي در تفرش است و همچنين بايد پيش از توسعه شبكه فروشگاه هاي زنجيره اي در اين شهرستان شرايط كسب و كار و اثرات استقرار اين مراكز فروش بزرگ در چرخه كار ديده شود.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري نيز در اين نشست گفت: اجرايي شدن تصميمات و دستورات در نشست هاي مختلف امري ضروري است و حلقه مديريتي مقتدر در تفرش به عنوان يكي از شهرستان هاي 12گانه استان نيازي اساسي است تا روند توسعه آن شتاب بگيرد.
سعيد فرخي افزود: قانون اشتغال روستايي اتفاق مباركي در كشور است و پس از سال ها تسهيلات خوبي براي توسعه روستايي و اشتغال در بخش هاي كشاورزي ديده شده و اين هديه دولت تدبير و اميد به حوزه روستايي است.
وي بيان كرد: فعاليت سامانه كارا مقرر نشده بود و دستگاه هاي اجرايي بايد اطلاعات را بارگذاري مي كردند و انتظار است اين موضوع مورد توجه قرار گيرد زيرا برخلاف آيين نامه ابلاغي است و زمينه برخي سوء استفاده را فراهم مي كند.
فرخي بيان كرد: تشكيل كميته هاي فني در شهرستان ها اهميت ويژه اي دارد و هماهنگي بين دستگاهي نيز در اين خصوص حرف اول را مي زند.
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري مركزي افزود: دستگاه هاي اجرايي بايد در بحث تسهيلات اشتغال روستايي به شايستگي توجيه شوند و اطلاع رساني هاي لازم به مردم ارايه شود.
همكاري در خصوص اجراي مجمتع 131 هكتاري گردشگري، حمايت از ايجاد و ساخت 70 هكتار باغ انار، بررسي براي ساخت سردخانه و ايجاد صنايع تبديلي و بسته بندي در تفرش از جمله مصوبات نشست كارگروه اقتصاد مقاومتي بود.
استاندار مركزي در سفر يك روزه به شهرستان تفرش، علاوه بر شركت در نشست اقتصاد مقاومتي، در گلزار شهداي اين شهرستان حاضر شد و به مقام شامخ شهيدان اداي احترام كرد و با خانواده شهيد مجيد يوسفي نيز ديدار كرد.
بازديد از كارخانه در حال ساخت پوشاك شهرستان تفرش از ديگر برنامه ها اين سفر بود.
شهرستان تفرش از توابع استان مركزي است كه در 85 كيلومتري شمال شرق اراك و 200 كيلومتري تهران واقع شده و در اين منطقه بيش از 24 هزار نفر جمعيت ساكن است.
3005/6013/خبرنگار:معصومه صفري*** انتشار دهنده:مژگان حيدري