۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۴۴
کد خبر: 82836230
T T
۰ نفر

جان بخشانی كه زندگی دوباره می بخشند

۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۴۴
کد خبر: 82836230
جان بخشانی كه زندگی دوباره می بخشند

كرمانشاه- ایرنا- مادر سر به سینه 'امیرمحمد' می گذارد و برای لحظاتی او را در آغوش می كشد، قلب دختر نوجوانش در سینه این پسر می تپد و او با چشمانی اشكبار و با احساس می گوید دخترم زنده است اما دور از ما زندگی می كند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ 'فاطمه پرموزه' دختر نوجوان كرمانشاهی مدتی قبل بر اثر مرگ مغزی درگذشت و خانواده اش با اهدای اعضای بدنش موافقت كردند و امروز قلب فاطمه به امیرحسین 6 ساله اهدا شده و به او جان دوباره ای بخشیده است.
خانواده امیرمحمد در این همایش با شاخه گلی به سراغ 'ماندانا ترسا' مادر فاطمه رفتند، لحظه دیدار آنها به حدی پر از احساس بود كه اشك را در چشم حاضران در سالن جاری كرد، مادری كه گوش به نوای زیبای تپش قلب دخترش كه اكنون در سینه این پسر می تپد، می سپارد و حاضر نیست گوش خود را از این صدای دل انگیز محروم كند.
مادر فاطمه كه همچنان اشك می ریزد و توان حرف زدن ندارد، امیرمحمد را در آغوش می گیرد و انگار این حس خوب او را به یاد دختر مرحوم نوجوانش می اندازد.
خانم ترسا پس از لحظاتی كه به آرامش می رسد رو به حضار كرد و گفت: احساس نمی كنم فاطمه فوت كرده بلكه او از نظر ما زنده است اما دور از خانواده اش زندگی می گوید.
وی همچنین اظهار كرد كه خوشحالم كه با اهدای قلب فاطمه توانستیم خانواده ای را خوشحال كنیم و به پسری حیات تازه ببخشیم.
مادر امیرحسین دستان مادر فاطمه را می بوسد و حضار به احترام آنها قیام می كنند اما انگار امیرحسین كه لبخند به لب و شاخه گلی در دست دارد، درك زیادی از این موضوع ندارد، شاید بزرگتر كه شد دركش از این ایثار بزرگ خانواده فاطمه بیشتر شود.
مادر فاطمه در ادامه این همایش از رفتار و منش دختر مرحومش گفت و با بیان اینكه دخترش با قرآن، نماز و روزه مانوس بود اظهار كرد: به تاسی از حضرت فاطمه (س) اسم دخترم را فاطمه گذاشتم و من امانت دار خداوند بودم كه فاطمه را نگه داشتم تا دل خانواده ای را شاد كنم.
در این همایش كه نزدیك به 2 ساعت ادامه داشت، افراد دیگری پشت تریبون رفتند و از دانشگاه علوم پزشكی به خاطر فرصتی كه برای آنها فراهم كرده تا بتوانند جان افراد نیازمند را نجات دهند، قدردانی كردند.
پدر مرحوم مسعود حجتی نیز كه اعضای بدن فرزندش را اهدا كرده است اظهار كرد: دوست دارم بدانم آیا این اهدای عضو منجر به نجات جان كسی شده و چه كسانی از اعضای بدنم استفاده كرده اند كه مسئولان دانشگاه اعلام كردند این موضوع را پیگیری خواهند كرد.
نوری علیزاده برادر مرحومه پروانه علیزاده نیز از زحمات دكتر كبری طلیعی مسئول واحد فراهم آوری و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه نیز بابت زحماتی كه در روند اهدای عضو می كشند، قدردانی كرد.
حمیدرضا شیخی فر به نمایندگی از طرف خانواده مرحوم محمدامین رضایی نیز اهدای عضو را نماد بارز انسانیت دانست و گفت: ما برای نهادینه كردن فرهنگ اهدای عضو تبلیغ می كنیم.
دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه امروز یكشنبه در همایشی در مجتمع بعثت از 112 نفر از خیران، اعضای موسسات خیریه، خانواده اهدا كنندگان عضو و گروه های داوطلب و جهادی با اهدای نشان های ایثار، نیكوكاری و جهادی و همچنین لوح تقدیر تجلیل كرد.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشكی از اول امسال تاكنون 13 مورد اهدای عضو در استان انجام شده كه با این كار خداپسندانه خانواده ها، بیش از 70 نفر منتفع شدند و سلامتی خود را به دست آوردند.
دكتر محمودرضا مرادی، آمار اهدای عضو در سال های 94 و 95 را نیز به ترتیب 6 و سه مورد اعلام كرد.
به گفته دكتر كبری طلیعی مسئول واحد فراهم آوری و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه فردی كه دچار مرگ مغزی شود می تواند جان هشت تن را نجات دهد و همچنین به بهبودی 53 نوع معلولیت هر فرد نیز كمك كند.
3033/8066
۰ نفر