به گزارش ايرنا محمد صادق كريمي كيا شنبه در دومين همايش پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي دانش آموزان در تالار امام رضا (ع) اهواز بيان كرد: نوجوانان و جوانان نبايد معتاد فضاي مجازي شوند و اين موضوع به اندازه اي مهم است كه لازم است مراكزي براي ترك اعتياد به فضاي مجازي ايجاد شود.
وي با بيان جوانان و نوجوانان بايد در فضاي مجازي خود مراقبتي و مديريت بر خود داشته باشند، گفت: در پنج سال اخير نقش فضاي مجازي در زندگي پررنگ تر شده و بيشتر افراد جامعه با اين فضا سروكار دارند.
كريمي كيا افزود: در چند سال اخير در خصوص مديريت مساله اجتماعي و آسيب هاي اجتماعي كارهاي خوبي انجام شده و حتي رهبر معظم انقلاب به اين بحث ورود كرده است.
وي اظهار كرد: در خوزستان نيز رويكردهاي كشوري براي آموزش در استفاده درست از فضاي مجازي و كاهش آسيب هاي اجتماعي استفاده مي شود.
وي با بيان اينكه موضوع و مسايل اجتماعي بسيار سخت و پيچيده است گفت: رويكرد ما اين است كه در سطح دانش آموزي خود مراقبتي و مديريت خود را تقويت كنيم تا مانع وارد شدن آسيب به دانش آموزان بر اثر ناآگاهي شود.
وي افزود: آگاهي دانش آموزان در سن بلوغ بايد افزايش يابد تا دچار گرفتاري هاي فضاي مجازي نشوند.
مديرعامل جمعيت مبارزه با مواد مخدر و پژوهش آسيب هاي اجتماعي خوزستان بيان كرد: شرايط براي پر كردن اوقات فراغت و شادي و نشاط جوانان و نوجوانان توسط مسئولان استاني فراهم نشده و اين موضوع باعث شده كه اين قشر بيشتر وقت خود را در فضاي مجازي باشند.
داريوش مرادي افزود:كمبود فضا براي پر كردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان و نبود فرهنگ سازي باعث انحراف و وارد شدن آسيب به برخي از جوانان و نوجوانان شده است.
وي هدف از برگزاري اين همايش را آشنايي دانش آموزان با هجوم فرهنگ بيگانه در فضاي مجازي و پيشگيري از به انحراف كشيدن جوانان و نوجوانان عنوان كرد.
7158/ 6037
اهواز - ايرنا - مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري خوزستان گفت: به دليل كمبود فضاي تفريحي و گردشي درخوزستان و به ويژه در اهواز و شرايط اقليمي اين استان، بيشتر جوانان و نوجوانان وقت خود را در فضاي مجازي مي گذرانند.