۱۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹
کد خبر: 82851005
T T
۰ نفر

باغ پرندگان بندرعباس به بهره برداري رسيد

۱۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹
کد خبر: 82851005
باغ پرندگان بندرعباس به بهره برداري رسيد

بندرعباس - ايرنا - باغ پرندگان بندرعباس با حضور استاندار هرمزگان، شهردار و فرماندار بندرعباس و تعدادي از اعضاي شوراي شهر و مديران استان به بهره برداري رسيد.

به گزارش ايرنا، شهردار بندرعباس روز يكشنبه در مراسم بهره برداري از اين طرح گفت: باغ پرندگان بندرعباس با مساحت حدود 6.2 هكتار در مجموعه 32 هكتاري پارك طبيعت (پارك جنگلي) احداث شده است.
عباس اميني زاده اعتبار اين طرح را 120ميليارد ريال اعلام كرد كه از طريق تهاتر با پيمانكار بخش خصوصي تامين شده است.
وي ادامه داد: باغ پرندگان بندرعباس با الگو برداري از نقاط قوت و همچنين بهينه سازي نقاط ضعف باغ هاي پرندگان مطرح كشور مانند مشهد، تهران، كيش و يزد و با استفاده از توان متخصصان بومي استان احداث شده است.
به گفته شهردار بندرعباس نگهداري مجزاي پرندگان در قفس‌هاي جداگانه اين باغ را از ساير باغ‌هاي پرندگان كشور متمايز كرده است.
اميني زاده ادامه داد: باغ پرندگان بندرعباس داراي هفت بخش مجزا جهت نگهداري از پرندگان آبزي و كنارآبزي، شكاري، ماكيان سانان، كبوترسانان، زينتي، شترمرغ‌ ها و طاووس‌ ها است كه در حال حاضر 90 گونه در اين باغ نگهداري مي ‌شوند.
استاندار هرمزگان نيز در اين مراسم با قدرداني از شهرداري بندرعباس براي احداث باغ پرندگان يادآور شد: اين طرح نتيجه همراهي و هم افزايي نهادهاي مختلف است.
وي با اشاره به ضرورت نگهداري بهينه اين باغ، بر لزوم پيش بيني امكانات رفاهي براي بازديدكنندگان تاكيد كرد.
همچنين رئيس سازمان سيما، منظر و فضاي سبز شهرداري بندرعباس در اين مراسم در پاسخ به سئوال ايرنا، هزينه ماهانه نگهداري اين مجموعه را حدود 900 ميليون ريال اعلام كرد.
مصطفي خادم افزود: بهاي بليت ورودي باغ پرندگان يكصد هزار ريال براي هر نفر تعيين شده و ساعت بازديد آن به صورت يكسره از هشت صبح تا غروب آفتاب است.
به گزارش ايرنا، در اين مجموعه نشيمن گاه ها و امكاناتي جهت رفاه شهروندان و بازديدكنندگان در نظر گرفته شده است.
باغ پرندگان با نگهداري گونه‌هاي خاص و گاه كمياب در يك مكان و با تلاش براي پياده سازي شاخص‌هاي محيط طبيعي و اكوسيستم حيات وحش پرندگان، مي‌تواند مكاني جهت پژوهش و تحقيق پرنده شناسان، بوم شناسان باشد.
آشتي مردم با طبيعت و آشنايي و ايجاد علاقه در عموم به ويژه گروه سني كودكان و نوجوانان در كنار تفريح، آموزش، پژوهش و حفاظت از پرندگان را مي توان از ديگر دستاوردهاي احداث اين مجموعه دانست.
2094/7408