فرانس24: رئيس جمهوري آمريكا از پاسخ دادن به قانون حمل سلاح در آمريكا خودداري كرد

تهران- ايرنا- شبكه تلويزيوني فرانس24 گزارش داد: دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريكا در پي تيراندازي خونبار در مدرسه 'پاركلند' در فلوريدا آمريكا، از دادن پاسخ به مساله قانون كنترل سلاح خودداري كرد.

به گزارش روز شنبه ايرنا، فرانس 24 افزود: دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريكا روز جمعه (روز گذشته) پيش از رفتن به اقامتگاه خود در 'مارالاگو' به بيمارستان 'براوارد' (Broward) جهت عيادت از حادثه ديدگان تيراندازي مدرسه 'پاركلند' رفت.
به گزارش اين رسانه تصويري فرانسه، ترامپ در جريان بازديد از اين بيمارستان در جمع خبرنگاران گفت آنچه رخ داده غم انگيز است.
فرانس24 افزود: دونالد ترامپ از پرسنل بيمارستان، نيروهاي پليس قدرداني و از مجروحان و خانواده هاي آنان دلجويي كرد؛ اما وي از دادن پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره كنترل قانون حمل سلاح در آمريكا خودداري كرد.
اين شبكه خبري درادامه گزارش داد: ترامپ در جريان مبارزات انتخاباتي خود ميليون ها دلار كمك مالي از 'ان.آر.اي' (NRA) - انجمن ملي سلاح كه به ترويج مالكيت سلاح گرم در آمريكا مي پردازد - دريافت كرد.
به گفته فرانس24، دونالد ترامپ از روز چهارشنبه گذشته كه اين كشتار در مدرسه پاركلند رخ داد، مراقب بود تا اشاره اي به NRA نكند و در عوض بر موضوع مشكل فكري و رواني فرد مظنون تاكيد ورزيد.
به گزارش ايرنا، «نيكولاس كروز» 19 ساله روز چهارشنبه گذشته برابر با 25بهمن ماه به مدرسه اي در «پاركلند» ايالت فلوريدا حمله كرد و 17 نفر را كشت. كروز سال گذشته ميلادي «به دلايل انضباطي» از مدرسه اخراج شده بود.
اين درحالي است كه پليس فدرال آمريكا (FBI) هم اكنون متهم به سهل انگاري در ناديده گرفتن هشدارهاي داده شده درباره كروز است و متهم به نقض پروتكل هاي مربوطه شده است.
حمله مرگبار چهارشنبه گذشته كه توسط فردي مهاجم به اماكن عمومي در آمريكا صورت مي گيرد، موضوع تازه اي نبوده و امري مسبوق به سابقه است وتنها پنج ماه پس از خونبارترين كشتار جمعي در آمريكا رخ مي دهد.
درحادثه تيراندازي لاس وگاس در مورخ 10 مهرماه گذشته استفان پادوك (Stephen Paddock) شهروند سفيد پوست 64 ساله آمريكايي از طبقه سي و دوم هتل 'مندالاي بي' (Mandalay Bay) با چندين قبضه سلاح گرم اقدام به كشتن 59 نفر ازجمله خود و مجروح شدن 422 تن ديگر كرد.
نكته حائز اهميت درباره اين تيراندزي مرگبار اين است كه دولت آمريكا هرگز آن را يك حادثه تروريستي نخواند.
در ادامه كشتارهاي دست جمعي در آمريكا، درجريان كشتار در مدرسه 'كلامباين' Columbine در ايالت كنتيكت آمريكا درآوريل سال 1999 ميلادي 15 نفر كشته و 21 تن ديگر مجروح شدند. اين حادثه تا آنزمان يكي از مرگبارترين حوادث تيراندازي در مدارس آمريكا به شمار مي رفت.
درحادثه تيراندازي دسامبر 2012ميلادي به مدرسه ابتدايي 'سندي هوك' (Sandy Hook)در 'نيوتاون' ايالت كنتيكت يك جوان آمريكايي 20 كودك و شش بزرگ سال را به ضرب گلوله كشت.
همچنين در حادثه تيراندازي در پلي تكنيك ويرجينيا در آوريل 2007 ميلادي درايالت ويرجينيا 32 نفر كشته و 17تن ديگر مجروح شدند.
در حادثه مرگبار در 'آورورا' در ايالت كلرادوي آمريكا نيز يك جوان آمريكايي با تيراندازي در يك سالن سينما 12نفر را كشت و 70 تن ديگر را مجروح كرد.
همچنين در حادثه تيراندازي در كليساي چارلستون آمريكا در ژوئن سال جاري ميلادي، يك نوجوان سفيد پوست آمريكايي 9شهروند سياه پوست را به قتل رساند. وي توسط نيروهاي پليس بازداشت شد.
شبكه تلويزيوني سي.ان.ان در سال 2015 گزارش داد نتايج پژوهش دانشكده بهداشت عمومي 'هاروارد' در دانشگاه 'نورث ايسترن' آمريكا نشان مي دهد وقوع كشتارهاي عمومي در آمريكا بين سال هاي 2011 تا 2014 ميلادي سه برابر شده است.
بنا بر اين تحقيق، در اين بازه زماني هر 64 روز يك حادثه كشتار جمعي توسط افراد مسلح در خاك آمريكا روي داده و اين درحاليست كه در 29 سال قبل از اين دوره زماني، بطور متوسط هر 200 روز يك فاجعه از اين دست روي داده بود.
براساس آمار مركز كنترل درمان و مراقبت آمريكا تنها در سال 2013 ميلادي بر اثر تيراندازي با سلاح گرم 84 هزار و 258 نفر مجروح ( 27 نفر از 100 هزار نفر) و 11 هزار و 208 نفر نيز كشته (چهار نفر از 100 هزار نفر) شده اند.
تاكنون تلاش گروه هاي مخالف آزادي حمل و استفاده از سلاح و برخي قانونگذاران اين كشور براي ممنوعيت يا حداقل ايجاد محدوديت در اين زمينه با اغوا و تهديد كارخانه هاي اسلحه سازي شكست خورده است.
اروپام **1302**1485
براي دريافت تازه ترين خبرهاي بين المللي از ايران و جهان با استفاده از لينك زير وارد كانال تلگرام ما شويد.
https://t.me/joinchat/AAAAAEAtzWzGcxcKfBowNw