به گزارش ايرنا، پريچهر سلطاني روز يكشنبه در نشست با مديركل و بانوان اداره كل فني و حرفه اي چهارمحال و بختياري افزود: اين آموزشها در راستاي توانمندسازي بانوان روستايي و عشايري در امر اشتغال پايدار و توليد محصولات و بازاريابي براي اين محصولات اجرايي مي شود.
وي با بيان اينكه بيش از نيمي از جمعيت جامعه را بانوان تشكيل مي دهند افزود: جوانان و افراد جوياي كار براي آنكه جذب بازار كار شوند از ظرفيت آموزش هاي فني و حرفه اي بهره مند شوند و دولت نيز از اين آموزش ها كه در راستاي ايجاد فرصت هاي شغلي پايدار است حمايت مي كند.
سلطاني تصريح كرد: ايجاد اشتغال، نه فقط در شهر كه در مناطق روستايي و عشايري نيز مورد توجه دولت است كه براي اين منظور دولت تسهيلات ارزان قيمت را به طرح هاي توليدي و اشتغالزايي روستايي ارائه مي دهد.
مديركل فني و حرفه اي چهارمحال و بختياري نيز گفت: از ابتداي امسال تاكنون بيش از 14 هزار و 500 نفر در دوره هاي آموزش فني و حرفه اي شركت كردند كه بخشي از اين افراد را بانوان تشكيل دادند.
محمود تقي پور اظهار كرد: اين تعداد شركت كننده بيش از 2.5 ميليون ساعت آموزش فرا گرفته اند كه اين ميزان از تعهد اين اداره كل كه آموزش 2 ميليون 400 هزار ساعت بيشتر است.
وي اظهار كرد: آموزش هاي فني حرفه اي ارائه شده استان در 5 خوشه خدمات،صنعت، كشاورزي و فناوري راهبردي است و حضور بانوان در اين آموزش ها در شهرها و روستاهاي استان از رشد مطلوبي برخوردار بوده است.
به گزارش ايرنا، هم اكنون 19 آموزشگاه دولتي فني و حرفه اي و 164 آموزشگاه غير دولتي در بخش هاي مختلف اين استان فعال است.
2097
آموزش زنان روستايي و عشايري با بهره گيري از ظرفيت فني و حرفه اي گسترش مي يابد
۱۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۷:۲۱
کد خبر:
82851271
شهركرد- ايرنا- دبير كارگروه زنان روستايي عشاير و مناطق محروم معاونت زنان و خانواده رياست جمهوري از توسعه و گسترش آموزش زنان روستايي و عشايري با بهره گيري از ظرفيت سازمان فني و حرفه اي خبر داد.