حجت الاسلام والمسلمين كاظم فتاح دماوندي روز پنج شنبه در مراسم جشن ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س) كه با حضور جمعي از مسئولان در سالن اجتماعات جهاد كشاورزي شهرستان برگزار شد، اظهار كرد: جمعيت بانوان نيمي از جمعيت دنيا است و به اندازه جمعيت شان بر روي نيمي از تحولات دنيا موثر هستند، اما ما معتقد هستيم كه تاثيرشان از نصف بيشتر است.
وي با اشاره به بيانات امام راحل افزود: از دامن زن، مردان به معراج مي روند و اين بانوان هستند كه مرد را تربيت ميكنند.
امام جمعه شهرستان دماوند تصريح كرد : هر روز براي ما روز مادر است و اينكه ما فقط يك روز از مادران قدرداني كنيم، اشتباه است زيرا با تقدير هر روز خود، قدر زحمات آنان هستيم؛ مخصوصا مادراني كه فرزندان خوب تربيت مي كنند.
وي با اشاره به اينكه ازدواج در همه اديان بنيان مقدسي است، خاطر نشان كرد : فرزند كمتر زندگي بهتر، سياست اشتباهي است و اگر فرزندان مومن، صالح و خدمت گزار مردم بوده و درست تربيت شوند، با ارزش هستند و لذا اسلام براي فرزند آوري محدوديتي قائل نشده است.
حجت الاسلام فتاح دماوندي ادامه داد: حضرت زهرا(س) كه زني هجده ساله بودند، پنج فرزند داشتند و اين نشان مي دهد كه فرزند آوري براي حضرت زهرا(س) و حضرت علي (ع) مهم بوده، با وجود آنكه امكانات اقتصادي زيادي نداشتند ولي بهترين و موثرترين فرزندان دنيا را تربيت كردند.
امام جمعه دماوند با تاكيد بر اينكه جهيزيه و مهريه زياد مسبب خوشبختي نخواهد بود، افزود: ايمان، علم و ادب است كه خوشبختي را با خود به همراه مي آورد و اگر بتوانيم فرزنداني تربيت كنيم كه مومن، تحصيل كرده، عالم و مودب به آداب اسلامي و الهي باشند، در جامعه تاثير گذار خواهند بود.
وي خاطر نشان كرد: بعضي از مادران فرزندانشان را عاشق علم و دانش بار مي آورند و مادراني هم مانند ام البنين فرزنداني مانند حضرت ابوالفضل(ع) تربيت مي كنند كه اسوه ادب هستند.
اين مقام مسئول اظهار كرد: بايد بتوانيم فرزنداني كه در جمهوري اسلامي تربيت مي شوند را به سلاح هاي ايمان، دين، علم و اخلاق مجهز كنيم .
حجت الاسلام فتاح دماوندي تاكيد كرد: بانوان بايد قدر جايگاه و تاثيرگذاري فراوان خود را بدانند و به گونه اي عمل كنند كه در روز قيامت نزد حضرت زهرا (س) سرفراز و سربلند باشند.
همچنين شاهرخ جهانشاهي، معاون سياسي انتظامي فرماندار شهرستان دماوند در ادامه اين مراسم ضمن تبريك ميلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز گراميداشت مقام والاي مادر با بيان اينكه هر طرحي كه در راستاي نشاط اجتماعي براي بانوان باشد، مي پذيريم، گفت: زن در برداشت و نگرش اسلامي از حالت شي و ابزار بودن خارج شده و اصالت اصيل خود را به دست آورده است تا جايي كه دامن زن به عنوان معراج انسان ها شناخته شد.
وي افزود: بانوان به عنوان مادر در راستاي پرورش فرزندان مي كوشند و در فعاليت هاي اجتماعي و ديگر فعاليت ها هم دوش مردان و در عرصه هاي مختلف حضور دارند.
جهانشاهي با تاكيد بر اينكه در فرهنگ اسلامي زن به عنوان گوهر مخلوقات و مظهر جهان آفريدگار شناخته شده است، تصريح كرد: جوامع غربي علي رغم ادعايي كه دارند، زن همچنان به عنوان يك شيءو ابزار است و جايگاه والاي خود را به دست نياورده است؛ در عرب جاهليت و ايران باستان هم زن جايگاهي نداشت.
اين مقام مسئول عنوان كرد: از زماني كه اسلام در سرزمين ايران و ديگر نقاط جهان پديد آمد، زن جايگاه خود را كسب كرد و در فرهنگ اسلامي و براساس قانون اساسي زن با مرد از منظر انسانيت هيچ تفاوتي ندارد.
معاون سياسي انتظامي فرماندار شهرستان دماوند ادامه داد: به بحث تشابه حقوق زنان و مردان اعتقادي نداريم و همانگونه كه در آفرينش زنان و مردان تفاوت وجود دارد، در بحث حقوقشان هم تفاوت هايي وجود دارد؛ گرچه اين موضوع در جوامع غربي باعث سست شدن خانواده و از بين رفتن ارزش زن شده است ولي در جوامع اسلامي و كشور جمهوري اسلامي و براساس نگرش اسلامي، زن از جايگاه بسيار والايي برخوردار است.
شهرستان دماوند با جمعيتي افزون بر 100هزار نفر در 45 كيلومتري شهر تهران قرار گرفته است. اين شهرستان از شمال با استان مازندران، از شرق با شهرستان فيروزكوه، ازجنوب با استان سمنان و از غرب با شهرستان شميرانات و تهران همسايه است كه اين شهر از2بخش مركزي و رودهن تشكيل مي شود.
*براي اطلاع از اخبار متنوع انتشار يافته در شبانه روز با كانال ايرنا استان تهران در تلگرام به نشاني IRNATEHRAN@ همراه شويد.
تهرام/7246/ 1539
امام جمعه دماوند: مادران شهدا،يكي ازتاثيرگذارترين مادران درجامعه هستند
۱۷ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۱۸
کد خبر:
82856089
تهران-ايرنا- امام جمعه شهرستان دماوند با اشاره به اينكه يكي از اثرگذارترين افراد جامعه مادران شهدا هستند، تصريح كرد: مادران شهدا فرزنداني تربيت كردند كه به رتبه شهادت و جان نثاري رسيدند و خون پاك جوانانشان امروز موجب سربلندي كشور است.