۲۵ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۲۶
کد خبر: 82832374
T T
۰ نفر
درخواست بودجه حدود 10  ميليارد دلاري آژانس دفاع موشكي آمريكا براي سال مالي 2019

تهران - ايرنا - تارنماي نشريه ديپلمات نوشت كه آژانس دفاع موشكي آمريكا (MDA) با اشاره به تهديدهاي خارجي، درخواست خود را مبني بر اختصاص مبلغ 9 ميليارد و 900 ميليون دلار به بودجه نظامي سال مالي 2019 آمريكا به كنگره اين كشور اعلام كرد.

به گزارش روز چهارشنبه ايرنا، نشريه بين المللي ديپلمات ادامه داد كه آژانس دفاع موشكي آمريكا در اقدامي بي سابقه با طرح ادعاي تهديدهاي فزاينده كره شمالي و ايران در زمينه موشك هاي بالستيك قاره پيما، در قالب اصلاحيه اي تصويب چنين بودجه هنگفت و بي سابقه اي را از كنگره درخواست كرد.
اين درخواست همچنين شامل اختصاص بودجه اي به مبلغ 120 ميليون و 400 هزار دلار براي بهبود تسليحات فراصوتي 'بوست گلايد' مي باشد كه در مقايسه با بودجه درخواستي براي اين منظور در سال مالي 2018 بيش از 75 ميليون و 300 هزار دلار افزايش يافته است. به عقيده اين سازمان بوست گلايد چالشي براي تسليحات موجود به شمار مي رود و اين بودجه بايد براي مقابله با فناوري هاي مربوط به تسليحات فوق اختصاص داده شود.
در اين درخواست آمده است: كره شمالي در صدد ساخت و توليد نوعي موشك هسته اي دوربرد است كه تهديدي مستقيم و جدي براي ايالات متحده به شمار مي رود.
آژانس دفاع موشكي آمريكا مدعي شده است كه ايران نيز همپاي كره شمالي در حال افزايش تعداد موشك هاي بالستيك كوتاه برد و ميانبرد، بهبود تسليحات موجود و همچنين ايجاد و گسترش قابليت هاي فني براي توليد موشك بالستيك قاره پيما (ICBM) است. اين در حاليست كه ايران هيچ موشكي با توانايي حمله به اهداف در محدوده بين قاره اي آزمايش نكرده و تنها سامانه هاي پرتاب ماهواره اي را راه اندازي كرده است كه از فناوري مشابه با موشك هاي قاره پيما بهره مي برد.
آژانس دفاع موشكي آمريكا در تلاش است تا موشك هاي رهگير زمين به هواي ضدموشك هاي بالستيك خود موسوم به (GBI) را تا سال 2023 از 44 فروند به 64 فروند افزايش دهد. همچنين درخواست تامين 37 فروند موشك رهگير از نوع (SM-3 Block IB) و 6 فروند از نوع (SM-3 Block IIA) نيز در اين اصلاحيه به چشم مي خورد.
ديپلمات در تارنماي خود افزود: اين آژانس در سال 2017 نيز به بهانه نخستين آزمايش موشك بالستيك بين قاره اي كره شمالي، در الحاقيه اي از كنگره خواسته بود تا چهار ميليارد دلار به بودجه آن بيفزايد، اما درخواست 9 ميليارد و 900 ميليون دلاري كنوني، بيشترين بودجه دفاعي است كه از سال 1985(1364) تاكنون از كنگره آمريكا درخواست كرده است.
دولت ترامپ پيش تر موضع خود را در قبال مسايل دفاعي به وضوح مشخص و عنوان كرده بود كه دولت وي همواره بخش مهمي از هزينه هاي خود را به صنايع دفاعي اختصاص خواهد داد. موضعي كه درخواست اخير آژانس موشكي ايالات متحده نيز بر آن صحه مي گذارد.
اروپام**3991**1486**