۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۳۵
کد خبر: 82837408
T T
۰ نفر

هرگز اين مواد را خارج از يخچال نگه نداريد!

۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۳۵
کد خبر: 82837408
هرگز اين مواد را خارج از يخچال نگه نداريد!

پايگاه خبري تحليلي زاهدان پيگير مطلبي با عنوان «هرگز اين مواد را خارج از يخچال نگه نداريد!» منتشر كرده است.

دراين مطلب آمده است: اطلاع از نحوه ي نگهداري مواد غذايي مختلف در سلامت تغذيه و جلوگيري از ابتلا به مسمويت غذايي بسيار اهميت دارد. در اين مطلب به شما مي گوييم كه كدام مواد غذايي را نبايد خارج از يخچال نگهداري كنيد!
براي حفظ سلامت خود و اعضاي خانواده بايد به برنامه غذايي و مواد غذايي مورد مصرف توجه بسياري داشته باشيد. نحوه ي نگهداري مواد غذايي در حفظ سلامت آن ها اهميت زيادي دارد. برخي مواد غذايي نبايد به هيچ عنوان خارج از يخچال نگهداري شوند و پس از مدتي ماندن در دماي محسط بدون داشتن علايم ظاهري فاسد مي شوند و سبب مسموميت غذايي مي شوند. در اين مطلب به شما ميگوييم، كدام مواد غذايي را نبايد خارج از يخچال نگهداري كنيد.
گوشت
گوشت و غذاهاي حاوي گوشت را بيش از 2-3 ساعت خارج از يخچال نگهداري نكنيد زيرا در دماي محيط گوشت به سرعت فاسد مي شود و سبب ايجاد مسموميت هاي غذايي و گاهي مسموميت حاد مي شود.
تخم مرغ
تخم‌مرغ حتما بايد در يخچال نگه‌داري شود، بهترين درجه حرارت نگهداري تخم‌مرغ دماي 4-0 درجه سانتيگراد و رطوبت 85 درصد است.
به ازاي هر يك ساعت نگه‌داري تخم‌مرغ در دماي اتاق يك روز از عمر نگه‌داري آن كاسته مي‌شود.
لبنيات
لبنيات بايد تمام مدت در يخچال نگهداري شوند. در ميان لبنيات شير بيشتر از همه به دما حساس بوده و پس مدت كوتاهي قرار گرفتن در دماي محيط شروع به تجزيه و فاسد شدن مي كند.
چربي ها
مواد غذايي حاوي چربي را بايد در ظروف در بسته يا بسته‌بندي مناسب در يخچال نگه‌داري نمود. تا حد امكان پس از باز كردن در روغن، بايد آن را در يخچال يا جاي خنك نگه‌داري نمود.
آرد
توصيه مي‌شود آرد را در محيط بسيار خنك يا در داخل بسته‌بندي مناسب به شكلي كه رطوبت را جذب نكند در يخچال نگهداري كنيد.
رب و سس گوجه فرنگي
سس‌هايي كه اساسا‌ً با گوجه فرنگي تهيه مي‌شوند به محض آنكه درب آنها باز مي‌شود، تنها به مدت 5 روز در يخچال مي‌توانند نگهداري شوند و تازه بمانند. نگهداري اين نوع سس‌ها به دقت زيادي احتياج دارد.
باقي مانده غذاها
شما مي‌توانيد باقي مانده غذاها را به مدت سه تا چهار روز در يخچال نگهداري كنيد. انواع گوناگون پيتزا، مرغ و سالاد ماهي تن را بايد حداقل در عرض مدت كوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف كردن آن، براي كاهش دادن خطر بيماري‌هايي كه از طريق غذاي فاسد منتقل مي‌شود در داخل يخچال بگذاريد.
هرگز باقي مانده غذاها را در آشپزخانه نگهداري نكنيد و به محض اينكه آن را پخت و تهيه كرديد، فوراً در يخچال قرار دهيد. به اين دليل كه هواي خنك و سرماي داخل يخچال ميزان رشد باكتري را كاهش مي‌دهد.
سس مايونز
اين نوع سس از زماني كه درب آن باز مي‌شود مي‌تواند به مدت دو ماه در يخچال نگهداري و استفاده شود. سس مايونز به دليل آنكه حجم چربي آن بالا است، مانع رشد باكتري و كپك مي‌شود، اما روغن موجود درآن پس از گذشت مدت زمان كوتاهي از تاريخ مصرف آن شروع به تجزيه شدن مي‌كند و طعم و بوي آن را تغيير مي‌دهد و ديگر مزه خوبي نمي‌دهد. به همين دليل به هيچ عنوان نبايد خارج از يخچال نگهداري شود.
8006**6081