۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۲۹
کد خبر: 82821154
T T
۰ نفر
كارگردان فیلم سینمایی «امیر»: «امیر» حداقل 2 میلیارد تومان درآمد خواهد داشت

تهران - ایرنا - كارگردان فیلم سینمایی «امیر» معتقد است بدون درنظر گرفتن قواعد سینمایی تجاری نیز می توان فیلمی مانند «امیر» تولید كرد كه دو میلیارد تومان درآمد داشته باشد.

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، نیما اقلیما عصر دوشنبه در نشست خبری فیلم «امیر» در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در پردیس سینمایی ملت گفت: تلاش ما جذب مخاطب است و شاید نتوانیم درآمد 10 میلیاردی یا پنج میلیاردی كسب كنیم ولی می توانیم دو میلیارد تومان درآمد داشته باشیم.
وی كه به عنوان كارگردان فیلم اولی در جشنواره امسال حضور دارد، افزود: در سینمای تجاری معمولا فیلم ها ریتم و حركتی تندتر دارند و با اتفاق های دراماتیك همراه است كه برای سینما هم لازم است ما می توانستیم با رعایت این قواعد فیلم پرفروشی داشته باشیم ولی من تلاش كردم تا جنسی متفاوت را با كیفیت بهتر تولید كنم كه برای مردم مفید باشد و كسانی كه پای این فیلم می نشینند و وقت خود را صرف آن می كنند، نتیجه ای را به دست آورند.
اقلیما اضافه كرد: تجربه بصری مخاطب بر اساس محیط اطرافش شكل می گیرد و مفاهیم در ناخودآگاه مخاطب می نشیند و ما سعی كردیم مخاطب عام را پای فیلم نگه داریم.

** نمی خواهیم با ایجاد هیجان پول به دست بیاوریم
وی درباره اكران عمومی فیلم امیر گفت: ما عادت كرده ایم مخاطب را به هیجان بیاوریم و از این هیجان پول به دست بیاوریم ولی مساله مهم برای ما این است كه برای لحظات مخاطب، كیفیت ایجاد كنیم و به همین دلیل تلاش كرده ایم تا مخاطب با فیلم ارتباط برقرار كند.
اقلیما افزود: البته از فرمول های عمومی مانند سایه مثلث عشقی و خانواده پرتلاطم استفاده كرده ایم ولی از هیجان استفاده نكرده ایم و اگر مخاطب تا انتها فیلم را تماشا كرد، با تفكر و حس از سینما بیرون بیاید.
وی همچنین گفت: من این فیلم را با هزینه كم ساختم و سرمایه گذار از جیب خود هزینه كرده و به برگشت پول آن توجه دارد و ما می خواهیم با این فیلم، جنس خوب به دست مردم بدهیم.
اقلیما درباره ابعاد هنری فیلم امیر گفت: در هر سكانسی روابط طولی و عرضی وجود دارد كه موقعیت های دراماتیك را بوجود می آورد و ما سعی كردیم به صورت موسیقایی رابطه طولی و عرضی را حفظ كنیم و صدا و رنگ و میزانس را كنار هم قرار دهیم.
وی درباره این كه چرا سوژه ها در این فیلم در یك سوم افقی بودند، اظهار داشت: امیر یك فیلم شخصیت محور است و به همین دلیل سعی كردیم اتفاقات را طولی و عرضی پیش ببریم و بخشی از شخصیت امیر را به گونه ای نشان داده ایم كه بگوییم از جامعه جدا شده است.
این كارگردان فیلم اولی درباره بازی میلاد كی مرام به عنوان نقش امیر گفت: میلاد فقط بازیگر نبود بلكه پشتیبانی كرد و چه شبهایی كه با هم حرص فیلم را می خوردیم. ما بی پول بودیم و می خواستیم امیر را بسازیم. چون آن را باور داشتیم و كی مرام یك سال است كه بازی در هیچ فیلمی را قبول نكرده است.

** بازیگران اعتبار سینما هستند
اقلیما از بازیگران به عنوان اعتبار سینما یاد كرد و گفت: جای هم نسلان من در جشنواره امسال خالی است و به همه كسانی كه توانستند فیلم بسازند تبریك می گویم. چون ساختن فیلم، انسان را فرتوت می كند و نسل جوان قابلیت هایی دارد كه پشت صحنه مانده اند و ممكن است از دست بروند.

