عبدالله سهرابي شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، مجموع واحدهاي پذيرايي بين راهي، رستوران ها و سفره خانه سنتي در خراسان شمالي را 54 واحد عنوان و اظهاركرد: در استان حدود 42 واحد پذيرايي بين راهي نيازمند نوسازي است.
وي با بيان اينكه بيشترين تعداد واحدهاي پذيرايي در مسير شهر آشخانه به جنگل گلستان قرار دارد اضافه كرد: اداره كل راه و شهرسازي به علت اينكه اين واحدها در حريم راه قرار دارد، اجازه مرمت و توسعه را به آنها نمي دهد.
سهرابي با تاكيد بر اينكه بايد تاسيسات گردشگري در استان به لحاظ كيفي و خدماتي استانداردسازي شود گفت: متاسفانه اداره كل راه و شهرسازي اجازه نمي دهد كه آنها خودشان را با ضوابط استاندارد منطبق كرده و بتوانند گواهي استاندارد اخذ كنند.
وي افزود: اكنون 26 دفتر خدماتي- مسافرتي و 22 واحد اقامتي شامل هتل و مهمان پذير نيز در خراسان شمالي فعاليت دارند و به مردم خدمات ارائه مي دهندو ضمن اينكه تاكنون مجوز 13 اقامتگاه بومگردي در استان صادر شده كه در راستاي اسكان مسافران و گردشگران فعاليت مي كنند.
** نبود آژانس مسافرتي در شهرستان هاي فاروج و راز و جرگلان
رئيس گروه گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي اظهاركرد: از تعداد 26 دفتر خدمات مسافرتي و گردشگري، 13 آژانش مسافرتي در مركز استان قرار دارد و در ديگر شهرستان ها نيز به جز فاروج و راز و جرگلان به صورت ميانگين2 تا 5 آژانس گردشگري فعاليت دارند.
وي گفت: تعداد واحدهاي اقامتي، واحدهاي پذيرايي بين راهي و تاسيسات گردشگري در خراسان شمالي پاسخگوي نياز است اما، بايد بر تعداد اين تاسيسات بويژه هتل هاي چهار ستاره استان براي ارتقاي سطح خدمات ارائه شده به مسافران و گردشگران اضافه شود.
بيش از يكهزار و 200 اثر تاريخي در خراسان شمالي شناسايي شده كه 583 اثر آن به ثبت رسيده است.
اخبار خراسان شمالي را در كانال تلگرامي اخبار ايرنا خراسان شمالي به نشاني 🆔 @IRNABOJNURD پيگيري كنيد.
ع/ 6042
بجنورد- ايرنا- رئيس گروه گردشگري اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي گفت: 65 درصد از واحدهاي پذيرايي بين راهي اين استان فرسوده و كهنه اند كه نياز به بازسازي دارند.