سید علی باقری روز پنجشنبه به مناسبت هفته منابع طبیعی(15الی 21اسفند) در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در سال های اخیر همكاری ها برای مبارزه با زمین خواری در شهرستان نسبت به گذشته خیلی بهتر شد، ولی كافی نیست.
وی ادامه داد: برای آگاهی مردم در خصوص عواقب زمین خواری و نقش آنها در همكاری با اداره منابع طبیعی ، فعالیت های فرهنگی و آموزشی خوبی در شهر و روستاهای مهریز انجام شد.
رئیس اداره منابع طبیعی مهریز اظهار كرد:بیشتر زمین خواری ها مربوط به 2 دهستان میانكوه و تنگچنار است، قطعا همكاری دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی این مناطق در این ارتباط بسیار موثر خواهد بود.
به گفته باقری ،در 11 ماهه امسال 13.5 هكتار اراضی ملی در بخش مركزی مهریز با رسیدگی به 30 پرونده از زمین خواران به نفع دولت رفع تصرف شد و 20 پرونده دیگر در دست بررسی است.
این مسوول بیان كرد: در سال 1385 در مجموع 15.5 هكتار اراضی ملی در شهرستان رفع تصرف شد كه كاهش امسال نشان دهنده فعالیت بیشتر و همكاری مردم و مسوولان در مقابله با این معضل اجتماعی است.
باقری یادآور شد: شهروندان می توانند موارد تخلف در خصوص پدیده زمین خواری را برای بررسی ، پیگیری و اقدام در اسرع وقت با تلفن 1504 اطلاع دهند.
ییلاقی بودن دهستان های میانكوه و تنگچنار مهریز موجب حضور زمین خواران برای تصرف اراضی ملی شده است.
بخش مركزی مهریز شامل دهستان های میانكوه ، ارنان ، تنگچنار ، بهادران و خورمیزات است و از جمعیت 50 هزار نفری این شهرستان حدود 30 درصد در روستاها زندگی می كنند.
مركز شهرستان 50 هزار نفری مهریز در 30 كیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7536/ 2047/
رئیس منابع طبیعی مهریز همكاری مردم در مبارزه با زمین خواری را خواستار شد
۱۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۰۳
کد خبر:
82856075
یزد - ایرنا - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهریز گفت: مبارزه عملی با پدیده زمین خواری و رفع تصرف اراضی ملی توسط متخلفان به همكاری و همراهی جدی مردم و مسوولان نیاز دارد.