** كی مرام: بزرگترین جایزه من ساخت فیلم امیر بود
میلاد كی مرام بازیگر نقش امیر گفت: مدت هاست كه در فكر تغییر بودم. یعنی مانند بسیاری از موزیسین ها كه همه سازها را تمرین می كنند من هم تلاش كرده ام تا هرگونه بازی را تجربه كنم و هدفم این بود كه بعد از 30 سالگی تغییری در بازی خودم بدهم و جنس بازی من در این فیلم تجربه جدیدی بود كه به دنبال آن بودم.
وی افزود: وقتی می خواهم شخصیت پردازی كنم ابتدا از شخصیت خودم دور می شوم و سپس تلاش می كنم تا آن شخصیت را پیدا كنم و من جنسی را انتخاب می كنم كه در بسیاری از فیلم های اخیر دنیا وجود دارد ولی در سینمای ما خیلی كمتر كار شده است.
كی مرام درباره احتمال جایزه گرفتن از جشنواره امسال به عنوان بازیگر گفت: برای من دیده شدن و جایزه مهم نیست و بازی كردن در این فیلم برای بزرگتر از جایزه است. البته همه جایزه را دوست دارند ولی بزرگترین جایزه من ساخت فیلم امیر بود.
مستانه مهاجر تدوینگر فیلم امیر با بیان این جمله كه «اگر كی مرام در این فیلم بازی نمی كرد، نمی دانم این فیلم چگونه ساخته می شد؟» از حاضران خواست تا برای كی مرام دست بزنند.

** سحر دولتشاهی: بازی در نقش یك بیمار روانی برایم جالب بود
سحر دولتشاهی گفت: من دیرتر به این گروه درجه یك پیوستم و اولین مواجهه من با فیلمنامه این بود كه به راحتی توانستم با نقش ارتباط برقرار كنم. چون بازی كردن در نقش یك بیمار روانی برای هر بازیگری جالب است و از طرف دیگر یك دستی روابط و تسلط كارگردان را دوست داشتم. البته من هنوز با فیلم كنار نیامده ام ولی به نظرم تجربه خیلی خوبی بود.
وی افزود: برای بازی كردن در نقش یك اسكیزوفرنی با برخی بیماران صحبت كردم و گاهی این بیماری در اشخاص بیمار هیچگونه ظهوری ندارد یعنی نمی توان بیماری را تشخیص داد و حتی برخی از نزدیكان این بیماران برایم تعریف می كردند كه این بیماران حتی ممكن است به انسان حمله كنند.
این بازیگر سینما درباره كم كاری سال گذشته اش و پركاری امسالش گفت: من درباره فیلم هایی كه كار می كنم، با احساس تصمیم می گیرم و من هر چهار فیلمم را دوست دارم كه سه فیلم در جشنواره امسال به نمایش درمی آید.
دولتشاهی افزود: من برای خودم قانونی نگذاشته ام كه سال چند كار داشته باشم ولی در هر صورت ارتباطم را با تئاتر قطع نمی كنم.
نیما اقلیما كارگردان، علی اظهری آهنگساز، سحر شهامت طراح صحنه و لباس، حسین ابوالصدق طراحی و تركیب صدا، ادیب سبحانی مدیر فیلمبرداری، مستانه مهاجر تدوینگر و همچنین میلاد كی مرام، سحر دولتشاهی، مصطفی قدیری، مهدی عامل هاشمی و روشنك سه قلعه كی در مقام بازیگران این فیلم در نشست خبری حضور داشتند.
میلاد كی مرام در ابتدای این نشست علت حضور نداشتن سید ضیاء هاشمی تهیه كننده این فیلم را عمل جراحی كمر عنوان كرد و از طرف وی عذرخواهی كرد.
در خلاصه داستان فیلم امیر آمده است: در جست و جوی همسر سابق و پسرش به تهران می آید. امیر به رغم مشكلات خانوادگی در تلاش است تا به روش خود گرفتاری انسان های اطراف خود را حل كند.

فراهنگ**1003** 1823 خبرنگار: محمدرضا جعفرملك ** انتشار: طاهره نبی اللهی
۰ نفر